ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Αναστάσιος Ομ. Πολυχρονιάδης : Ακτύπητα ερωτήματα περί «κλωνοποίησης» στη Μητρόπολη Ζακύνθου

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΟΜ. ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. - 6 Ιαν 2022 - 19:05

Κυκλοφόρησε στη δημοσιότητα, ιδιωτικής φύσεως, επιστολή, με ημερομηνία 4-1-2022, φέρουσα εντύπως το όνομα του μητροπολίτη Ζακύνθου, Διονυσίου, αλλά υπογεγραμμένη από δύο μητροπολίτες! Κατά πρώτον από τον μητροπολίτη Δωδώνης, Χρυσόστομο (!) και κατά δεύτερον από τον Ζακύνθου, Διονύσιο (!).

Η επιστολή απευθύνεται στον Πρωθυπουργό, ζητώντας την παρέμβασή του, για τον βουλευτή Ζακύνθου Διονύσιο Ακτύπη, ο οποίος όπως λέγεται «μεταβαίνει στα μοναστήρια τα οποία εμείς δεν επισκεπτόμεθα, συντρώγοντας με αρνητές μοναχούς και παριστάνοντας τον ιεροψάλτη, προκαλώντας έτσι το δίκαιο αίσθημα της απογοήτευσης, σε όσους δίνουν την άνιση μάχη αυτές τις κρίσιμες ώρες».

Αμέσως γεννιέται το ερώτημα: Με ποιο δικαίωμα ο εφησυχάζων, πλέον της δεκαετίας, μητροπολίτης Δωδώνης υπογράφει, και μάλιστα πρώτος, την εν λόγω επιστολή, η οποία εκτός της υπογραφής του μητροπολίτη Ζακύνθου, σε όλα τα υπόλοιπα ιδιόχειρα στοιχεία φέρει το γραφικό χαρακτήρα του Δωδώνης;

Επίσης, η εν λόγω επιστολή συντάσσεται σε πληθυντικό αριθμό, δίδοντας την εντύπωση ότι ο μητροπολίτης Ζακύνθου υφίσταται ως κλωνοποιημένος!

Όλα αυτά συνιστούν το Κανονικό Παράπτωμα της εισπήδησης, εφόσον ο Δωδώνης ουδεμία σχέση έχει με τη Μητρόπολη Ζακύνθου.

Εκτός αν υφίσταται θέμα μνημικής απώλειας στον μητροπολίτη Δωδώνης, αλλά γι’ αυτό είναι αρμόδιοι να αποφανθούν ιατροί σχετικών ειδικοτήτων.

Αναστάσιος Ομ. Πολυχρονιάδης

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr