ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ “ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΚΕΡΥΝΕΙΑ”: ΑΧΡΕΙΑΣΤΗ, ΠΡΟΩΡΗ ΚΑΙ ΑΚΑΙΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΤΑΡ

ΚΥΠΡΟΣ. - 21 Φεβ 2023 - 19:51

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

ΑΧΡΕΙΑΣΤΗ, ΠΡΟΩΡΗ ΚΑΙ ΑΚΑΙΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΙΚΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΤΑΡ.

Προεδρικές εκλογές 2023. Ολοκληρώθηκαν μέσα από μια καλά χειραγωγημένη  «δημοκρατική» διαδικασία. Αναδείχθηκε  νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας με δεδηλωμένο πρόγραμμα του στο Κυπριακό, να συνεχίσει την παλιά χρεωκοπημένη διαδικασία επίλυσής του, την οποία είχαν σχεδιάσει και επιβάλει οι ξένοι Εμπόροι των Εθνών, οι οποίοι είναι και οι νονοί της εισβολής, της κατοχής, των διχοτομικών αποσχιστικών ενεργειών του Τούρκου  κατακτητή και των δεινών που υπέφερε και υποφέρει μέχρι σήμερα ο Κυπριακός Λαός.  Αυτό επιβεβαιώνεται δυστυχώς από την πρώτη κιόλας ενέργειά του, να συναντηθεί με τον ΤΑΤΑΡ.

Στεκόμενοι όμως στις εξαγγελίες που έκαμε ο νέος Πρόεδρος για κινητοποίηση της  Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Κυπριακό  στη βάση  αρχών Δικαίου, Ευρωπαϊκού κεκτημένου, κ.λπ. κ.λπ.  έχουμε να παρατηρήσουμε τα ακόλουθα: 

Γιαυτό καλούμε το Νέο Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη να περιμένει την  επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του  και να ξανασκεφθεί το πρόγραμμά ενεργειών του.

Σωστά, ο Νέος Πρόεδρος ,  εξήγγειλε ενεργοποίηση του Ευρωπαϊκού Παράγοντα αλλά αυτό πρέπει να γίνει όχι στη βάση που επιχειρήθηκε από τους προκατόχους του, αλλά, στη βάση με την οποία οι Ευρωπαίοι υποστηρίζουν την Ουκρανία στον πόλεμο με τη Ρωσία. Να απαιτήσει από τους Ευρωπαίους χωρίς δισταγμό και αναστολές, στήριξη και δράση για πλήρη αποκατάσταση της ανεξαρτησίας και κυριαρχίας της Κυπριακής Δημοκρατίας και αποκατάσταση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Λαού μας. Να απαιτήσει κυρώσεις κατά της Τουρκίας. Να απαιτήσει πολεμικές αποζημιώσεις που οφείλονται από την Τουρκία στο Κράτος μας, τους πρόσφυγες και εκτοπισμένους μας.

Αν αυτό δεν γίνει, τότε, η προεκλογική ρητορική του εκλεγμένου Προέδρου, που έδωσε στους ψηφοφόρους εικόνα νέας εποχής, στη βάση αρχών του Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Δικαίου,  θα αποτελεί για ακόμη μια φορά, έπεα πτερόεντα..

Από το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr