ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Αθόρυβα η παγκόσμια συμμορία του Great Reset που διευθύνει τις κυβερνήσεις σχεδιάζει για εμάς χωρίς εμάς το δυστοπικό μας μέλλον.

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 11 Δεκ 2022 - 21:11

Και ενώ εμείς εδώ ασχολούμαστε με κάθε τι στημένο από το σύστημα για αποπροσανατολισμο της προσοχής..( Κιβωτος, ρομά, όργανα κτλ..)..αθόρυβα η παγκόσμια συμμορία του Great Reset που διευθύνει τις κυβερνήσεις σχεδιάζει για εμάς χωρίς εμάς το δυστοπικο μας μέλλον.

Τα κράτη μέλη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας συμφώνησαν σε συνάντηση στην Γενεύη, στις 07.12.2022 να αναπτύξουν το πρώτο προσχέδιο μιας νομικά δεσμευτικής συμφωνίας που αποσκοπεί στην προστασία του κόσμου από μελλοντικές πανδημίες. το σχέδιο αυτο θα συζητηθεί από τα κράτη μέλη τον Φεβρουάριο του 2023.

Δελτιο τύπου :
Η σημερινή συμφωνία από το Διακυβερνητικό Διαπραγματευτικό Όργανο (INB), που αποτελείται από τα 194 κράτη μέλη του ΠΟΥ, ήταν ένα ορόσημο στην παγκόσμια διαδικασία διδαχής από την πανδημία COVID-19 και αποτροπή επανάληψης των καταστροφικών επιπτώσεων που είχε σε άτομα και κοινότητες παγκοσμίως. Το INB συγκεντρώθηκε στην έδρα του ΠΟΥ στη Γενεύη από τις 5 έως τις 7 Δεκεμβρίου για την τρίτη συνεδρίασή του από την ίδρυσή του τον Δεκέμβριο του 2021, μετά από ειδική σύνοδο της Παγκόσμιας Συνέλευσης Υγείας.

Το Σώμα συμφώνησε σήμερα ότι το Προεδρείο του INB θα αναπτύξει το προσχέδιο της συμφωνίας για την πανδημία προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις στην τέταρτη συνεδρίαση της INB, η οποία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 27 Φεβρουαρίου 2023. Αυτό το προσχέδιο θα βασίζεται στο εννοιολογικό σχέδιο και τις συζητήσεις κατά τη διάρκεια συνεδρίαση της INB αυτής της εβδομάδας. Το Γραφείο INB αποτελείται από έξι αντιπροσώπους, συμπεριλαμβανομένων των κ. Roland Driece από την Ολλανδία και της κας Precious Matsoso της Νότιας Αφρικής.

«Οι χώρες έχουν στείλει ένα σαφές μήνυμα ότι ο κόσμος πρέπει να είναι καλύτερα προετοιμασμένος και συντονισμένος ωστε
να προστατεύσει όλους τους ανθρώπους, παντού, από την επανάληψη του COVID-19», δήλωσε ο κ. Driece, αντιπρόεδρος του INB Bureau.

«Ο αντίκτυπος της πανδημίας COVID-19 στις ανθρώπινες ζωές, τις οικονομίες και τις κοινωνίες γενικότερα δεν πρέπει ποτέ να ξεχαστεί», είπε η κ. Ματσόσο. «Η καλύτερη ευκαιρία που έχουμε, σήμερα, ως παγκόσμια κοινότητα, ειναι να αποτρέψουμε την επανάληψη του παρελθόντος δείχνοντας πνεύμα αλληλεγγύης, δέσμευση για ισότητα και την επιδίωξη της υγείας για όλους, και να αναπτύξουμε μια παγκόσμια συμφωνία που προστατεύει τις κοινωνίες από μελλοντικές απειλές πανδημίας».

https://www.who.int/news/item/01-12-2021-world-health-assembly-agrees-to-launch-process-to-develop-historic-global-accord-on-pandemic-prevention-preparedness-and-response

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr