ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ανατριχιάζει η νανοτεχνολογία (video)

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. - 28 Μάιος 2021 - 8:57
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Όλοι έχουμε ακουστά τη νανοτεχνολογία. Άλλος λίγο, άλλος πολύ. Πιθανόν να έχουμε ακούσει και τις εφαρμογές της στην ιατρική. Εκείνο όμως που διαπιστώνουμε όλο και περισσότεροι, είναι αυτή η άθλια και ναρκισσιστική τάση των «επιστημόνων» να αντικαταστήσουν τη Φύση. Ή το Θεό! Είναι στη διάθεσή σας το πώς θα το εκφράσετε.

Ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, μπορεί να φαίνεται απλό, αλλά στην πραγματικότητα είναι τέρμα ανατριχιαστικό!

Στο βίντεο, φαίνεται ένα νανορομπότ σε γυναικείο κόλπο. Το νανορομπότ περιφέρεται κάνοντας αναγνώριση των σπερματοζωαρίων. Όταν εντοπίζει αυτό που θεωρεί κατάλληλο, το αρπάζει και στη συνέχεια ορμάει στο ωάριο και το γονιμοποιεί με το σπερματοζωάριο που είχε προηγουμένως επιλέξει.

Δείτε το βίντεο:

Το βίντεο αυτό είναι ανατριχιαστικό καθώς συνειδητοποιεί ο καθ’ ένας μας ότι αφήνεται στην επιλογή ενός νανορομπότ ένας άνθρωπος. Διότι το παιδί που θα γεννηθεί, δεν αποτελεί επιλογή της φυσικής διαδικασίας τεκνοποίησης, αλλά επιλογή ενός… μηχανήματος…

Τα γενετικά πειράματα των Ναζί, αρχίζουν να μοιάζουν όλο και πιο παιδικά μπροστά στη σύγχρονη «επιστήμη», η οποία μέσα στη φαυλότητά της νομίζει ότι μπορεί να αντικαταστήσει το Δημιουργό, δημιουργώντας τερατώδη υποκατάστατα.

kanenazori.com

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…