ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ “ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΚΕΡΥΝΕΙΑ”: ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2004, ΖΕΙ-ΖΕΙ-ΖΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, 19 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ !!!

ΚΥΠΡΟΣ. - 25 Απρ 2023 - 20:29
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Στη λύση ΔΔΟ που αποτελούσε και αποτελεί το προπέτασμα καπνού για τον αφελληνισμό, τον εκτουρκισμό και την ισλαμοποίηση ολόκληρης της ελληνικότατης για αιώνες Κύπρου μας είπε, ΟΧΙ,  ο Κυπριακός Λαός  στις 24 Απριλίου 2004..

Το ΟΧΙ, ζει βαθιά στις ψυχές των Κυπρίων  και σήμερα, διότι, ο Κυπριακός Λαός γνωρίζει πολύ καλά ότι η λύση ΔΔΟ θα αποτελεί το τέλος της Κυπριακής Δημοκρατίας και την αρχή του τέλους του Κυπριακού Ελληνισμού.

Καλούμε  τη σημερινή ηγεσία να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων, να σεβαστεί την ετυμηγορία του Κυπριακού Λαού έστω και 19 χρόνια μετά και να τερματίσει την εκστρατεία αλλοίωσης της Λαϊκής βούλησης  που απαιτούν οι Έμποροι των Εθνών, ένοχοι συνοδοιπόροι της Τουρκίας στην εισβολή, την κατοχή και τις διχοτομικές αποσχιστικές ενέργειες της, στην Κύπρο..

Καλούμε τον Κυπριακό Λαό να κλείσει τα αυτιά του στις σειρήνες της συνθηκολόγησης με την κατοχή και να απορρίπτει κάθε προσπάθεια παραπλάνησης μέσα από παραπληροφόρηση που ωραιοποιεί τη διχοτομική λύση ΔΔΟ.

Δεν υπάρχει μέλλον με:

Από το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια.

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr