ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ: ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!

ΑΠΟΨΕΙΣ. ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. - 16 Νοέ 2017 - 20:50
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Από τον Αθανάσιο Τσόκα :

Μαθηματικό-Ερευνητή

E-mail: tsokasmath@gmail.com

Αγαπητοί μου Συνάδελφοι!!!Θα μου επιτρέψετε να ξεκινήσω τη δημόσια παρέμβαση μου, προς τα αξιοσέβαστα πρόσωπα σας, με τα παρακάτω γλαφυρά, απλά και κατανοητά λόγια, με τα οποία ο καταξιωμένος συγγραφέας Μίλαν Κούντερα μας περιγράφει, τον τρόπο αποδόμησης του Έθνους-Κράτους :

” Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα Έθνος, είναι να διαγράψεις τη μνήμη του. Να καταστρέψεις τα βιβλία του, την κουλτούρα του, την Ιστορία του, τη Γλώσσα του και τη Θρησκεία του. Μετά να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει νέα Παιδεία, να επινοήσει μια νέα Ιστορία και μια νέα Θρησκεία…. Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός αυτό το Έθνος, να ξεχνά ποιό είναι και ποιό ήταν. Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του, θα το ξεχάσει ακόμα πιο γρήγορα!!! “.

Αγαπητοί μου Συνάδελφοι!!!

Αυτά τα συγκλονιστικά λόγια του Μίλαν Κούντερα δεν ταιριάζουν απόλυτα και στο δικό μας Ορθόδοξο Έθνος;

Εδώ και πολλές δεκαετίες δεν έχει ξεκινήσει η αποδόμηση του Έθνους μας;

Τη δεκαετία του 1960 δεν τοποθετήθηκε Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας ο Ευάγγελος Παπανούτσος, διακεκριμένος μασόνος;

Τη δεκαετία του 1980 και συγκεκριμένα την 11η Ιανουαρίου 1982 στη Βουλή των Ελλήνων, με μια μεταμεσονύχτια τροπολογία, δεν χτυπήθηκε η καρδιά της Θεόπνευστης Αρχαίας

Ελληνικής Γλώσσας, αφού καταργήθηκε το ευφυέστατο πολυτονικό σύστημα που προάγει την κριτική σκέψη και αντικαταστάθηκε με το αφυές μονότονο, μονοτονικό σύστημα που δεν προσφέρει τίποτα;

Τη δεκαετία του 1990 επί Κυβερνήσεως του κ. Κώστα Σημίτη δεν ξεκίνησε το ξήλωμα στις Ταυτότητες, της ένδειξης: Χριστιανός Ορθόδοξος (Χ.Ο) και την αποτελείωσε με νόμο ο κ. Κώστας Καραμανλής, όταν ανέβηκε στην εξουσία το 2004;

Τη δεκαετία του 2000 και συγκεκριμένα στην αρχή της δεκαετίας δεν γράφτηκαν από επίορκους-μασόνους εκπαιδευτικούς τα νέα άθεα, ,αντιχριστιανικά και ανθελληνικά ανθολόγια και τα βιβλία γλώσσας του Δημοτικού και του Γυμνασίου, τα οποία μπήκαν στις αίθουσες διδασκαλίας το Σεπτέμβρη του 2006 επί Κυβερνήσεως του κ. Κώστα Καραμανλή και διδάσκονται μέχρι σήμερα στους μικρούς μαθητές μας;

Επί Κυβερνήσεως του κ. Τσίπρα δεν αφαιρέθηκαν από τη διδακτέα ύλη της Ιστορίας : Ο Μέγας Αλέξανδρος, η Γενοκτονία των Ποντίων και οι Περσικοί πόλεμοι;

Επί Κυβερνήσεως του κ. Τσίπρα δεν μειώθηκαν η ύλη και οι ώρες διδασκαλίας των Αρχαίων Ελληνικών, τα οποία τα έβγαλαν έξω από τα γραπτώς εξεταζόμενα μαθήματα, για τους μαθητές του Γυμνασίου;

Επί Κυβερνήσεως του κ. Τσίπρα, σήμερα το 2017 με την έναρξη της νέας Σχολικής χρονιάς δεν μπήκαν τόσο στο Δημοτικό όσο και στο Γυμνάσιο τα επαίσχυντα βιβλία των Θρησκευτικών, όπου διδάσκονται όλες οι θρησκείες μαζί και εξισώνεται Ο Θεάνθρωπος Χριστός Μας, με τους άλλους Θρησκευτικούς θνητούς ηγέτες, των άλλων Θρησκειών?

Αγαπητοί μου Συνάδελφοι!!!

Όλα τα παραπάνω στοιχεία που σας παρουσίασα δεν οδηγούν τη σκέψη όλων μας, σε μια μεθοδευμένη και σταδιακή αποδόμηση του Ορθόδοξου Ελληνικού Έθνους μας;

Σε αυτή την αποδόμηση του Έθνους μας, συμμετέχετε δυστυχώς και εσείς, Αγαπητοί μου Συνάδελφοι, αφού έχετε δεχθεί να διδάξετε με την έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς τα νέα βιβλία των θρησκευτικών, στα οποία όλες οι Θρησκείες συνυπάρχουν μαζί και διαφημίζονται, με μεθοδευμένο τρόπο, ο Οικουμενισμός και η Πανθρησκεία!!! .

Με τη συμμετοχή σας στη διδασκαλία των νέων Νεοταξικών βιβλίων του Νέου μαθήματος των Θρησκευτικών του Δημοτικού και του Γυμνασίου, παραβιάζετε, Αγαπητοί μου Συνάδελφοι πέντε άρθρα του Συντάγματος, τα ίδια άρθρα που έχουν παραβιάσει και ο κ. Τσίπρας και ο Υπουργός Παιδείας κ. Γαβρόγλου, με την εισαγωγή του νέου μαθήματος των Θρησκευτικών στα Σχολεία και τα οποία άρθρα τα παρουσίασα, σε ανοιχτή επιστολή μου προς τον κύριο Πρωθυπουργό, η οποία επιστολή μου είναι αναρτημένη στο Προσωπικό μου blog : Τσόκας-επίκαιρα.

Αγαπητοί μου Συνάδελφοι!!!

Κλείνοντας αυτή την ανοιχτή επιστολή μου προς τα αξιοσέβαστα πρόσωπα σας ,επιθυμώ να σας τονίσω με έμφαση ,αυτά τα παρακάτω λόγια μου :

Κάθε ένας από εσάς που συμμετέχει στη διδασκαλία αυτού του αντισυνταγματικού μαθήματος της Πολυθρησκειολογίας, ρίχνει άθελα του, νερό στο μύλο των εχθρών της Ελλάδας μας και της Ορθοδοξίας μας, που έχουν βάλλει στόχο την εξαφάνιση του Ορθόδοξου Ελληνικού Έθνους!!!.

Αγαπητοί μου Συνάδελφοι!!!

Αυτή η ακούσια συμμετοχή σας που γίνεται κάτω από το φόβο του δημοσιοϋπαλληλικού κώδικα και των Υπουργικών αποφάσεων του αρμόδιου Υπουργού Παιδείας, είναι πέρα για πέρα αδικαιολόγητη, αφού ο δημοσιοϋπαλληλικός κώδικας και οι Υπουργικές αποφάσεις είναι κατώτερες του Συντάγματος ,το οποίο Σύνταγμα εσείς στην προκειμένη περίπτωση του νέου μαθήματος των Θρησκευτικών, δυστυχώς δεν το τηρείται, αλλά το παραβιάζεται και μάλιστα πεντάκις, όπως παραπάνω σας ανέφερα!!!

Προς τούτο λοιπόν σας προτρέπω να οπλιστείτε με θάρρος, να μιλήσετε με τη συνείδηση σας, να φέρετε στο νου σας την ηρωική ρήση του Στρατηγού Μακρυγιάννη: “Εάν μου πειράξουν την Πατρίδα μου και τη Θρησκεία μου, θα μιλήσω θα ενεργήσω και ο,τι θέλουν ας μου κάνουν”.

Και επειδή, Αγαπητοί μου Συνάδελφοι, μας έχουν πειράξει και την Πατρίδα μας και τη Θρησκεία μας, να επαναστατήσουν οι συνειδήσεις σας και να πείτε : φτάνει πια όχι άλλος ραγιαδισμός!!!

Και από υποτακτικοί και πειθήνιοι που ήσασταν μέχρι τώρα, να γίνεται δυναμικοί και θαρραλέοι και επειδή το Σύνταγμα έχει παραβιαστεί κατάφωρα από τον κ. Τσίπρα και τον κ. Γαβρόγλου στο Νέο μάθημα των Θρησκευτικών, να επικαλεστείτε το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος μας :

“Η τήρηση του παρόντος Συντάγματος, επαφίεται στον Πατριωτισμό των Ελλήνων “, να κάνετε στροφή 180 μοιρών και να αρνηθείτε όλοι μαζί από την Αλεξανδρούπολη έως την Κρήτη να διδάξετε, τέτοια επαίσχυντα Νεοταξικά βιβλία, που θα οδηγήσουν το Ορθόδοξο Ελληνικό Έθνος μας, στην εξαφάνιση, όπως ο καταξιωμένος συγγραφέας Μίλαν Κούντερα, τόσο ζωντανά μας τα περιέγραψε!!!

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr