ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ήρωας της Ρωσίας : Το μαχητικό Su-57 είναι το καμάρι της αεροδιαστημικής αεροπορίας της Ρωσίας (VKS), το οποίο δεν έχει ανάλογο στον κόσμο

ΔΙΕΘΝΗ. ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ. - 25 Αυγ 2019 - 21:49
Loading...
Πολυλειτουργικά μαχητικά της πέμπτης γενιάς Su-57
ΜΌΣΧΑ, 25 Αυγ-
RIA Novosti. Το μαχητικό Su-57 είναι το καμάρι της αεροδιαστημικής αεροπορίας της Ρωσίας (VKS)το οποίο δεν έχει ανάλογο στον κόσμο, δήλωσε ο πιλότος δοκιμών, ήρωας της Ρωσίας Γιούρι Βάστσουκ σε μια συνέντευξη με το εβδομαδιαίοπεριοδικό  «Звезда».«(Star)».
«Εκτός από την ελάχιστη ορατότητα για ραντάρ σε όλες τις κυματοζώνεςσυμπεριλαμβανομένων των υπέρυθρων και ραντάρ, το αεροσκάφος έχει υπερ-ευελιξία και έχει την ικανότητα να δραπετεύσει από εχθρικές επιθέσεις με υπερηχητική ταχύτητα χωρίς βία. Επιπλέον, το αεροσκάφος είναι πολυλειτουργικό και μπορεί να λύσει και τα δύο καθήκοντα της υπεροχής του αέρα και να εργαστεί σε στόχους εδάφους και επιφανείας «, δήλωσε ο Βάστσουκ.

Πρόσθεσε ότι, επιπλέον, οι ποιότητες των Ρώσων πιλότων θα πρέπει να ληφθούν υπόψη, ιδίως, η εγγενής αποφασιστικότητά τους και η τόλμη τους, καθώς και η δεξιότητα τους.
«Αν οι πιλότοι μας μπορούσαν να κάνουν πραγματικά θαύματα του ηρωισμού σε αεροπλάνα  από κόντρα πλακέ κατά τη διάρκεια του τελευταίου πολέμου, τότε φανταστείτε τι μπορούν να κάνουν με μια τέτοια μηχανή! Δεν συμβουλεύω κανέναν να δοκιμάσει τη δύναμη του ρωσικού SU-57 στο δικό του πετσί! «-τόνισε ο πιλότος.

Ο Βάστσουγκ είπε επίσης ότι η εργασία για την αύξηση των ικανοτήτων μάχης του νέου μαχητή δεν έχει σταματήσει ακόμα.
Το αεροσκάφος Su-57 (παλαιότερα γνωστό ως PAK FA ) είναι το Ρώσικό μαχητικό πέμπτης γενιάς. Πρώτη φορά απογειώθηκε το 2010. Σύμφωνα με τους προγραμματιστές, ο συνδυασμός των υψηλών ελιγμών με η ικανότητα να εκτελεί υπερηχητική πτήση, καθώς και ένα σύγχρονο σύνολο εξοπλισμού επί του σκάφους και χαμηλή ορατότητα του παρέχει υπεροχή έναντι των ανταγωνιστών.
 
https://ria.ru/20190825/1557873124.html
https://tokoutsavaki.blogspot.com/2019/08/su-57-vks.html

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΥΠΕΡΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter