Του Γιώργου Φαρμάκη
Δεν υπάρχει αντίρρηση. Η χώρα μας έχει κάνει πολλά βήματα προς τα εμπρός. Σε ποιο θέμα; Στο θέμα της πολιτικής ορθότητας. Η πρόοδος απλά για να λέμε ότι υπάρχει πρόοδος, σίγουρα δεν είναι κάτι που φέρνει θετικά αποτελέσματα.
«Θέλετε» η οικονομική κρίση, η κοινωνική αναστάτωση (διαδηλώσεις, πορείες, ανομία κλπ), η γραφειοκρατία; Αυτές οι αιτίες ήταν αρκετές για να φέρουν την Ελλάδα, στο κατώφλι της καταστροφής.
Ποια είναι η λύση που βρέθηκε; Είναι πραγματική αυτή η λύση;
Όπως και αν την δει κανείς, Η είδηση που ακολουθεί είναι πολύ σημαντική.
Η ομάδα εργασίας των Ηνωμένων Εθνών για τις διακρίσεις σε βάρος των γυναικών στη νομοθεσία και στην πράξη πραγματοποιεί την πρώτη της επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα από την 1η έως τις 12 Απριλίου 2019 για να αξιολογήσει την πρόοδο στην εξάλειψη των διακρίσεων σε βάρος των γυναικών και την επίτευξη ισότητας μεταξύ των δύο φύλων.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, οι εμπειρογνώμονες θα παρουσιάσουν τις αρχικές τους παρατηρήσεις σε συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Electra Hotel, Ερμού 5, στις 12:00 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος, σήμερα 12 Απριλίου.
Η ομάδα εργασίας θα υποβάλει την πλήρη έκθεση της στο Συμβούλιο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ηνωμένων Εθνών τον Ιούνιο του 2020.
Για όσους δεν το ξέρουν: Όποιο Κράτος δεν εφαρμόζει τις εντολές του ΟΗΕ, τα υπόλοιπα Κράτη περνάνε στην επίθεση. Οικονομικές κυρώσεις κλπ. Διαλύουν μια ολόκληρη χώρα, χωρίς να πέσει σφαίρα.
Μπορείτε εύκολα να δείτε την αλήθεια: Οι κάποτε ανυπότακτοι Έλληνες, υποτάχθηκαν με την επιβολή των Μνημονίων. Η κάποτε αντιδραστική Ελλάδα που ακολουθούσε τις παραδοσιακές αρχές, πλέον έχει γίνει μια χώρα…γεμάτη πρόοδο.
Πόσο άλλαξε η χώρα από το 2010 μέχρι σήμερα;
Πόσο μας επηρέασε η Διεθνιστική πολιτική που ακολουθεί με ιδιαίτερο ζήλο και πάθος, η σημερινή κυβέρνηση (ιδιαίτερα);
Θυμάστε πως ήταν αυτή η χώρα το 2004 για παράδειγμα;
Η αλήθεια είναι πικρή!
Photo:pexels




