ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Αθώος ο Κασιδιάρης σε δίκη μετά από μήνυση του Δημητρά

ΕΛΛΑΔΑ. - 5 Δεκ 2018 - 20:15
Loading...

Μέσα σε 48ώρες ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής αθωώθηκε για….
δύο υποθέσεις, τις οποίες τα μέσα ενημέρωσης διαφήμισαν επί έτη ως «εγκλήματα της Χρυσής Αυγής».

Η πρώτη αφορούσε μία πολιτική ομιλία στον Ασπρόπυργο και η σχετική δίωξη ασκήθηκε κατόπιν μηνύσεως του Δημητρά του Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι και η δεύτερη δήθεν πλαστογραφία αστυνομικής ταυτότητας,

Και στις δύο περιπτώσεις η απόφαση που ελήφθη ήταν αθωωτική, ο εκπρόσωπος μας προέβη στις παρακάτω δηλώσεις στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων:

«Το τελευταίο 48ωρο είχαμε δύο αθωωτικές αποφάσεις για υποθέσεις που εξαρχής είχαμε δηλώσει ότι δεν έχουν κανένα ποινικό παρά μόνο πολιτικό περιεχόμενο. Συνεχίζουμε μέχρι την τελική, την οριστική δικαίωση του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή.

Η κατηγορία αφορούσε δήθεν σε παρακίνηση σε βία λόγω μιας πολιτικής ομιλίας στον Ασπρόπυργο Αττικής και προέκυψε κατόπιν μηνύσεως κάποιου ονόματι Δημητράς, οποίος έχει βιομηχανία μηνύσεων κατά πολιτικών και μη προσώπων και βέβαια δικαιωθήκαμε απόλυτα, γιατί το δικαίωμά μας να λέμε ελεύθερα την γνώμη μας και δημόσια δεν μπορεί κανείς να μας το στερήσει.

Η δεύτερη υπόθεση αφορούσε μια δήθεν πλαστογραφία αστυνομικής ταυτότητας που είχε υπερπροβληθεί από τα μέσα ενημέρωσης και βέβαια δεν υπήρχε και εδώ κανένα ποινικό περιεχόμενο και οδηγηθήκαμε σε αθώωση και σε αυτήν την υπόθεση».

Ενημερωτικό δελτίο του ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Chat Box
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter