ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Έτσι θα ψωνίζετε στις πόλεις των 15 λεπτών – Ραγδαίες αλλαγές εν όψει (VIDEO)

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 9 Απρ 2023 - 18:47
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Σιγά-σιγά το προχωράνε…

Φανάρια με προηγμένες κάμερες ασφαλείας που “σκανάρουν” βιομετρικά στοιχεία, περίεργες και παράλογες -στο μυαλό των κατοίκων- πεζοδρομήσεις και αλλαγές στην κυκλοφορία των δρόμων.

Παράλληλα ξηλώνουν, όπως θα δούμε παρακάτω, όλους τους δρόμους και είτε τους κάνουν μονόδρομους είτε ποδηλατόδρομους, καθώς οποιαδήποτε μετακίνηση με αμάξι στο μοντέλο ζωής που έρχεται θα είναι ΜΗ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.

Είναι, όπως διαβάσατε προσφάτως στο ΕΛ, μόνο μερικές από τις…”απλές” καθημερινές αλλαγές που λαμβάνουν χώρα σε πόλεις όπως το Leeds της Βρετανίας!!!

Πώς θα ψωνίζει όμως κάποιος στις πόλεις των 15 λεπτών;;;

Παντού κάμερες θε επιβλέπουν ανά πάσα στιγμή αν ψωνίζετε τα απαραίτητα!!! Ίσως και ένα εμφύτευμα μέσα σας να σας υποδεικνύει τι πρέπει να πάρετε και τι όχι… Ποιος ξέρει!!!

 

photo αρχείου intime

el.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr