ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Αλλεργία στον Εθνικό Ύμνο έχει η Πρόεδρος;

ΕΛΛΑΔΑ. - 8 Μαΐ 2021 - 12:17
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Όπως συνηθίζει το επιτελείο της Προέδρου της Δημοκρατίας, απάντησε στο νέο ατόπημα της προέδρου με τον Εθνικό Ύμνο στην Μητρόπολη Αθηνών, μέσω διαρροών σε συστημικές εφημερίδες.

Μιλάω φυσικά για την απίστευτη, προσβλητική και προκλητική σκηνή με την Πρόεδρο να κάνει βόλτες την ώρα της ανάκρουσης του Εθνικού Ύμνου. Έως ότου την πήρε από το χέρι ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ και την επανέφερε «στην τάξη».

Η απίστευτη δικαιολογία λοιπόν που διακίνησε το περιβάλλον της προέδρου στα φιλικά της ΜΜΕ, ήταν ότι η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου δεν βρισκόταν στο πρόγραμμα!

Η δικαιολογία αυτή λοιπόν αρχίζει να γεννάει υποψίες ότι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαρόπουλου έχει ένα είδος «αλλεργίας» στον Εθνικό Ύμνο.

Στην δοξολογία της Πρωτοχρονιάς, για πρώτη φορά στην ιστορία δεν ακούστηκε ο Εθνικός Ύμνος κατά την προσέλευση Προέδρου της Δημοκρατίας, τότε όμως «έφταιγε η μπάντα που δεν τον έπαιξε» για την κυρία Πρόεδρο.

Τώρα, που η μπάντα έπαιξε τον Εθνικό Ύμνο, «έφταιγε η μπάντα επειδή τον έπαιξε» και όχι η Πρόεδρος που δεν στάθηκε προσοχή. Γιατί, λέει, δεν έπρεπε να παιχτεί ο Εθνικός Ύμνος αφού δεν ήταν στο πρόγραμμα!

Προσωπική μου αίσθηση πάντως είναι ότι φταίει ο τύπος τον οποίο στο προεδρικό τον αποκαλούν με το προσωνύμιο «σαλιγκάρι δίχως κέλυφος».

Πηγή: newsbreak.gr

theflagreport.com

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…