ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ακυρώνουν από τώρα παρελάσεις και γιορτές: «ΔΕΝ πρέπει να γίνουν – Μαθήματα στις τάξεις με ανοικτά παράθυρα τον χειμώνα»

ΕΛΛΑΔΑ. ΥΓΕΙΑ. - 29 Σεπ 2021 - 8:57

Τα ρίχνουν στα χαμηλά νούμερα εμβολιασμού.
«Ο χειμώνας θα είναι δύσκολος για τους πάντες, διότι μέχρι στιγμής 31/10 φεύγουν όλοι οι επικουρικοί από τα νοσοκομεία», διατράνωσε στον ΣΚΑΪ η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη μιλώντας για την πορεία του κορωνοιού στην χώρα μας.

Πρότεινε πως στα σχολεία τον χειμώνα πρέπει να είναι με ανοιχτά τα παράθυρα και τα παιδιά να είναι με τα μπουφάν καθώς όπως εξήγησε η αλλαγή του αέρα είναι το καλύτερο.  

«Τώρα ακούγεται πολύ ακραίο, όμως πρέπει ανά μία ώρα να ανοίγουν τα παράθυρα και η μάσκα εννοείται απαραίτητη».

Εκτίμησε ότι πρέπει να γίνουν παρελάσεις και εορταστικές εκδηλώσεις τον Οκτώβριο αναφερόμενη στην γιορτή του Αγίου Δημητρίου και την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

«Δεν πρέπει να γίνουν. Μην ξεχνάτε τι έγινε πέρυσι 26 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη. Η παρέλαση δεν είναι την ώρα μόνο που περνάνε, πρέπει να καταλάβετε ότι μαζεύονται όλοι μαζί».

Και συνέχισε:

«Μα με γεμάτες ΜΕΘ θα γίνουν γιορτές και παρελάσεις; Με μέτρα τα πάντα! Δεν χρειάζεται παρελάσεις. Τι μπορεί να γίνει; Στις 26 Οκτωβρίου στου Αγίου Δημητρίου να πάνε συνεργεία εμβολιασμού έξω από τις εκκλησίες».

«Δεν βλέπω να κάνουμε Χριστούγεννα με τέτοιο ρυθμό εμβολιασμών», υπογράμμισε μεταξύ άλλων και έκανε έκκληση στους γονείς να εμβολιάσουν τα παιδιά τους.

(φωτο: intime)

el.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr