ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Αναταραχή στην Ελληνική Λύση: Αποχωρεί και ο Μυλωνάκης μετά την Αλεξοπούλου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 22 Απρ 2023 - 18:39
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Την πόρτα της εξόδου από την Ελληνική Λύση άνοιξε και ο βουλευτής Αντώνης Μυλωνάκης, μετά την αποχώρηση της κυρίας Αναστασίας-Αικατερίνης Αλεξοπούλου.

Γυρίζοντας την πλάτη στον «αυτοκράτορα» Βελόπουλο, ο οποίος αποφάσισε να αλλάξει εκλογική περιφέρεια σε τρεις βουλευτές του (σ.σ. Μυλωνάκης, Αλεξοπούλου, Αβδελάς) έπειτα από δημοσιεύματα που τους ενέπλεξαν σε σενάρια αποστασίας, τόσο η κυρία Αλεξοπούλου, πρώτη, όσο και ο κ. Μυλωνάκης, στη συνέχεια, ανακοίνωσαν την αποχώρησή της από το κόμμα Βελόπουλου.

Στην ανακοίνωσή του στο Facebook, ο κ. Μυλωνάκης αναφέρει:

Μετά την επίσημη πλέον ανακοίνωση της Ελληνική Λύση με την οποία αποφασίστηκε χωρίς πρότερη επίσημη ενημερωσή μου και χωρίς καν να ερωτηθώ, δίκην τιμωρίας χωρίς κανένα λόγο και αιτία, η κάθοδός μου σε άλλη εκλογική περιφέρεια εκτός της Ανατολικής Αττικής, η απάντησή μου είναι αρνητική.

Ήμουν βουλευτής στη συγκεκριμένη περιφέρεια – και μάλιστα πρώτος σε σταυρούς στο κόμμα – και παραμένω εργάτης, μαχητής και πιστός στους χιλιάδες ψηφοφόρους μου που με εμπιστεύθηκαν, τους οποίους και υπηρέτησα και υπηρετώ τέσσερα χρόνια τώρα.

Με σοβαρότητα, εντιμότητα, λογική και αξιοπρέπεια δηλώνω ότι θα υπερασπίζομαι πάντα τις ιδεολογικές μου θέσεις, όπως αυτές εκφράστηκαν κατά την τετραετή παρουσία μου στη Βουλή.
Αυτά τα πολιτικά – εκβιαστικά διλήμματα για αλλαγή περιφέρειας, τα οποία έχουν απότερους σκοπούς, δεν με αγγίζουν.

Εύχομαι σε όλους υγεία, δύναμη, καλό και κυρίως τίμιο αγώνα και σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες να είναι πάντα με ψηλά το κεφάλι.

Με εκτίμηση, Αντώνιος Μυλανάκης.

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr