ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΑΔΑΛΗΣ : Παρεξηγήθηκε ο … Κοτζιάς γιατί οι νεοδημοκράτες ξηλώνουν την «Συστηματάρα» του μέσα από το Υπουργείο Εξωτερικών.

ΑΔΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 26 Ιούλ 2019 - 13:30
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Γιωργος Αδαλης

Και έβγαλε ανακοίνωση που κατακεραυνώνει τον Μητσοτάκη γιατί ξηλώνει Διπλωμάτες. Και αυτο-καρφώνεται μόνος του.

Γιατί του ξήλωσαν την Αθανασίου που ήταν Πρέσβειρα στη Μόσχα. Τον Μαυροειδή στην Αγκυρα και όσους διπλωμάτες συμμετείχαν το 2017 στην διαπραγμάτευση του Κρας Μοντανά…
ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ!!!
Νίκο Κοτζιά, αν και δεν ήθελα να το πω, γιατί δεν εμπιστεύομαι καθόλου τις προθέσεις της ΝΔ για το Σκοπιανό, εντούτοις, επειδή είστε πολιτικά μοσχάρια , θα το πω:
Να αγιάσουν τα χέρια όποιου καρατόμησε τους διπλωμάτες σου, που έστειλαν στον κάλαθο των αχρήστων χιλιάδες χρόνια Μακεδονικής Ιστορίας. Πότε για να κάνει ο εκλεκτός σας αμπελο-μπίζνες μαζί με τον Ζάεφ και πότε για να οικονομάνε 40 επιχειρηματίες που έχουν ρίξει χοντρό χρήμα στα Σκόπια.
Να αγιάσουν τα χέρια ρε οποιανού καρατόμησε την ομάδα σου. Μια ομάδα που όσο εργαζόταν για να θάψει την Μακεδονία μας, ο σύριζα(δηλαδή εσύ κι ο Τσίπρας) φρόντιζε να δέρνει και να δηλητηριάζει όλους εμάς που αντισταθήκαμε σε αυτή τη λαίλαπα !

ΥΓ.
Νίκο Κοτζιά, ακόμα κι αν οι επόμενοι είναι ίδιοι η και χειρότεροι με τους δικούς σου, όλους εμάς δεν μας πειράζει καθόλου. Γιατί θα τους στείλουμε να σας κάνουν παρέα στην Αντιπολίτευση… Τσακ-μπαμ!!!

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…