ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Αλέξης Τσίπρας Προδότης Στο Σκοπιανό Προδότης Και Στην Συμφωνία Χρέους!

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. - 25 Ιούν 2018 - 12:45
Loading...

Τι κέρδισε η Ελλάδα απο την συμφωνία για ελάφρυνση του χρέους? Ένα απολύτως τίποτα!

Στα 313,524 δισ, ήταν το χρέος μας το 2017, όπου παρόλο την υψηλή φορολογία-φόροι-περικοπές-λιτότητα,και θετικά πλεονάσματα, το χρέος μας αυξήθηκε προς τα πάνω, σε σχέσει με το 2016, που ήταν 311,340 δισ. ευρώ!

Οικονομολόγοι δεν είμαστε, αλλά απο αυτά που καταλαβαίνουμε για την συμφωνία του χρεόυς είναι, οτι θα τα πληρώσουμε όλα τα Δανεικά-Μνημόνια που πήραμε, μέχρι και το τελευταίο σεντς!

Το θα μας χαρίσουν 80 δίς, 60 δίς, έστω 40 δίς, έγινε 10ετή παράταση-επιμήκυνση της περιόδου χάριτος πριν αρχίσει η καταβολή τόκων, με τους εταίρους να συμφωνούν επίσης ότι η τελευταία δόση στήριξης θα ανέλθει στα 15 δισεκατομμύρια ευρώ, συνεπώς, η Ελλάδα βγαίνει από το Μνημόνιο με παρακαταθήκη 24,1 δισεκ. ευρώ που προβλέπεται να καλύψουν τις ανάγκες της σε βάθος 22 μηνών, χωρίς όμως να τις χαρίζεται τίποτα, με την εποπτεία των θεσμών ανα 3 μήνες, και για πολλά ακόμα χρόνια να παραμένει σαν δαμόκλειος σπάθη πάνω απο την Ελληνική Κυβέρνηση!

Τώρα γιατί πήγε στο Ζάππειο ο Τσίπρας, φορώντας την κόκκινη γραβάτα, πιθανότατα αυτή που του έδωσε ο Ζόραν Ζαεφ, και πανηγυρίζει, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια της ψηλά!

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης email: spyros.priftis76@yahoo.gr

priftisnews

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter