ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ανησυχητικές αναφορές: Ακτιβιστής υποστηρίζει ότι το 5G, μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα υγείας (Βίντεο)

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 7 Φεβ 2019 - 15:15
Loading...

Του Γιώργου Φαρμάκη
Γνωστός ακτιβιστής ο οποίος έχει ασχοληθεί εκτενώς με την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία και τις επιπτώσεις που έχει στον άνθρωπο, τώρα ρίχνει μια βόμβα η οποία θα προκαλέσει «σεισμό». Από το 1996 ακόμα, είχε επισημάνει τον κίνδυνο που διατρέχουν οι άνθρωποι, από την χρήση των ασύρματων δικτύων. Δεν τον πιστεύουν όλοι οι άνθρωποι βέβαια, αλλά θα ήταν καλό να μάθουμε την άποψη ενός ανθρώπου, που έχει αφιερώσει την ζωή του στην μελέτη των συνεπειών των ηλεκτρομαγνητικών και όχι μόνο, ακτινοβολιών.

Ο Arthur Robert Firstenberg προειδοποίησε τα Ηνωμένα Έθνη και είπε ότι η ανάπτυξη του 5G, πρέπει να σταματήσει γιατί υποστήριξε ότι μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Μάλιστα προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και είπε ότι το 5G, μπορεί να αποδειχτεί ότι είναι μια Παγκόσμια καταστροφή.

Οι έξυπνες πόλεις, βασίζονται πάνω στην τεχνολογία 5G. Ο Firstenberg, είπε ότι ήδη έχουν τοποθετηθεί κεραίες (5G), με αποτέλεσμα οι τοπικοί πληθυσμοί να έχουν αρρωστήσει. Σύμφωνα με τον ακτιβιστή πάντα, το 5G μπορεί να προκαλέσει «ηλεκτρομαγνητική υπερευαισθησία» και περιγράφει τα συμπτώματα:

Ναυτία
Αμνησία
Τρέμουλο
Αρρυθμίες
Χρόνιους πόνους κ.α

Σημείωση: Τα λεγόμενα του ακτιβιστή δεν τα συμμερίζονται οι επιστήμονες. Δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά, ότι μπορούν να προκληθούν αυτές οι καταστάσεις, εξαιτίας του 5G.

Λίγα λόγια για το 5G: Στην ουσία αποτελεί την επόμενη γενιά της ασύρματης τεχνολογίας. Οι ταχύτητες θα είναι τεράστιες και μπορεί να φτάσουν ακόμα και τα.. 10 Gbps. Επίσης μέσω του 5G είναι δυνατόν όλα τα αντικείμενα να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους αλλά και με τον άνθρωπο. Αυτό γίνεται, με την σύνδεση όλων των παραπάνω οντοτήτων, στο internet (σε λίγο και του ανθρώπου).

Ας αναρωτηθούμε όμως: Υπάρχει κάποιος που να πιστεύει ότι δεν μας κάνουν κακό όλες αυτές οι ακτινοβολίες; Όπου και να πάμε μας βομβαρδίζουν ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Όπως και να έχει όμως, επίσημα οι επιστήμονες διαψεύδουν αυτές τις…σκέψεις.

Μπορούν να κάνουμε όμως αλλιώς; Θα χάσουν την δουλειά τους.

Επειδή όμως πολλοί θα πουν ότι όλα τα παραπάνω δεν μπορούν να αποδειχτούν, ας δούμε μια σημαντική είδηση:

Τον Σεπτέμβριο του 2018, το Δημοτικό συμβούλιο της πόλης Mill Valley της Καλιφόρνια, ψήφισε να μην τοποθετηθούν κεραίες (5G), στις κατοικημένες περιοχές υπό τον φόβο ότι προκαλούν προβλήματα στην υγεία των ανθρώπων αλλά και στο περιβάλλον.

Μην έχετε την εντύπωση ότι το 5G δεν θα έρθει στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης. Είναι ήδη εδώ.

Το παράδειγμα της Πάτρας:

Photo Credits: Pexels.com

el.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter