ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Έχει 100% Απόδειξη Εξωγήινης Βάσης στον Πλανήτη Ερμή (video)

ΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΚΛΟΙΟΣ. - 11 Ιαν 2019 - 14:30
Loading...

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο Scott C. Waring ένας από τους πιο γνωστούς «Κυνηγούς UFO» παγκοσμίως, φέρνει στο φως μία ακόμα ανακάλυψη που αποδεικνύει ζωή στον πλανήτη Ερμή.

Γενικά, αισθάνεται μεγάλη περηφάνια κάθε φορά που ανακαλύπτει μια νέα εξωγήινη δομή. Είναι σαφέστατη, όπως φαίνεται να υποστηρίζει και κανείς δεν μπορεί να κρύψει την αλήθεια 100%. Γιατί; Διότι έχει την απόδειξη, όπως υποστηρίζει και διασκεδάζει πολύ κατά αναζήτηση δομών στις φωτογραφίες των NASA, ESA και JAXA.

«Έχω ανακαλύψει μία μακριά μαύρη δομή σε κρατήρα στον πλανήτη Ερμή. Αυτή η δομή είναι μη αντανακλαστική, stealth», λέει χαρακτηριστικά.

«Κατά συνέπεια, δεν αντανακλά και δεν φαίνεται στα ραντάρ. Γιατί και οι εξωγήινοι έχουν εχθρούς και δεν επιθυμούν να εντοπίζονται».

Βέβαια, το σκεπτικό αυτό δεν στέκει απόλυτα. Δηλαδή, αυτή την δομή δεν μπορούν να την εντοπίσουν τα ραντάρ και οι άλλοι εξωγήινοι που είναι τεχνολογικά προηγμένοι και… την ανακάλυψε ο Scott C. Waring; Δεν στέκει.

Ωστόσο, είναι ένα αρκετά σημαντικό εύρημα το οποίο σίγουρα δεν ταιριάζει με το γύρω περιβάλλον με κανέναν τρόπο και πολύ άνετα δίνει την εντύπωση ότι πρόκειται για κάτι τεχνητό, για μία κατασκευή, ό,τι κι αν είναι.

Η συνέχεια στο https://www.diadrastika.com/2019/01/exogiini-vasi-ston-planiti-ermi.html#

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΥΠΕΡΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter