ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΑΔΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ : ΣΣΣΣΣΤ!!! ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!!

ΑΔΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 4 Φεβ 2021 - 9:21

Καιρό τώρα αποφεύγω να γράψω για τα γεωπολιτικά στην περιοχή μας! Ο λόγος είναι ότι προσωπικά το θεωρώ χαμένο παιχνίδι!

Χαμένο διότι είναι φως φανάρι ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη, έχει επιλέξει την ίδια πλευρά με την προηγούμενη κυβέρνηση Τσίπρα!

Την πλευρά του ΕΛΙΑΜΕΠ. Και να σας πω την αλήθεια, κάπου τους λυπήθηκα κιόλας τους ανθρώπους γιατί για κανένα 10μηνο τους είχα κάνει να βαράνε διπλοβάρδιες προκειμένου να απαντάνε σε ότι τους έγραφα!

Αλλά σήμερα, θα κάνω μια εξαίρεση και θα τους ξυπνήσω μετά από την μεγάλη σιέστα που ζούνε!

Και δεν θα πω πολλά! Λίγα έτσι για να τους εκθέσω:

Ακούστε με λοιπόν αγαπητοί μου χασογκόληδες! Ο Χαφτάρ που τον είχατε για τελειωμένο, προχτές, ίδρυσε μια νέα εταιρία πετρελαίου, από την οποία, θα περνά όλη την ποσότητα που παράγει η Λιβύη, και αντί να πουλά η εταιρία του αγαπημένου σας Τουρκόσπορου Σάρατζ, το Λιβυκό πετρέλαιο, θα το πουλά η νέα εταιρία που ίδρυσε ο Χαφτάρ!

Αυτό για όσους αμφισβήτησαν το μεγάλο παιχνίδι του Χαφτάρ την περίοδο των αρνητικών τιμών του πετρελαίου! Σας τα είχα πει αναλυτικά τότε, ότι, ο Χαφτάρ βρίσκεται ήδη από τον Απρίλιο στα σαλόνια της αγοράς ενέργειας!!

Επί της ουσίας λοιπόν, ο Χαφτάρ, γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του όλο τον κόσμο, και αφού έχει τον έλεγχο των πετρελαιοπηγών και των αγωγών, τώρα αποκτά και τον έλεγχο της διάθεσης του γλυκού πετρελαίου της Λιβύης, με μια κίνηση που κάποτε μπορεί να έφερνε Παναφρικανικό πόλεμο!

Τώρα, απλά το έκανε, με την ανοχή και την υποστήριξη των πάντων!

Ρίξετε και μια ματιά στον Τουρκικό Τύπο, να δείτε πόσο πολύ έχουν λυσσάξει οι Τούρκοι από χτες!

Κατά τα άλλα, βάλτε εσείς κάνα-δυο-τρεις ΝΤΕΜΕΚ πατριώτες, να γράφουν μπούρδες και να σερβίρουν σανό προς το ακροατήριο της πατριωτικής πτέρυγας! Ξέρετε εσείς…. Από 40 χιλιάρικα και πάνω η … μελέτη!!!

Οσο για τους Ελληνες μπίζνεσμεν που επένδυσαν τόσα χρόνια στην Ελληνοτουρκική φιλία και στην φιλία με τον Σάρατζ της Λιβύης, τώρα, μπορείτε άνετα να πάτε ένα ταξιδάκι στην Βεγγάζη και να πάρετε μια πιπούλα από τον γραμματέα του Χάφταρ!
Διότι ο ίδιος ο Χαφτάρ δεν θα δεχτεί ούτε εσάς αλλά ούτε και τις παρδαλές που κουβαλάτε μαζί σας στα ταξίδια σας!!!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ …

ΥΓ.
Αντέτε για ύπνο τώρα όλοι εσείς οι πεφωτισμένοι της Κυβέρνησης! Θ’αργήσω να ξαναγράψω γι αυτά!!!

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr