ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ανακοίνωση του κόμματος Ελληνικό Όραμα αναφορικά με την εμφάνιση του προέδρου του ΠΑΟΚ κ.Ιβάν Σαββίδη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 12 Μαρ 2018 - 21:37
Loading...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα με τεράστια ιστορία που εκπροσωπείτε σχεδόν από το μισό πληθυσμό της Θεσσαλονίκης αλλά και με διάσπαρτους οπαδούς και φιλάθλους σε όλη την Μακεδονία καθώς επίσης και πανελλαδικά, δεν είναι δυνατόν να διοικείται από έναν πρόεδρο ανεγκέφαλο- θερμοκέφαλο όπως είναι ο κ. Ιβάν Σαββίδης.

Η εμφάνισή του στον αγωνιστικό χώρο ζωσμένο με περίστροφο είναι απαράδεκτη και εγκληματικά επικίνδυνη.

Όταν η κεφαλή μιας ομάδας συμπεριφέρεται με τέτοιο τρόπο αυτόματα και οι νεαρότεροι σε ηλικία οπαδοί και φίλαθλοι παραδειγματίζονται αναλόγως. Είναι σαφές και ξεκάθαρο ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν ευθύνεται για την αμαύρωση της ιστορίας της ομάδας του αλλά ο μόνος υπεύθυνος είναι ο κ. Σαββίδης.

Περιστατικό θλιβερό που δυστυχώς καταδικάζει άδικα την ομάδα του ΠΑΟΚ., τρίζουν τα κόκκαλα του Παντελάκη. Είναι γνωστό ότι παρόμοια περιστατικά είχαμε και στο παρελθόν με τον τέως πρόεδρο του Π.Α.Ο. τον κ. Βαρδινογιάννη που περιφερόταν στους αγωνιστικούς χώρους οπλισμένος σαν αστακός.

Να τονίσουμε όμως ότι την κύρια ευθύνη φέρουν η ΕΛ.ΑΣ. και η Γ.Γ. Αθλητισμού. Οι νόμοι πρέπει να εφαρμόζονται και να είναι ίσοι για όλους από τον πρόεδρο της κάθε ομάδας έως και τον τελευταίο οπαδό-φίλαθλο.

Μόνο αν εφαρμοσθεί αυστηρά ο νόμος θα εκλείψουν τα φαινόμενα βίας από όλες τις πλευρές και θα εκλείψουν και οι πρόεδροι ¨τύπου» Σαββίδη που στερούν από το φίλαθλο κόσμο τη χαρά να απολαύσει την αγωνιστική πορεία της ομάδας του.

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter