ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Αμερικανός γιατρός στα “κάγκελα” για τα κορωνοεμβόλια: “Πρέπει να ζητήσω ΣΥΓΝΩΜΗ”, vid

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 20 Φεβ 2023 - 7:10

Δείτε τι ισχυρίζεται…

Ένας γιατρός από την Καλιφόρνια έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τους γιατρούς που αγνοούν συστηματικά τους ασθενείς τους που έχουν εκδηλώσει παρενέργειες από τα κορωνοεμβόλια.

Ο Δρ Μάικλ Χουάνγκ εξήγησε στο «The Ingraham Angle» του Fox News πώς παρατήρησε σημαντική αύξηση στις παρενέργειες από εμβόλια και αντιμετώπισε εκατοντάδες ασθενείς που είχαν προβλήματα μετά τον εμβολιασμό τους από την κυκλοφορία του εμβόλιου το 2021.

«Πριν από το πρόγραμμα εμβολιασμού κατά του COVID, είχα δει ίσως έναν ή δύο τραυματισμούς (σ.σ. σοβαρές παρενέργειες) ενηλίκων που σχετίζονται με εμβόλια και ήταν ήπιοι.

Πρέπει να ζητήσω συγγνώμη εκ μέρους του επαγγέλματός μου. Οι γιατροί έχουν πέσει με τα μούτρα και αρνήθηκαν να ακούσουν ασθενείς που έρχονται με συμπτώματα τραυματισμού από το εμβόλιο και βασικά υποθέτουν ότι δεν υπάρχει».

Κατά τον ίδιο μερικές από τις πιο “βαρβάτες” παρενέργειες που εκδηλώνονται είναι οι πόνοι στο στήθος, διαταραχές της εμμήνου ρύσεως και απώλεια εγκυμοσύνης.

«Εξετάζοντας το ενδεχόμενο των ανεπιθύμητων ενεργειών υψηλού κινδύνου δεν έχει σημασία εάν υπάρχει ένα περιστατικό (παρενεργειών/θανάτων) στα χίλια. Εάν έρθετε σε μένα με μία αρρώστια θα πρέπει να χρησιμοποιήσω τα εργαλεία a,b,c,d για να σας θεραπεύσω. Και το εμβόλιο, ναι, μπορεί να είναι ένα από αυτά τα εργαλεία, αλλά πολύ κάτω στη λίστα».

(φωτο:pixabay)

el.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr