ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ-ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ : PROJECT «ΧΑΡΑΓΜΑ-666» ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ (Β΄. ΜΕΡΟΣ)

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 5 Σεπ 2019 - 21:00
Loading...

(Α΄.ΜΕΡΟΣ)

ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν, καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα” 

Ο ιδρυτής της Tesla Elon Musk δημιούργησε την εταιρεία Neuralink για να κατασκευάσει εμφυτεύματα που συνδέουν τον ανθρώπινο εγκέφαλο με διεπαφές υπολογιστών μέσω τεχνητής νοημοσύνης. 

Η τεχνολογία θα έβλεπε ομάδες μικροσκοπικών «εύκαμπτων» ηλεκτροδίων «νημάτων» εμφυτευμένων στον ανθρώπινο εγκέφαλο από ένα νευροχειρουργικό ρομπότ. 

Αυτά τα νήματα ανιχνεύουν και καταγράφουν τα ηλεκτρικά σήματα στον εγκέφαλο και μεταδίδουν αυτές τις πληροφορίες εκτός του σώματος. 

Αυτό έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει ένα κλιμακωτό σύστημα διασύνδεσης εγκεφάλου-μηχανής (BMI) υψηλού εύρους ζώνης, που σημαίνει ότι συνδέει τον εγκέφαλο με μια εξωτερική συσκευή για να σχηματίσει μια διεπαφή εγκεφάλου-μηχανής. 

Πρώτες δοκιμές σε ανθρώπους έως το τέλος του 2020 

Ο στόχος είναι να κατανοηθούν και να αντιμετωπιστούν διάφορες μορφές διαταραχών που σχετίζονται με τον εγκέφαλο ή τη σπονδυλική στήλη. Για παράδειγμα, οι παράλυτοι άνθρωποι θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν την εμφυτευμένη συσκευή για να ελέγξουν τα τηλέφωνα ή τους υπολογιστές. 

Ωστόσο, ο Musk οραματίζεται επίσης το εμφύτευμα ως μέσο ενίσχυσης του δικού σας εγκεφάλου, δίνοντας στους ανθρώπους τη δυνατότητα να επιτύχουν μια συμβίωση με την τεχνητή νοημοσύνη (AI). 

Αυτό θα μπορούσε τελικά να οδηγήσει σε ένα μέλλον «υπεράνθρωπης νοημοσύνης», σύμφωνα με τον Musk. 

Η μικρή εμφυτεύσιμη συσκευή περιέχει μικροσκοπικά ασύρματα τσιπ. 

Η Neuralink του Musk έχει επίσης κατασκευάσει ένα νευροχειρουργικό ρομπότ που είναι ικανό να εισάγει έξι νήματα στον ανθρώπινο εγκέφαλο ανά λεπτό. 

Κάθε νήμα είναι μικρότερο από το ένα δέκατο του μεγέθους μιας ανθρώπινης τρίχας και περιέχει 192 ηλεκτρόδια. 

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Neuralink Max Hodak στους New York Times, αυτή τη στιγμή η επέμβαση θα απαιτούσε τρύπες στο κρανίο του ασθενούς για την εμφύτευση των νημάτων. 

Στο μέλλον, όμως, ελπίζουν να χρησιμοποιήσουν μια δέσμη λέιζερ για να διαπεράσουν το κρανίο με μια σειρά από μικροσκοπικές οπές, οι οποίες δεν θα γίνουν αισθητές από τον ασθενή. 

«Το ίδιο ασφαλές και ανώδυνο» όπως η χειρουργική επέμβαση ματιών λέιζερ. 

Η επέμβαση της Neuralink ισχυρίζεται ότι είναι εξίσου ασφαλής και ανώδυνη με τη χειρουργική επέμβαση ματιών λέιζερ, και περιλαμβάνει μια τομή δύο έως οκτώ χιλιοστών στην οποία τοποθετείται το τσιπ, η οποία δεν απαιτεί ράμματα. 

O Musk αστειεύτηκε στη σκηνή ότι οι χρήστες «δεν θα αισθανθούν τίποτε». 

https://www.dezeen.com/2019/07/22/elon-musk-neuralink-implant-ai-technology/  

————— 

Στο χειρόγραφο “Σημεία των Καιρών” (1987) του Αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου διαβάζουμε: 

Πίσω λοιπόν και από το τέλειο σύστημα “κάρτας εξυπηρετήσεως” ασφαλείας κομπιούτερ κρύβεται η παγκόσμια δικτατορία, η σκλαβιά του αντιχρίστου. 

Αποκάλυψη Ιωάννου κεφ ιγ’ 16 

ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν, καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. ῟Ωδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς’.  

Ο Άγιος Ανδρέας Καισαρείας γράφει τα εξής :”Περί του μιαρού ονόματος του αντιχρίστου και την μεν ακρίβειαν της ψήφου ως και τα λοιπά τα περί αυτού γεγραμμένα, ο χρόνος αποκαλύψει και η πείρα τοις νήφουσιν… 

Σε άλλο σημείο του ιδίου χειρογράφου ο Άγιος Παΐσιος γράφει: 

Και ενώ τα σημεία φαίνονται ξεκάθαρα, το “θηρίο” στις Βρυξέλλες με το 666 έχει σχεδόν ρουφήξει όλα τα κράτη στο κομπιούτερ. Η κάρτα, η ταυτότητα, η εισαγωγή του σφραγγίσματος τι φανερώνουν; 

Και πιο κάτω: 

Μετά λοιπόν από την κάρτα και την ταυτότητα, το φακέλλωμα για να προχωρήσουν πονηρά στο σφράγγισμα, θα λένε συνέχεια στην τηλεόραση ότι πήρε κάποιος την κάρτα του δείνα και του σήκωσε τα χρήματα από την τράπεζα. Από την άλλη μεριά θα διαφημίζουν το “τέλειο σύστημα”, το σφράγγισμα στο χέρι ή στο μέτωπο με ακτίνες λέιζερ που δεν θα διακρίνεται εξωτερικά, με το 666 το όνομα του αντιχρίστου. 

————— 

Έχουμε ξεπεράσει το στάδιο όπου με τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες υποτίθεται ότι εξασφαλίζεται η εύκολη και αξιόπιστη ταυτοποίηση του κατόχου με τα βιομετρικά που βρίσκονται αποθηκευμένα στο τσιπ (οι ελάχιστες προϋποθέσεις ασφαλείας που όρισαν οι Βρυξέλλες) και περνάμε στη φάση όπου οι νέες ταυτότητες θα χρησιμοποιούνται στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση, όπως ανακοίνωσε η νέα κυβέρνηση και θα επαναπροκηρύξει το διαγωνισμό γι αυτό το λόγο.  

————- 

Στην Αλγερία η νέα βιομετρική ηλεκτρονική ταυτότητα χρησιμοποιείται και στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση.  

Το ηλεκτρονικό δελτίο ταυτότητας της Αλγερίας παρέχει στους πολίτες ακλόνητη πιστοποίηση της ταυτότητας τους πράγμα που τους επιτρέπει να διασυνδέονται πιο εύκολα και αποτελεσματικότερα με την κυβέρνησή τους. 

Τα βιομετρικά συστήματα αναγνώρισης προσώπου και δακτυλικών αποτυπωμάτων θα συνδέονται με μια ασφαλή βάση δεδομένων, η οποία θα είναι προσβάσιμη από τους οργανισμούς που εποπτεύουν την εγγραφή των ψηφοφόρων, τη συλλογή των φόρων, την έκδοση διαβατηρίων και άλλα. 

https://www.gemalto.com/govt/customer-cases/new-national-identity-card-algeria  

————— 

Σε έναν ψηφιακό κόσμο πως μπορούμε να πιστοποιήσουμε την ταυτότητα μας online και χωρίς να απαιτείται η φυσική μας παρουσία; 

Η προσβασιμότητα είναι το κλειδί για την επιτυχία και την υιοθέτηση ψηφιακών υπηρεσιών. Λαμβάνοντας υπόψη τον τεράστιο όγκο των smartphones παγκοσμίως (6 δισεκατομμύρια συσκευές θα κυκλοφορούν μέχρι το 2020, σύμφωνα με την έρευνα αγοράς της IHS), τα smartphones προσφέρουν σαφώς μια ισχυρή πρόταση για τις κυβερνήσεις που επιδιώκουν να παρέχουν στους πολίτες ασφαλή και άνετη πρόσβαση σε ηλεκτρονικές δημόσιες υπηρεσίες. 

Οι χρήστες επιθυμούν μια ασφαλή ψηφιακή ταυτότητα και ευελιξία στα κινητά τους χωρίς τριβές όταν πραγματοποιούν συναλλαγές στο διαδίκτυο. Είναι έτοιμοι για κινητή ταυτότητα και θέλουν να αντικαταστήσουν τους κωδικούς πρόσβασης με απλά PIN που βασίζονται σε κινητά τηλέφωνα και βιομετρική πιστοποίηση για να επωφεληθούν πλήρως από τον πλούτο των διαθέσιμων γρήγορων και βολικών ψηφιακών υπηρεσιών. 

Η Gemalto έκανε το βήμα από την ηλεκτρονική, ψηφιακή, “έξυπνη κάρτα”- ταυτότητα στην κινητή ταυτότητα (mobile id). 

Οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο εκμεταλλεύονται την επανάσταση στα κινητά. Έχουν ξεκινήσει πολλές πρωτοβουλίες για εθνική κινητή ταυτότητα, σε αρκετές χώρες όπως η Εσθονία, η Νορβηγία, το Βέλγιο, το Κατάρ, το Ομάν, η Ολλανδία, η Ισλανδία, η Φινλανδία, η Μολδαβία κλπ 

https://www.gemalto.com/govt/identity/digital-identity-services/mobile-id  

————— 

Ας δούμε για παράδειγμα τι συμβαίνει στην Ισλανδία.  

Από την ηλεκτρονική ταυτότητα του πολίτη στην κινητή ταυτότητα.  

Στην Ευρώπη, η Ισλανδία άνοιξε το δρόμο ως πρωτοπόρος στη χρήση ηλεκτρονικής ταυτότητας για τους πολίτες για πρόσβαση στις κυβερνητικές υπηρεσίες. Παρόλο που η χρήση της έξυπνης κάρτας πρόσφερε μια μεγάλη ευκαιρία για την προώθηση της χρήσης της ηλεκτρονικής ταυτότητας ενώ ταυτόχρονα εξασφάλιζε μεγαλύτερη ασφάλεια, οι περιορισμοί της κάρτας φάνηκαν σύντομα: οι χρήστες χρειάζονταν ακόμα έναν υπολογιστή (για να έχουν πρόσβαση στις κυβερνητικές υπηρεσίες κ.α), αλλά υπήρχαν και εμπόδια στη φιλικότητα προς το χρήστη. Υπήρχε μια σαφής ανάγκη για μια αληθινή κινητή λύση. Το Gemalto LinqUs Mobile ID ήταν η λύση… 

Το Gemalto LinqUs Mobile ID επιτρέπει στους χρήστες στην Ισλανδία που μετακινούνται συνεχώς να επωφελούνται από αυστηρό έλεγχο ταυτότητας και νομικά αναγνωρισμένες ψηφιακές υπογραφές, οι οποίες είναι απαραίτητες για την ασφαλή χρήση τραπεζικών και κυβερνητικών υπηρεσιών. Αυτή η ανάπτυξη της κινητής ταυτότητας (Mobile ID) επιτρέπει σε όλες τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας της Ισλανδίας να είναι μέρος του δικτύου, παρέχοντας έτσι μια διαλειτουργική υπηρεσία για όλους τους συνδρομητές. Η εμπειρία του χρήστη είναι η ίδια για όλες τις υπηρεσίες που χρησιμοποιούν την κινητή ταυτότητα και την ψηφιακή υπογραφή. 

Η Audkenni, η εθνική αρχή πιστοποίησης της Ισλανδίας, επέλεξε την τεχνολογία LinqUs της Gemalto για να παρέχει υπηρεσίες κινητής ταυτότητας (Mobile ID) σε συνεργασία με την κυβέρνηση, τις τράπεζες και άλλους παρόχους υπηρεσιών. Αυτό το οικοσύστημα βασίζεται στην τεχνολογία PKI και την ασφάλεια των ψηφιακών πιστοποιητικών.  

Η ψηφιακή ταυτότητα (digital id) του χρήστη, με τη μορφή ενός ιδιωτικού κλειδιού, αποθηκεύεται με ασφάλεια στο ασφαλές στοιχείο που παρέχουν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, που είναι η κάρτα SIM 

Το LinqUs Mobile ID τώρα επεκτείνει την εθνική υποδομή της ηλεκτρονικής ταυτότητας σε όλους τους πολίτες μέσω του κινητού τηλεφώνου. 

Αυτό δίνει στους Ισλανδούς πολίτες έναν άλλο τρόπο χρήσης του διαδικτύου και των υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, χωρίς συμβιβασμούς στην υψηλή ασφάλεια, και με την πρόσθετη ευκολία της κινητικότητας. Οι χρήστες έχουν επίσης ασφαλή πρόσβαση σε νέες ψηφιακές υπηρεσίες που προσφέρουν οι τράπεζες, η κυβέρνηση και οι επιχειρήσεις – οποτεδήποτε, οπουδήποτε. 

Η κινητή ταυτότητα χρησιμοποιείται σε : 

Όλες τις ίντερνετ τράπεζες στην Ισλανδία 

Στις φορολογικές αρχές 

Ασφαλιστικές εταιρείες 

Εκπαίδευση 

Πύλη υγείας 

Διόρθωση δανείου 

Υπηρεσίες υπογραφής εγγράφων 

https://www.gemalto.com/brochures-site/download-site/Documents/tel-cs-mobile-id-iceland.pdf  

————— 

13-16 καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, 

Ας δούμε τι συμβαίνει στην Ινδία.  

Οι κάρτες Aadhaar είναι υποχρεωτικές για όλους, ακόμη και ένα νεογέννητο μπορεί τώρα να αιτηθεί για μία. Από το μεσημεριανό γεύμα στο σχολείο μέχρι την κράτηση ενός εισιτηρίου για το τραίνο, όλοι πρέπει να δείξουν τον αριθμό της κάρτας Aadhaar. Ο 12ψήφιος αναγνωριστικός αριθμός εκδίδεται από την Μοναδική Αρχή Αναγνώρισης της Ινδίας (UIDAI) εξ ονόματος της κυβέρνησης της Ινδίας. Η κάρτα Aadhaar μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποδείξει τη διεύθυνση και την ταυτότητα ενός ανθρώπου σε οποιοδήποτε μέρος της Ινδίας. Η κάρτα Aadhaar για το παιδί σας θα λειτουργήσει ως μία από τις αρχικές αποδείξεις ταυτότητας. 

Η κάρτα Aadhaar αποτελεί βασική απόδειξη για την παροχή πολλών υπηρεσιών όπως Κρατήσεις Αεροπορικών Εισιτηρίων, Δημόσια Υπηρεσία Διανομής, άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού κλπ. 

Ένα άτομο οποιασδήποτε ηλικίας μπορεί να υποβάλει αίτηση για τον αριθμό της κάρτας Aadhaar στην Ινδία. Τα παιδιά, συμπεριλαμβανομένων των νεογνών, μπορούν να υποβάλουν αίτηση για τον μοναδικό αριθμό αναγνώρισης. 

Ένας αριθμός Aadhaar είναι τώρα η πιο σημαντική απόδειξη ταυτότητας στην Ινδία. Πολλά σχολεία επιμένουν οι γονείς να προσκομίσουν κάρτες Aadhaar κατά την εγγραφή στο σχολείο. Τον Μάρτιο του 2017, η κυβέρνηση έκανε το Aadhaar υποχρεωτικό για τα παιδιά ώστε να λαμβάνουν το μεσημεριανό γεύμα. Το υπουργείο Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού ανακοίνωσε ότι το μεσημεριανό γεύμα δεν είναι πλέον δωρεάν για παιδιά χωρίς κάρτα Aadhaar.  H παιδική κάρτα ονομάζεται ΒΑΑΛ (Baal Aadhaar). 

https://www.goodreturns.in/classroom/2017/04/how-apply-aadhaar-card-kids/articlecontent-pf7820-558193.html  

————— 

Κλείνουμε με απομαγνητοφωνημένο απόσπασμα από τις κατηχήσεις στην Αποκάλυψη του μακαριστού πατρός Αθανασίου Μυτηλιναίου (www.arnion.gr): 

 

Το βιβλίο της Αποκαλύψεως αγαπητοί μου μας ειδοποιεί και μας λέγει:  

“ Έδόθη αυτώ (ποιό αυτώ, δοτική, το θηρίω) πόλεμον ποιήσαι.  

Του παρεχωρήθη να κάνη πόλεμο, μετά των αγίων και νικήση αυτούς. 

Ακούσατε; Να κάνη πόλεμο με τους αγίους, τους πιστούς και να τους νικήση. 

Ακούσατε; Παρεχωρήθη από τον Θεόν να νικηθούν οι πιστοί από το θηρίο. 

Και ίνα μη τις δύναται αγοράσαι ή πωλήσαι ει μη ο έχων το χάραγμα. 

Οικονομικός αποκλεισμός. Και να μην μπορείς να αγοράσης ή να πουλήσης παρά μόνον εάν έχης το χάραγμα……  

….. «Ει μη ο έχων το χάραγμα. Το όνομα του θηρίου. Η τον αριθμόν του ονόματος αυτού. Το 666. 

 

Ώδε εστιν η υπομονή και η πίστις των αγίων. 

Εδώ είναι η υπομονή και η πίστις των αγίων. Εδώ είναι. Εδώ.  

Σαν να λέγη, για να δούμε τώρα ποιοί θα είναι εκείνοι που θα έχουν πίστη και υπομονή και θα πούν: 

Αποκλεισμό; Αποκλεισμό. Στο περιθώριο; Στο περιθώριο.  

Όπως βλέπετε, πόλεμος και διωγμός των Χριστιανών και οικονομικός αποκλεισμός, που σημαίνει με κάθε τρόπο να εξοντωθούν οι πιστοί. 

Όλα αυτά αποτελούν την θλίψιν, το περικάρπιο της χαράς, την προϋπόθεση της Βασιλείας του Θεού.  

Δεν ομιλεί εδώ το ιερόν κείμενον ούτε περί ανέσεων, ούτε περί συμβιβασμών 

Αλλά τι τονίζει; Ώδε εστιν η υπομονή και η πίστις των αγίων.  

Αγαπητοί μου,τί ξημερώνει αύριο δεν ξέρομε. Ας προετοιμαζόμεθα. 

ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ-ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ 

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter