ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΑΓΡΙΑ ΦΤΩΧΕΙΑ: Τελειώνουν τα αυγά, σκηνές ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ σε ΗΠΑ και Βρετανία, vid

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 12 Ιαν 2023 - 12:31

Εξαφανίζονται τα βασικά τρόφιμα για να δώσουν ενδεχομένως τα μεταλλαγμένα..

Την ώρα που, όπως μόνο στο ΕΛ διαβάζετε, ετοιμάζουν διατροφική ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ στην Σιγκαπούρη, με σκοπό ενδεχομένως να αντικαταστήσουν τα παραδοσιακά τρόφιμα, ήδη οι πρώτες βασικές ελλείψεις παρατηρούνται σε υπερδυνάμεις της Δύσης, όπως είναι οι ΗΠΑ και η Βρετανία!!!

Οι καταναλωτές παρατηρούν μια απότομη αύξηση στις τιμές των αυγών στα σούπερ μάρκετ, καθώς το βασικό είδος πρωινού και γενικά ενός θρεπτικού γεύματος γίνεται το τελευταίο θύμα της τεχνητής κρίσης της εφοδιαστικής αλυσίδας!!!

Παρατηρούνται ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΑΥΓΩΝ, με πρόσχημα μια επιδημία γρίπης των πτηνών που φέρεται να επηρεάζει τις όρνιθες που γεννούν αυγά σε εμπορικές εγκαταστάσεις παραγωγής.

«Μας τελειώσανε τα αυγά», λένε σε σουπερμάρκετ:

«Μπορεί να πάρει μόνο δύο ο καθένας! Είναι αλήθεια το ότι σφάζουν πουλερικά σε όλη την χώρα. Η καταιγίδα είναι εδώ! Είναι αλήθεια!!!», αναφέρει Αμερικανός στο παρακάτω βίντεο:

«Το USDA  επιβεβαίωσε την πρώτη εμπορική περίπτωση στις ΗΠΑ τον  περασμένο Φεβρουάριο σε κοπάδι γαλοπούλας στην Ιντιάνα», αναφέρει το CNET . «Από τότε,  57,8 εκατομμύρια  όρνιθες ωοτοκίας, κοτόπουλα και γαλοπούλες σε 47 πολιτείες έχουν σφαχτεί από αγρότες ή θανατώθηκαν από τον ιό».

Θυμηθείτε: «ΧΤΥΠΗΜΑ» στα τρόφιμα: Σφάζουν ΜΑΖΙΚΑ πουλερικά και τα πετάνε!!! Ρεπορτάζ έρχεται να σηκώσει θύελλα, vid

Ωστόσο, ένας παραγωγός αυγών στο Ηνωμένο Βασίλειο απορρίπτει την επίσημη αφήγηση της γρίπης των πτηνών και ισχυρίζεται ότι ο πραγματικός λόγος για την έλλειψη είναι επειδή τα σούπερ μάρκετ δεν θέλουν να πληρώσουν τους αγρότες για τα αυγά.

«Τα σούπερ μάρκετ ανέβασαν την τιμή τους για εσάς τον καταναλωτή, αλλά δεν έχουν φιλτράρει αυτή την αύξηση της τιμής σε εμάς τους αγρότες, έτσι το κόστος παραγωγής αυτών των αυγών έχει εκτοξευθεί στα ύψη! Ζωοτροφές, ηλεκτρική ενέργεια, η τιμή των νέων πτηνών ανεβαίνουν, αλλά η τιμή των αυγών μας έχει παραμείνει η ίδια, επομένως δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα να παράγουμε αυτά τα αυγά», εξηγεί ο αγρότης Ioan Humphreys σε ένα viral βίντεο.

Οι υψηλότερες τιμές και η έλλειψη δεν επηρεάζουν μόνο τους καταναλωτές, αλλά και τις μικρές επιχειρήσεις που βασίζονται στα αυγά, όπως εστιατόρια και αρτοποιεία, όπως σημειώνει ο συγγραφέας του ιστολογίου Economic Collapse , Michael Snyder.

photo intime

el.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr