ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΑΔΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ : ΙΔΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΜΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑΥΑΡΧΟΙ!! ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΝΑΥΑΡΧΕ…

ΑΔΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 27 Μάι 2021 - 9:14

George Adalis

Ακούστε με εσείς εκεί στο Πολεμικό Ναυτικό. Από πέρισυ το καλοκαίρι επί ημερών της θρυλικής πράξης του καπετάνιου της Φρεγάτας Ελλη, Ιωάννη Σαλιάρη, ξέρετε ότι ξέρουμε, ότι εγκαταλείφθηκε η αγορά των Γαλλικών Φρεγατών και γενικότερα η σπουδαία Ελληνογαλλική στρατιωτική συμφωνία.

Ξέρετε και ξέρουμε ότι από τότε είχε αποφασίσει η πολιτική ηγεσία την αγορά Αμερικάνικων ΜΜSC της Lockheed Martin. Πλοία που ούτε καν το Ναυτικό των ΗΠΑ δεν θέλει και τα έχει απορρίψει πάνε να τα φορτώσουνε σε μας. Κόλαφος…

Ξέρετε και ξέρουμε ότι την ημέρα της 7μερούς μεσογειακής συνάντησης (Κορσική, Σεπ.2020), ο Μακρόν είχε ήδη καταλάβει ότι η Ελλάδα πούλησε την ιδέα της ΕλληνοΓαλλικής συμμαχίας.

Ξέρατε και ξέραμε ότι γι αυτό δεν ήρθε -τότε- όπως πολυδιαφημίζονταν το αεροπλανοφόρο Τσαρλς Ντε Γκωλ.

Οι Αμερικάνικες φρεγάτες είναι καταστροφική αγορά για το ΠΝ και για την χώρα γενικά.

Από τότε μέχρι σήμερα, ούτε ένας δεν βρέθηκε από το ΠΝ να σπάσει τον κύκλο της σιωπής και να μιλήσει.

Εχτές έκραξα γιατί απλά γνώριζα αυτό που κι εσεις γνωρίζατε. Ολο το παιχνίδι με τις ντεμέκ Ολλανδικές, Ισπανικές και Αγγλικές φρεγάτες ήταν μια κίνηση σαν κι συτές που κάνει η σουπιά όταν ρίχνει μελάνι για να θολώσει τα νερά.

Ξέρετε και ξέρουμε από πέρισυ ότι ήταν προαποφασισμένη η αγορά των Αμερικάνικων MMSC.

Εμείς οι λίγοι μιλήσαμε και μιλήσαμε πολύ!

Εσείς από τότε μέχρι σήμερα δεν καταφέρατε να αρθρώσετε ούτε μία λέξη!!!

Θέλω να σας δω τώρα, αν ω μη γεννοιτο γίνει η ζημιά στο Αιγαίο, πως θα πολεμήσετε με τα γκιρ γκίρια που σας αγόρασε η Κυβέρνηση!!!

Ανοίξτε το στόμα σας και μιλήστε. Ο κόσμος εσάς περιμένει να ακούσει!!!

Εμείς οι λίγοι, ότι ήταν να πούμε το έχουμε πει ήδη, απο 500 φορές ο καθένας!!!!

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr