ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Αμβρόσιος : Ο Υπουργός της Δικαιοσύνης κείται υπεράνω ΟΛΩΝ! ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΑΣ !

ΕΚΚΛΗΣΙΑ. - 12 Ιούν 2018 - 16:45

Επανέρχεται με νέα σφοδρή επίθεση κατά του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων & Αιγιαλείας Αμβρόσιος. Αρχικά τον χαρακτηρίζει “υπουργό αδικίας” και όχι δικαιοσύνης και στη συνέχεια με βάση μια επιστολή που έλαβε ο ίδιος παραθέτει μια σειρά από σοβαρές καταγγελίες.

“Η είδηση μας έρχεται απο τις Ηνωμένες Πολιτείες! Εάν αληθεύει, τότε η κατάσταση είναι τραγική! Μια καλή Κυρία μας απέστειλε ένα κείμενο, που αναφέρεται στα κατορθώματα τού κ. Κοντονή!

Αποφυλακίζει φυλακισμένο για κατοχή και προώθηση ναρκωτικών, προωθεί το διορισμό του στη Δ.Ε.Η., απαλλάσσει καταταδικασμένο σε φυλάκιση οκτώ μηνών για νόθευση διαβατηρίου, απαλλάσσει καταδικασμένη σε φυλάκιση για το αδίκημα της κλοπής κατ’ εξακολούθηση, απαλλάσσει καταδικασμένο σε φυλάκιση δύο (2) ετών για το αδίκημα της κλοπής κατά συναυτουργία καί ‘αλλα παρόμοια! Όλα αυτά αναφέρονται σε φύλλα της Εφημερίδος της Κυβερνήσεως! Ο Υπουργός της Δικαιοσύνης επικαλύπτει τα αδικήματα της κλοπής, της απάτης, της προωθήσεως ναρκωτικών ουσιών κλπ.!!! Τι κι αν η Ελληνική Δικαιοσύνη επιβάλλει ποινές; Ο Υπουργός της Δικαιοσύνης κείται υπεράνω ΟΛΩΝ! ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ! Χαρίζει αφειδώς την Ελληνική Ιθαγένεια σε καταδικασμένους αλλοεθνείς! Είναι …..φιλάνθρωπος!” γράφει χαρακτηριστικά ο Αμβρόσιος αναφερόμενος σε υποθέσεις που χρήζουν παρέμβασης εισαγγελέα αν ισχύουν!!

Στη συνέχεια γενικεύει τον λόγο του και καταφέρεται ενάντια στην κυβέρνηση απευθυνόμενος προς τον Έλληνα: “Κοιμήσου ήσυχος! Οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ όλα τα ανατρέπουν! Η χριστιανική Ηθική καταργείται! Οι Gays μεγαλύνονται! Η Βουλή φοράει τα γιορτινά της, δηλ. τα χρώματα των Gays! Μεγάλοι Οργανισμοί χρηματοδοτούν την αναισχυντία! Κατάδικοι αποφυλακίζονται! ΟΛΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΤΕΛΕΙΑ! Το μόνο που υποφέρει είναι η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, οι Παραδόσεις μας, τα Ήθη και τα Έθιμα της Ελλάδος μας! Έλληνα, Κοιμήσου, λοιπόν, ήσυχος! Η τηλεόραση είναι καλό υπνοφόρο φάρμακο! Ο καναπές της αδιαφορίας μας βοηθάει τους εκθεμελιωτές, που μας κυβερνούν! ‘Αλλωστε, δεν είσαι μόνος! «Από κώφωση πάσχει η Ηγεσία της Ορθοδοξίας», γράφει πολύ εύστοχα μία Αθηναϊκή Εφημερίδα! (βλ. ΜΑΚΕΛΕΙΟ, 17.05.2018, σελ. 2). Ακόμη και ο Οικουμενικός μας Πατριάρχης «γλεντάει» τή ζωή του! Πετάει κοράκια στον ουρανό καί αγωνίζεται για να σωθή η φύσις, δηλ. ο κόσμος! Για τη σωτηρία του ανθρώπου, δηλ. της ανθρώπινης ψυχής, δεν γίνεται τίποτα! “ καταλήγει ο δυναμικός Ιεράρχης.

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter