ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Αναζητείτε-καταζητείτε, Έλληνας να πάει αυτή τη χώρα, της δόξας,και της ηλιθιότητας συνάμα,να βρει τον δρόμο της προόδου,και της ευημερίας

KONTSIAF. ΑΠΟΨΕΙΣ. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 7 Ιούλ 2017 - 9:11
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Γράφει ο kontsiaf 

Ήμουνα νιος και γέρασα,σχετικά.
Κάθε τι, οτιδήποτε γινόταν,καταλάβαινα μάθαινα,εκ των υστέρων δυστυχώς!όχι τα πάντα,μακάρι να μπορούσα.
Δυστυχώς μάλλον,γιατί,μάλλον τελικά,είναι καλύτερα να μην ξέρει ο άνθρωπος όταν είναι,όντως άνθρωπος με την ειρηνική σημασία του,και σωστός κριτής,προπάντων αντικειμενικός δίκαιος!.
Τέτοιος δυστυχώς είμαι!!!,ακόμα.

Και αν έχεις το ελάττωμα,να είσαι φωνακλάς,να είσαι όργανο της τάξης ,πρακτικά ,για το σύστημα εξουσίας,αυτό σημαίνει πόλεμο,διώξεις, απλά γιατί είμαι δίκαιος,αντικειμενικός,και όχι διώκτης του,για ψίλου πήδημα,όπως θέλει ο κάθε πολίτης τον προστάτη του,η βοηθό του.
Πλήρωσα με διώξεις!,την κομματική μικρότητα ηλιθίων Αξιωματικών,που όχι μόνον δεν θα πρεπε να είναι Αξιωματικοί,αλλά ….

Όσο ποιο πίσω στον χρόνο πάμε,τόσο ποιο αηδιαστικά είναι τα πράγματα,αλλά.
Οσο πάμε μπροστά,τόσο ποιο χειρότερα γίνονται .
Απλά επειδή ο λαός , είναι ποιο βρόμικος,ποιο ηλίθιος,αλλά και δυστυχώς πανέξυπνος,[πως γίνετε αυτό δεν το ξέρω],αλλά συμβαίνει!, από τους πολιτικούς μας προδότες κυβερνήτες,μηδενός εξαιρουμένου!!!.
Συμπέρασμα.
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ.

Αναζητείτε-καταζητείτε, Έλληνας να πάει αυτή τη η χώρα, της δόξας,και της ηλιθιότητας συνάμα,να βρει τον δρόμο της προόδου,και της ευημερίας .

Δυστυχώς δεν μπορεί αυτό να γίνει,απλά γιατί οι Αρχηνταβατζήδες-Αρχηγκάνκστερς, Αμερικανοί,μας έχουν χειροπόδαρα δεμένους,χρόνια τώρα τρώμε σφαλιάρες κλοτσιές μπουνιές,ξεφτίλα και όλα τα κακά μαζί.

Και ο Έλληνας εκεί!!!,στηρίζει τους προδότες Αμερικανογεανοτουρκοτσολιάδες!,γιατί έτυχε κάποιας βοήθειας ,από τους απατεώνες προδότες κυβερνήτες μας,και.

Το χειρότερο είναι ότι δεν αντιλήφθηκε!!!,ακόμα, ότι αυτοί άθλιοι μας έστειλαν στα τάρταρα,καταδικάζοντας γενεές ολόκληρες σε βάσανα και δυστυχίες,το αξίζουμε,μας το επιβάλλουν!.

Καληνύχτα Έλληνα.-

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…