ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Αναφορά: Αν το Ισραήλ βομβαρδίσει πυρηνικά εργοτάξια, το Ιράν θα στοχεύσει τους Εβραίους.

ΔΙΕΘΝΗ. - 18 Φεβ 2023 - 21:01

Το Ιράν σχεδιάζει να ενεργοποιήσει τρομοκρατικούς πυρήνες για να σκοτώσει Εβραίους στο εξωτερικό, εάν το Ισραήλ επιτεθεί στο πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης. Οι Ιρανοί χαρτογραφούν τις εβραϊκές κοινότητες και θα κινητοποιήσουν ομάδες δολοφονίας αν το Ισραήλ χτυπήσει, αναφέρει το The Jewish Chronicle.

Πηγή της αναφοράς είναι ένας ερευνητής που συναντήθηκε με κορυφαίους ηγέτες του Ιράν. Αυτοί προφανώς δεν γνώριζαν ότι ήταν Εβραία.

Το σχέδιο εκδίκησης των Ιρανών συζητήθηκε σε συνάντηση υψηλού επιπέδου στην Τεχεράνη, αναφέρει το δημοσίευμα. Στο πλαίσιο του σχεδίου, το Ιράν εργάζεται για να εντοπίσει εξέχουσες εβραϊκές προσωπικότητες για δολοφονία.

Παράλληλα, η Μοσάντ παρακολουθεί στενά τις ιρανικές απειλές κατά ισραηλινών και εβραϊκών στόχων. Ο επικεφαλής της υπηρεσίας κατασκοπείας, David Barnea, δήλωσε πέρυσι ότι το Ισραήλ απέτρεψε πολλαπλές ιρανικές επιθέσεις.

Πιο πρόσφατα, η γερμανική κυβέρνηση αποκάλυψε αύξηση των ιρανικών κατασκοπευτικών δραστηριοτήτων στη χώρα. Οι προσπάθειες συλλογής πληροφοριών του Ιράν φέρεται να επικεντρώνονται σε φιλοϊσραηλινούς και φιλοεβραϊκούς στόχους.

Τα τελευταία χρόνια, οι ιρανικοί πυρήνες που δραστηριοποιούνται σε όλο τον κόσμο κερδίζουν περισσότερη προσοχή. Η Τεχεράνη είναι πολύ ενεργή στη δημιουργία δικτύων πρακτόρων σε όλο τον κόσμο για τη διευκόλυνση του σχεδιασμού και της εκτέλεσης επιθέσεων. Οι Ιρανοί επενδύουν επίσης προσπάθειες και πόρους στη στρατολόγηση ντόπιων για τη διεξαγωγή τρομοκρατικών επιχειρήσεων.

Ειδικότερα, η Μοσάντ διεξάγει έναν μυστικό πόλεμο για να ματαιώσει τις ιρανικές τρομοκρατικές συνωμοσίες στην Αφρική. Νωρίτερα, μια ισραηλινή έκθεση προειδοποίησε ότι το Ιράν και η Χεζμπολάχ προωθούν τρομοκρατικές δραστηριότητες στη Σουηδία.

israelradar.com

AΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr