ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Αλλάζουν τα δεδομένα στο Βυθό του Αιγαίου με την… «Αγέλη των Τούρκικων Υποβρυχίων 214»

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ. - 9 Μαΐ 2018 - 12:25
Loading...

Κάποιοι ονειροβατούσαν και πίστευαν ότι οι Γερμανοί της Ε.Ε δεν θα έδιναν τα Υπερσύγχρονα Υποβρύχια τύπου 214 που έγερναν όπως έλεγαν κάποιοι στο Ελλάδιστάν και στους Τούρκους !

Όταν η Ελλάδα με τα 4 Υπερσύγχρονα Υποβρύχια είχε και έχει ακόμα την Κυριαρχία στο Βυθό του Αρχιπελάγους και οι Ναυτικές Βάσεις της Τουρκίας ήταν στο έλεος της Ελληνικών Υποβρυχίων…Τώρα όμως  τα δεδομένα αλλάζουν !

Αποφασισμένοι να μην αφήσουν τα Τούρκικα Πολεμικά να βγούνε στα ανοιχτά ,είναι οι Επιτελείς του ΓΕΕΘΑ  που επεξεργάζονται σχέδια αντιμετώπισης των Τούρκικων Πολεμικών σκαφών μέσα στις Βάσεις τους!

Τα σχέδια των Ελληνικών Δυνάμεων έχουν βάλει στόχο σύμφωνα με τις Κινήσεις των Φονιάδων του Βυθού, να πανίσχυρα και αόρατα Υποβρύχια  τύπου 214 ,να χτυπήσουν τα Τούρκικα πριν καν προλάβουν να  απλωθούν  και πάρουν θέσεις για Ναυμαχία με τα Ελληνικά !

Με 4  Υποβρύχια τύπου 214 στο Αιγαίο όμως οι Τούρκοι  και δύο στην Μαύρη Θάλασσα οι Τούρκοι θα κυριαρχήσουν σε αέρα και Θάλασσα  και σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα ,όταν με τα F-35  στον αέρα ,οι Τούρκοι θα τα πάρουν (μην πιστεύει  κανείς οτι ο Επιχειρηματίας Τράμπ θα εμποδίσει την πώληση 116 Μαχητικών που σημαίνει πολλά δίς στην Αμερικάνικη Οικονομία )

Αν κλειδώσουν και την Αντιαεροπορική τους Άμυνα με την Αγορά των S-400  τότε η Ελλάδα θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση αν μέχρι τότε δεν έχει αναπτύξει τα Αντίμετρά της  …Γιατί χάνει ήδη δύο Βασικά πλεονεκτήματα !

Ας ξεκινήσουμε να ακούσουμε τους ειδικούς και να βάλουμε τα Ελληνικά μυαλά να δουλέψουν …Τώρα θα μου πείτε οτι εμείς κατασκευάζαμε Άρματα απο το 1998 και οι Τούρκοι άρχισαν μόλις τώρα …

Αλλά ο Ερντογάν στήριξε την Εθνική Στρατιωτική Βιομηχανία εν αντιθέσει με τους Ελληναράδες που έκαναν τα πάντα για  να την διαλύσουν !

Πηγή : veteranos.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter