ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ανεπιβεβαίωτο: Oι τρομοκράτες ισχυρίζονται πως σκότωσαν 19 Ρώσους μαχητές στο Ν Ιντλίμπ. 1 Ρώσος στρατιώτης τραυματίστηκε στο Tal Rifaat.

ΔΙΕΘΝΗ. - 18 Αυγ 2019 - 19:45
Loading...

O στρατός ελέγχει όλα τα υψώματα ΝΔ και Βόρεια της πόλης Khan Shaykoun και ασκεί τεράστια πίεση στους εναπομείναντες τρομοκράτες σε αυτήν. To τελευταίο ύψωμα που ανέκτησε πριν λίγο είναι το Tall Na‘ir (Τal alnar) ενώ ελέγχει όλο μέρος της υπαίθρου στα δυτικά και ΝΔ περίχωρα της πόλης. Kι ενώ από δυτικά και νότο η θηλιά έχει κλείσει το πρόβλημα έγκειται στο ανατολικό μέτωπο της πόλης καθώς οι τρομοκράτες γνωρίζουν πως αν χάσουν την Al Tamanah θα κλείσει ο θύλακας της Β Χάμα και θα παγιδευθούν. Και εκεί προβάλουν σθεναρή αντίσταση.

Παράλληλα ο στρατός ανεβαίνει όλο και πιο βόρεια και τώρα μάχεται στα περίχωρα του χωριού Kafar Sijnah βόρεια της Khan Shaykoun.

Εικόνα
Εικόνα

Την ίδια στιγμή για απώλειες και Ρώσων μαχητών κάνουν λόγο λογαριασμοί των τρομοκρατών. Μιλούν για 74 νεκρούς Σύριους στρατιώτες και 19 Ρώσους στις τελευταίες μάχες στο Ν Ιντλίμπ.Eίναι γεγονός πως ρωσικές ειδικές δυνάμεις συνεπικουρούν το συριακό στρατό στην προέλασή του στο Ν Ιντλίμπ ωστόσο η είδηση μπορεί να είναι είτε μέρος ψυχολογικού πολέμου είτε για ενίσχυση ηθικού των ημέτερων είτε απόλυτη προπαγάνδα.Παρά ταύτα κάθε τέτοια πληροφορία χρήζει αξιολόγησης.

Εικόνα

Ενώ την ίδια στιγμή υπάρχει αναφορά για τραυματισμό 1 Ρώσου στρατιώτη από τρομοκρατικές φράξιες της Τουρκίας που βομβάρδισαν τόσο το
Tal Rifaat όσο και την εκεί ρωσική θέση.

Εικόνα
HTS στο Ιντλίμπ
Εικόνα
Idlib τρομοκράτες

dimpenews

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter