ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ακούστε την δυνατή συνέντευξη της Θεοδωροβίας Πλακά σε ραδιοσταθμό της Αυστραλίας

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΘΕΟΔΩΡΟΒΙΑ ΠΛΑΚΑ. - 11 Σεπ 2017 - 11:02
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Το κληρονομικό χάρισμα που έχει λάβει από τον Ήρωα πατέρα της και έχει να κάνει με τις  Αξίες της,τούςΑγώνες της,τα Πρέπει της,την Πατρίδα μας,την Θρησκεία μας,την Οικογένεια και την Αξιοπρέπεια, αποτελούν τον Ισχυρό,Δυναμικό, Μαχητικό με κότσια και τσαγανό Χαρακτήρα, της  Ελληνίδας που τόλμησε να τα βάλει με το σάπιο σύστημα,κάνοντας το καθήκον της ως δημόσιος υπάλληλος.

Ο λόγος φυσικά για την κυρία Θεοδωροβία Πλακά,γνωστή σε όλους.

Έχει κυνηγηθεί μανιωδώς από πολιτικούς και ανώτερα στελέχη του δημοσίου και έχει απειληθεί όσο άλλος κανείς,αλλά δεν κολώνει πουθενά,ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ,ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ.

Έχει πολλές ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ και ΚΡΥΦΟΥΣ ΑΣΣΟΥΣ στα μανίκια της.

Έφτασαν στο προκλητικό ΑΔΙΚΟ σημείο οι Συριζαίοι, μετά από 25 χρόνια υπηρεσίες της στην Γ.Γ.Αθλητισμού, να την αποτελειώσουν,να την ΔΙΩΞΟΥΝ εκδικητικά,αφήνοντας μέσα τους καταχραστές και τους παράνομους σύμφωνα με αποδείξεις,Πορίσματα και στοιχεία που έχει δημοσιεύσει η ίδια και έχουμε δει και δημοσιεύσει κι εμείς στην ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ.

Αυτοί που θα έκαναν ΚΑΘΑΡΣΗ,επιλέγουν που την κάνουν με πολιτικές σκοπιμότητες.

Το δίκιο όμως και η αλήθεια δεν μπορούν να κρυφτούν για πολύ.

Η δικαιοσύνη ελπίζουμε να την δικαιώσει σύντομα και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

Ακούστε την φωνή της που έφτασε στην άλλη άκρη ,στην μακρινή Αυστραλία!

Ακούστε την προσεκτικά, γιατί αυτές οι φωνές φιμώνονται στην Ελλάδα της αρπαχτής, του μαύρου χρήματος,της ψευτιάς και της κομπίνας.

Έχει καταγγείλει τόσο κόσμο στην δικαιοσύνη, που σίγουρα όλοι κάποιον γνωστό θα έχουν ανάμεσά τους, για να την μισούν τόσο πολύ, που έπαψαν να την φιλοξενούν σε ράδιο και τηλεόραση στην Ελλάδα!

Το θέμα είναι ότι ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ που την γνωρίσαμε από τους αγώνες της ενάντια στην διαφθορά ,πρέπει να την ακολουθήσουμε και στην πολιτική, με όποιο κόμμα κι αν κατέβει ενάντια στα Μνημόνια!

Να την βοηθήσουμε να έχει πολύ κόσμο δίπλα της.Να αποκτήσει πολύ Δύναμη.

Αν θέλουμε να αλλάξουμε κάτι από αυτή την κατάντια που ζούμε, η Θεοδωροβία Πλακά, έχει και Δύναμη και Θάρρος και Κότσια και Γνώσεις από πολιτική!


Πρέπει να βάλουμε αυτή την φωνή στην ΒΟΥΛΗ!


Μπράβο Θεοδωροβία,εξαιρετική η συνέντευξη,σε στηρίζουμε από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκες στο διαδίκτυο και θα συνεχίσουμε.


Καλή Επιτυχία σου ευχόμαστε σε ότι κάνεις για το καλό της ΕΛΛΑΔΑΣ.

Καλή και γρήγορη Δικαίωση.


Εκ της διαχείρισης της ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑΣ

 

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr