ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ «ΚΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΙΔΗ»;

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 8 Μαΐ 2019 - 22:10
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Ήταν η εποχή της –κατ’ απαίτησιν του σιωνιστικού λόμπι των ΗΠΑ- απάλειψης του θρησκεύματος από τις ταυτότητες των Ελλήνων, από την εθνομηδενιστική κυβέρνηση Σημίτη.

Η Εκκλησία είχε σηκώσει το λάβαρο του αγώνα, υπέρ Πίστεως και Πατρίδος, με μπροστάρη τον αλησμόνητο Εθνικό Ιεράρχη Χριστόδουλο, που διοργάνωσε παλλαϊκά συλλαλητήρια, στα οποία συμμετείχαν πλήθη λαού και πανελλαδική συλλογή υπογραφών.

Βυσσοδομούσαν τότε τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια των «εκσυγχρονιστών» κατά του Αρχιεπισκόπου των Ελλήνων, από τηλεοράσεις, φυλλάδες και ραδιόφωνα, κατηγορώντας τον για πολλά – και μεταξύ αυτών ότι φέρεται ως πολιτικός αρχηγός κι όχι ως Ιεράρχης.

Αιχμή του δόρατος εκείνων των λυσσαλέων επιθέσεων σε ραδιοφωνική εκπομπή που διατηρούσε σε μεγάλο καθεστωτικό σταθμό ήταν ο Γρηγόρης Ψαριανός, ο οποίος αποκαλούσε ειρωνικά τον Χριστόδουλο «κύριο Παρασκευαΐδη».

Αυτόν τον λυσσασμένο εθνομηδενιστή και αντίχριστο καλωσόρισε στην Νουδούλα ο Κούλης, χρίζοντάς τον υποψήφιο βουλευτή της! ΝΔ, το κόμμα των Καιρίδηδων, των Ψαριανών και λοιπών εθνομηδενιστών!

(ΥΓ): Χρυσή Αυγή, η ΜΟΝΗ εθνική επιλογή!

ethnikismos.net

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…