ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Αντιστράτηγος ε.α Μπαλτζώης: Μετά το Μπαχμούτ τί; Που θα σταματήσει ο Πούτιν- Τι φοβάται η Δύση; (Βίντεο)

ΑΠΟΨΕΙΣ. - 24 Μάι 2023 - 12:33
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Χάρτες σε Δυτικά μέσα εμφανίζουν το σύνολο του αστικού ιστού στο Μπαχμούτ να ελέγχεται από Ρωσικές Δυνάμεις- Διαψεύδουν οι Ουκρανικές δυνάμεις αλλά ακόμα και Δυτικοί Αναλυτές μιλούν για έλεγχο της περιοχής από την Wagner

Τις τελευταίες εξελίξεις στο Ουκρανικό μέτωπο σχολιάζει ο επικεφαλής του ΕΛΙΣΜΕ και Στρατηγός ε.α, κ. Ιωάννης Μπαλτζώης, στα Parapolitika FM.

Χάρτες σε Δυτικά μέσα εμφανίζουν το σύνολο του αστικού ιστού στο Μπαχμούτ να ελέγχεται από Ρωσικές Δυνάμεις. Διαψεύδουν οι Ουκρανικές δυνάμεις αλλά ακόμα και Δυτικοί Αναλυτές μιλούν για έλεγχο της περιοχής από την Wagner.

Με βάση το συγκεκριμένο γεγονός στο στόχαστρο των Ρωσικών δυνάμεων μπαίνουν πλέον οι πόλεις Σλοβιάνσκ και Κραματόρσκ στην Δυτική Πλευρά της περιοχής του Ντονμπάς. Αναλυτές αναφέρουν ότι πιθανή κατάληψη των δύο πόλεων θα σημάνει την πλήρη κατάληψη του Ντονμπάς από τις Ρώσικες δυνάμεις ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που σημειώνουν ότι μια τέτοια εξέλιξη θα είναι πολύ οδυνηρή για την Ουκρανία αλλά παράλληλα μπορεί να οδηγήσει την Ρωσία στο να σταματήσει τις επιχειρήσεις και οι δύο πλευρές να καθίσουν σε ένα τραπέζι συνομιλιών.

Παράλληλα και φωνές από την Δύση μιλούν για ανάγκη διαπραγματεύσεων μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας ακόμα και μέσα στον Ιούλιο. Η Δανία ανακοίνωσε ότι θα ήθελε να φιλοξενήσει μια σύνοδο κορυφής τον Ιούλιο με στόχο την επίτευξη ειρήνης μεταξύ της Ουκρανίας και της Ρωσίας, όμως μια τέτοια συνάντηση θα χρειαζόταν τη συμμετοχή της Ινδίας, της Κίνας και της Βραζιλίας, δήλωσε χαρακτηριστικά χθες ο υπουργός Εξωτερικών της Δανίας Λαρς Ράσμουσεν.

pentapostagma.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr