ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ : Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ, ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΠ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ. Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ: …

ΕΚΚΛΗΣΙΑ. - 1 Ιούλ 2018 - 11:50

… ΑΡΝΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥΣ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ (Κεφάλαιο ιγ΄. Στιχ. 11. 12….16. 17. 18.) 11. Καὶ εἶδον ἄλλο θηρίον ἀναβαῖνον ἐκ τῆς γῆς, καὶ εἶχε κέρατα δύο ὅμοια ἀρνίῳ, καὶ ἐλάλει ὡς δράκων. 12. καὶ τὴν ἐξουσίαν τοῦ πρώτου θηρίου πᾶσαν ποιεῖ ἐνώπιον αὐτοῦ. καὶ ποιεῖ τὴν γῆν καὶ τοὺς ἐν αὐτῇ κατοικοῦντας ἵνα προσκυνήσωσι τὸ θηρίον τὸ πρῶτον, … 16. καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσουσιν

αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν, 17. καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. 18. ῟Ωδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς’.-666

ΜΑΡΑΝ ΑΘΑ (Έρχου Κύριε έρχου)

Αδελφοί ζούμε τα έσχατα χρόνια, οφείλουμε όλοι μας με την βοήθεια του Θεού και με χίλιους ακόμα κινδύνους να κάνουμε το κατά δύναμη ώστε να ξυπνήσουν οι ψυχές των Πιστών. Δέν πρέπει να δειλιάζουμε, στις ημέρες μας θα πολεμήσουμε συν Θεώ με τον ίδιο σατανοφόρο αντίχριστο. Η μάχη που έχουμε να δώσουμε θα είναι η πιο σκληρή, θα δεχτούμε πόλεμο φοβερό για τον οποίο μόνο η σκέψη προκαλεί δέος και τρόμο.

Στην εποχή μας συγκεκριμένα δρουν τα όργανα του αντίχριστου που εργάζονται την έλευση του. Το έργο του αντίχριστου στις ημέρες μας κάνουν οι ψευδοχριστιανοί της συνόδου της Κρήτης με την δόλια και βλάσφημη διδασκαλία τους, περί «αποκατάστασης της ενότητας της διαιρεμένης εκκλησίας» που υποκινείται από τον ίδιο τον Σατανά!

Χριστιανοί προσοχή, γρηγορείτε, τώρα ξέρουμε ότι βρισκόμαστε κυκλωμένοι από τις αντίχριστες και σκοτεινές δυνάμεις, όπως επίσης ξέρουμε από την Αγία Γραφή, από τον Θεό και από τους Αγίους Πατέρες για τον αντίχριστο και τι πρέπει να κάνουμε ώστε να φυλαχτούμε και να γλιτώσουμε από την πλάνη και την βία που ασκεί στους έσχατους χρόνους που ζούμε.

Το χρέος όλων μας είναι η ψυχοσωτήρια αφύπνιση. Δεν θα παραδοθούμε στους ψευδοχριστιανούς της ληστρικής συνόδου της Κρήτης, τους οπαδούς της «εκκλησίας» του αντίχριστου, του λεγόμενου (ΠΣΕ). Δεν θα έχουμε ουδεμία εκκλησιαστική κοινωνία μαζί τους. Δεν θα τους αφήσουμε να μας ρίξουν στην απώλεια. Θα πολεμήσουμε και θα ξεσκεπάσουμε όλα τα πονηρά και σκοτεινά σχέδια τους, που αντιστρατεύονται την Εκκλησία.

Χρέος και δικαίωμα όλων μας είναι να καταγγέλουμε χωρίς φόβο και χωρίς συμβιβασμούς τις σκοτεινές και αντίχριστες δυνάμεις και τους ξεπουλημένους σε αυτές προδότες ψευδεπισκόπους του (ΠΣΕ). Στην ψευδοεκκλησία του (ΠΣΕ) και στους ψευδεπισκόπους της, οφείλουμε να αντιτάξουμε την Ορθοδοξία, την Πίστη όπως μας την δίδαξαν οι Απόστολοι και Άγιοι Πατέρες. Αν δεν το πράξουμε αυτό θα είμαστε αναπολόγητοι στο Θεό εν ημέρα Κρίσεως.

Ας σταθούμε αντιμέτωποι στο πνεύμα του αντίχριστου. Δεν θα προσκυνήσουμε τα όργανά του, τους ψευδοχριστιανούς του (ΠΣΕ) της ληστρικής συνόδου της Κρήτης τους οπαδούς της παναιρέσεως της «αποκατάστασης της ενότητας της διαιρεμένης εκκλησίας». Δεν θα δεχτούμε οποιαδήποτε σατανική ταυτότητα με τσιπ, οποιαδήποτε αντίχριστη σφραγίδα (666), δεν θα προσκυνήσουμε την εικόνα του θηρίου (βλ. Αποκάλυψη κεφ. ιγ΄.) που διά των ψευδοχριστιανών της «εκκλησίας» του αντίχριστου των ψευδεπισκόπων του (ΠΣΕ), προσπαθεί να μας επιβάλει ο Σατανάς. Εμείς είμαστε σφραγισμένοι του Χριστού. Ας γίνουμε λοιπόν πιστοί άχρι θανάτου και ας κρατούμε σταθερή, αμετακίνητη και απαράλλαχτη την Ορθή και Σωτήρια Ομολογία της Πίστεως.

Λίγο καιρό θα κρατήσουν εδώ στη γη και οι πόνοι και οι θλίψεις και οι διωγμοί και οι αγώνες των πιστών διότι ο Αναστάς εκ των νεκρών Κύριος Ιησούς Χριστός που μας υπόσχεθηκε την αιώνια Ζωή και το στεφάνι της Νίκης, θα συντρίψει την εφήμερη κυριαρχία και την προσωρινή δόξα του Αντιχρίστου και των οπαδών του και τους Χριστιανούς που θα περάσουν εδώ στην γη βάσανα για την Πίστη την δική του θα τους οδηγήσει στην ανάπαυση της Βασιλείας των Ουρανών.

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ ΧΡΙΣΤΟΥ

ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ

ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter