ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ακούραστα καταγγέλλει τον διαχωρισμό πολιτών ο Κούβελας: Είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ, vid

ΕΛΛΑΔΑ. ΥΓΕΙΑ. - 5 Ιούλ 2021 - 10:40
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

«Τρομακτικό λάθος το χαρτζιλίκωμα των νέων για να εμβολιαστούν»

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, αναφερόμενος  στα «προνόμια» των εμβολιασμένων και τον διαχωρισμό των πολιτών, τον χαρακτήρισε «παράνομο και αντισυνταγματικό».

«Προσπαθούμε με πολιτικά τερτίπια να αποδείξουμε ότι τάχα κάτι κάνουμε. Αυτά είναι αμαρτίες, τις οποίες πρέπει να ξέρει ο κόσμος. Παίρνουμε μέτρα, όπως το να δελεάζουμε νέα παιδιά με 150 ευρώ. Θεωρώ ότι είναι τρομακτικό λάθος στο να μπαίνουμε στο χαρτζιλίκωμα για να πετύχει η κυβέρνηση τον στόχο της, γιατί αύριο μπορεί μια κυβέρνηση να το κάνει αυτό για να κερδίσει τις εκλογές. Η ένδειξη για να πάρουμε ένα φάρμακο είναι να έχουμε θέμα. Δεν μπορούμε να δίνουμε χρήματα σε έναν άνθρωπο για να πάρει ένα φαρμακευτικό προϊόν που δεν επιθυμεί. Αυτό είναι λάθος!», σημείωσε στην αρχή ο Δ. Κούβελας.

«Είμαι κάθετα αντίθετος στους διαχωρισμούς. Σας έχω δώσει το παράδειγμα με τους Ισραηλινούς και τους Παλαιστίνιους. Δεν υπάρχουν εμβολιασμένοι και μη εμβολιασμένοι, είναι φορείς και μη φορείς.

Αντικειμενικά, ο ανεμβολίαστος κινδυνεύει από τον εμβολιασμένο και όχι αντίθετα. Ο εμβολιασμένος μπορεί να νοσεί και να μην τον ξέρει και να κολλήσει ο ανεμβολίαστος.

Άρα ποιος πρέπει να έχει προνόμια; Τα προνόμια είναι αντισυνταγματικά, είναι παράνομα! Υπάρχει οδηγία της ευρωπαϊκής επιτροπής που είναι αντίθετη με τους κοινωνικούς διαχωρισμούς», προσέθεσε.

Δείτε από το 20ο λεπτό:

https://youtu.be/jW4MURQw_LQ

el.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…