ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΑΓΓΙΞΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟΝ…!!!! ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΝΑΧΟ Β.Δ. ΕΛΛΑΔΟΣ Ν.13..

ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΜΟΝΑΧΟΣ ΒΟΡ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. - 11 Μαρ 2017 - 10:59

Tι γνωρίζετε εσείς από αγάπη; Μακάρι να γνωρίζατε την αγάπη του Πατέρα για εσάς και την αγάπη βεβαίως της Μητέρας.

Από εδώ και πέρα θα έχετε πολύ ανάγκη από τους πολεμάρχους του Θεού. Ε! όπως αυτός που προστάτευε τον Μέγα Αλέξανδρο, έτσι θα προστατεύσει και την Ελλάδα, αυτές τις ημέρες που έρχονται. Στην μάχη που θα δώσουν, για το δικό τους είδωλο θα τσακώνονται. Άθεοι οι μεν, αντίχριστοι οι δε!

Αυτές οι δύο πλευρές, είναι σαν δύο ουρές φιδιού που θα δηλητηριάσουν η μία την άλλη! Δεν θα τσακώνονται, ούτε για Εμένα, ούτε για την Παναγία, ούτε για την χώρα του Φωτός (Ελλάδα). Όταν θα βλέπετε, ότι θα κερδίζει ο ένας, ταυτόχρονα θα χάνει. Γι΄αυτό θα φαγωθούν, έως την τελική πτώση, για να αναδείξω αυτόν που σας έχω υποσχεθεί.

Όταν λοιπόν, θα ακούσετε αυτόν που θα λέγει, ότι θα αναστήσει την Ελλάδα, όπως αναστήθηκε ο Χριστός, αυτός θα είναι ο δικός Μου! (Βασιλιάς Ιωάννης).

Θα πλανήσουν τον κόσμο, θα αποτιμήσουν τα ουράνια λόγια, θα αλλοιώσουν τα μυστήρια της Εκκλησίας. Τα μυστήρια όμως είναι του κόσμου. Για κοιτάξτε πως θα έλθει η πλάνη. Θα πουν για καταστροφή του ουρανού και της γης, πράγμα που μόνον ο Πατήρ γνωρίζει. Θα ακούσετε σύντομα, ότι θα βγει το ΄’πραγματικό Ευαγγέλιο΄’ που δεν το γνωρίζατε δήθεν! Και δυστυχώς, αυτό το νέο Ευαγγέλιο, ένα κομμάτι της Εκκλησίας Μου θα το μοιράσει στον κόσμο.

Το ¼ της Εκκλησίας Μου έχει σαπίσει, έχει νεκρωθεί και θα αναστηθεί από νέο κόσμο που θα ψέλνει τα ουράνια λόγια. Όταν θα δουν οι υπόλοιποι το ¼ των νεκρών (τις κεφαλές της Εκκλησίας), τότε θα πέσουν σε μεγάλη μετάνοια. Μετά την μετάνοια Νέα Εκκλησία θα δημιουργηθεί, με νέους ιερείς και με νέα ενδύματα!

Μου μιλάτε για γεγονότα. Αυτά όμως που κάνετε, ξεπερνούν τα γεγονότα. Τι έγινε στα Ιεροσόλυμα και στην Ρώμη…. (συλλείτουργα και συπροσευχές). Δεν μιλώ για αυτούς που τελείωσαν! Δεν μπορώ να μιλήσω παιδιά μου, για πέτρες ατελείωτες, που θα κουβαλήσουν. Μιλώ σπλάχνα μου γι΄αυτούς που έμειναν. Γι΄αυτούς που γνωρίζω, ότι δεν θα με προδώσουν. Μιλώ για τον δρόμο του Ουρανίου Πατρός και όχι γι΄ αυτούς που δεν βλέπουν το φως. Μιλώ γι΄ αυτούς , που θα γιορτάσουν στη δική Μου πόλη, εκεί, με τον δικό Μου Βασιλέα. Και αυτοί είναι εκείνοι που δεν θα με προδώσουν. Είναι εκείνοι που βρίσκονται κάτω από την σκέπη την δική Μου. Μιλώ για τους νικητές, αυτοί θα είναι οι νικητές του Θεού. Δεν μιλώ για τους αγνώριστους, τους οποίους δεν θέλω να τους ξέρω. Δεν μιλώ γι΄ αυτούς που θέλουν να τους χαϊδεύουν οι προφητείες για να ακούσουν, ότι θέλουν τα αυτιά τους (οι ψευδοπροφήτες). Αλλά μιλώ, για τους προφήτες τους δικούς Μου, με τις αληθινές προφητείες.

Κάποτε, σε μια κοινωνία μεγάλη, περνούσε ένας ταπεινός, σοφός, αθόρυβος και αυστηρός στον λόγο του. Και ότι έλεγε με το στόμα του εγένετο ως αληθείαν. Και πολλοί τον εφοβήθησαν, ολίγοι τον υπάκουσαν. Ολίγον ο χρόνος που πέρασεν! Και άλλος εμφανίστηκε επί τούτου. Γλυκύτατος, ομορφότατος, σπουδασμένος, σπουδαιότατος και όχι αυστηρός ο λόγος του. Και όλοι τον αγκάλιασαν, επειδή τους εχάιδευε. Και όλοι τον έβαλαν στα σπίτια τους και ολίγοι τον απεμάκρυναν. Όμως παιδιά μου, όπου μπήκε φωτιά έβαλε και καταστροφή έφερε. Και εκάθισε αυτός εις μεγάλον ύψος και γελούσε μ΄αυτούς που τον επίστεψαν.

Τη ώρα εκείνην, ξαναεμφανίστηκεν ο πρώτος και εκήρυξεν με πολλήν αγάπην λόγον και όπου επάτησεν, άνθισεν! Και όπου έβλεπεν, έκτισεν! Και όπου άγγιξεν ευλόγησεν! Και στο τέλος έδιωξαν τον άλλον τον ψεύτην με τα ψεύτικα και χαϊδευτικά λόγια.

Στην παραβολή αυτή είναι ο προφήτης Μωυσής και οι άλλοι προφήτες. Και ο άλλος είναι ο ψευδοπροφήτης, ο Πάπας και οι άλλοι ψευδοπροφήτες (αντίχριστοι) που θα έλθουν (και ήδη ήλθαν) και θα σας βγάλουν τα μάτια. Και στο τέλος αυτός που όπου πατούσε άνθιζε, είναι ο Κύριος σας. Αυτός δε, που γελούσε από το ύψωμα, ο Αντίχριστος ο οποίος είναι φίλος, υιός και αδερφός του Μαμωνά.

Ανοίξτε τα μάτια σας. Σας έχω πει, ότι έφτασε το τέλος (της σκλαβιάς σας). Τον χρόνο τον ακριβή, μόνο ο Πατέρας και Εγώ γνωρίζουμε. Και ας μην σας πιστέψουν. Σύντομα θα έλθει η μετάνοια τους.

Πάρτε μια προφητεία, όποια θέλετε από την Π. Διαθήκη, μέχρι και αυτές που βγήκαν από τους νέους Αγίους. Θα δείτε, ότι ο λόγος τους, ταυτίζεται με μεγάλην ακρίβεια, ακριβέστατα, με τον λόγον του Κυρίου σας.

Ένα παράδειγμα: Ομιλείτε εσείς  τώρα, για τον ‘μαύρο Πάπα’. Η Αποκάλυψής  ομιλεί, για την πόρνη, που μέθυσε τους βασιλείς της γης. Για κοιτάξτε πόσον ομοιάζουν αυτά! Τώρα δεν έχετε βασιλείς της γης; (κυβερνώντες) και λέτε: Θεέ μου πότε θα έλθεις να μας σώσεις;

Και Εγώ σας λέγω: Πότε είσαστε έτοιμοι και με φωνάξατε παιδιά μου;  Αλλά πως θα έλθω; Βεβαίως και θα έλθω. Αλληγορικά όμως σας το λέγω, και πως θα έλθω μέσα στην προδοσία παιδιά μου;  Όταν ο λύκος θα κάνει συμπεθεριό με το πρόβατο και φάνε τις σάρκες τους, τότε θα έρθω Εγώ!

Αυτά είναι παιδιά μου και να μην ανησυχείτε, να μην φοβηθείτε και να μην θορυβηθείτε.

Θα σας πω μια αλήθεια τώρα. Ομιλώ με τα παιδιά μου, όπως θέλω, όποτε θέλω και για ότι θέλω. Και εάν κάποιος σας πει, σιγά να μην μιλάει σε σας   (ο Κύριος), να του πείτε και γιατί να μην μιλάει και με εσένα; Και εάν σας πουν (κάποιοι) με σαρκασμό….ε! εμείς δεν είμαστε τόσο φωτισμένοι, να τους πείτε, ότι το φως, προσπαθήστε να το βρείτε και μην το παίρνετε χρέος! (δανεικό). (Δηλαδή αυτοί είναι που υποκρίνονται ότι δήθεν δεν ξέρουν, αλλά δυστυχώς,  πράγματι δεν ξέρουν τίποτε!).

Και τότε, όταν θα βρείτε το αληθινό φως και ξέρετε ποιος είναι ο δρόμος για να βρείτε το αληθινό φως, ο μόνιμος επισκέπτης και σε εσάς θα είναι ο Κύριος. Και ας έχετε όλοι ελαττώματα. Μαζί με Αυτόν θα τα ξεπεράσουμε και θα τα διορθώσουμε.

Παιδιά μου, το μυαλό σας, εδώ σ΄αυτό τον κόσμο, δεν μπορεί να συλλάβει αυτά τα πλούτη που δίδει ο Θεός Πατέρας σας. Με τον λόγο του Θεού κινούνται όλα: Το σύμπαν, οι καρδιές, οι ψυχές, τα βουνά και οι θάλασσες. Από τον λόγο Του ρέει το φως, ως ποταμός  αληθείας και μακάριος είναι αυτός που η ψυχή του έχει αυτιά και ακούει.

Γνωρίζετε κάποιον για πρώτη φορά και σας κάνει πολύ εντύπωση. Και θέλετε να τον δείτε ξανά και ξανά! Βλέπετε ένα τοπίο και δεν μπορεί να φύγει από το νου σας. Δοκιμάζετε μια γεύση και την λαχταράτε, όσα χρόνια  και εάν περάσουν. Θέλετε πάλι και πάλι να τα δείτε και να τα γευθείτε.

Έτσι και ακόμη περισσότερο είναι ο Λόγος μου. Όποιος τον ακούσει και τον δοκιμάσει, δεν μπορεί να τον ξεχάσει. Ούτε όμως κι Εγώ μπορώ να ξεχάσω εσάς! Μην φοβάστε από το δυνατό φως, ούτε από το σκοτάδι, όταν μέσα στο σώμα σας και στην ψυχή σας έχετε ημερόνυχτα ένα καντήλι αναμμένο, διότι το φως αυτό, που είναι πιο δυνατό από κάθε άλλο φως, έχει τόση ζεστασιά, από κάθε άλλο είδος φωτός και φωτιάς, επειδή είναι το δικό μου φως και το φως του Πατέρα μου.

Γι΄ αυτό παιδιά μου, αδέλφια μου, προσέξτε αυτό το φως να μην σβήσει ποτέ! Ούτε σε μπουνάτσες ούτε σε φουρτούνες, όσο και εάν όλα τα ύδατα πέσουν επάνω του.

Τα λόγια είναι περιττά, όταν η ψυχή και το πνεύμα σας μιλάει με άλλη γλώσσα, με άλλη σοφία, με αγάπη και ταπείνωση και με ευχαριστία προς τον πανάγαθο Θεό! Και αυτό οφείλεται μόνον σε έναν και μοναδικό λόγο. Σε Εμένα και στον Πατέρα μου, ως οικοδεσπότης που είναι του ουρανού και της γης.

Ανοίξτε μόνο μια φορά την πόρτα σας σε Εμένα και Εγώ θα ανοίξω σε εσάς τις ουράνιες πόρτες. Εσείς μιλάτε μια φορά για Εμένα μεταξύ σας και Εγώ μιλώ στον Πατέρα μου τον Πανάγιο,  άπειρες φορές για εσάς.

Εσείς αφήστε την ψυχή σας σε Εμένα και Εγώ θα την φροντίσω, όπως την δική μου. Τι άλλο θέλετε από Εμέ;

Αν μπείτε παιδιά μου μέσα εις τον Οίκο του Θεού, του Ουρανίου Πατρός ακόμα και οι τοίχοι είναι πολύ ταπεινοί. Για φανταστείτε ως εκ΄τούτου, αυτούς που ζουν μέσα σ΄ αυτόν τον Οίκον, πόσο ταπεινοί είναι!

Αν μπορείτε να μπείτε και να αγγίξετε τον Ουράνιο Πατέρα, θα συνειδητοποιήσετε, πως αγγίξατε την Αγάπη και θα καταλάβετε με το άγγιγμα, την αγάπη πλέον. Και εάν μπορέσετε να μείνετε δίπλα Του έστω και για λίγο, θα νοιώσετε μέσα σας την δικαιοσύνη και την ειλικρίνεια και θα πλουτίσετε την ψυχή σας μ΄ αυτές. Και εάν σας εδίνετο η δυνατότητα να φύγετε, θα θέλατε να μείνετε για πάντα στην ζεστή αγκαλιά Του. Αυτό έπαθα Εγώ! Γι΄ αυτό και να μου ομοιάσετε παιδιά μου!

Όταν λέγω να μου ομοιάσετε, εννοώ, να κάνετε εσείς το 10%  και αφήστε τα άλλα να τα προσθέσω Εγώ! Να πείτε εσείς με ειλικρίνεια όμως: «Θέλω να ομοιάσω σε Εσένα Κύριε». Και Εγώ θα έλθω και θα πω: «Έλα να βαδίσουμε μαζί». Και όταν θα με ρωτήσει κάποιος από εσάς: «Δεν κουράστηκες με εμένα Κύριε;» Με πολλή αγάπη και πολύ χαμόγελο θα τον κοιτάξω και θα του πω: «Δεν ευχαριστήθηκες με Εμένα παιδί μου; Γιατί εγώ ευχαριστήθηκα με εσένα».

Για φανταστείτε παιδιά μου, πως είναι ο Ουράνιος Πατέρας και ο Υιός Του, μέσα από αυτά τα λόγια αγάπης και ευσπλαχνίας που σας λέγω!

Αγαπητά μου παιδιά!

Ψηλά τα μάτια και ψηλά την ψυχή σας να έχετε!

ΑΓΓΙΞΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟΝ!

Γευθείτε το θέλημα του Θεού!

Απολαύστε τα μεγαλεία της Βασιλείας του Θεού! Και τα πόδια σας, ας πατούν στην γη. Εσείς να μην πατάτε!! Και πείτε με δύναμη ψυχής:

Είναι ο Πατέρας! Είναι ο Θεός! Είναι ο Ουράνιος!

Όταν θα τα πείτε αυτά, να γνωρίζεται, ότι είναι και ο Υιός και το Άγιον Πνεύμα.

Αμήν λέγω υμίν!!

Μοναχός Β.Δ. Ελλάδος 

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr