ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ! Το Forbes δέχτηκε ότι «τα εμβόλια mRNA αλλοιώνουν το DNA» αλλά στη συνέχεια …άλλαξε τον τίτλο!

ΔΙΕΘΝΗ. ΜΜΕ. - 12 Δεκ 2021 - 8:25

Σε ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε από το Forbes τη Δευτέρα, τα συστημικά μέσα ενημέρωσης παραδέχτηκαν ότι τα εμβόλια COVID αλλάζουν το DNA σας αλλά μόνον έμμεσα και αυτό είναι καλό.

Το Forbes δημοσίευσε ένα άρθρο του Steven Salzberg με τίτλο: «Ναι, το εμβόλιο αλλάζει το DNA σας. Λιγουλάκι. Αυτό είναι καλό πράγμα».

Το Forbes αργότερα άλλαξε τον τίτλο του άρθρου σε : «Τα εμβόλια Covid δεν αλλάζουν το DNA σας – βοηθούν στην επιλογή κυττάρων για την ενίσχυση της ανοσολογικής σας αντίδρασης». Μετά την κριτική που δέχτηκε από τη οπαδούς της «θρησκείας των εμβολίων», ο συγγραφέας άλλαξε τον τίτλο για να τονίσει ότι τα εμβόλια «δεν αλλάζουν το DNA σας», χωρίς όμως να αλλάξει το περιεχόμενο του άρθρου

Το Blaze Media ανέφερε: «Ο Τσάντσελιν δεν είναι ένας από τους ανθρώπους που έχουν σχέση με την τρομοκρατία:
Το Forbes δεν δημοσίευσε κανένα σημείωμα του συντάκτη ή άλλη εξήγηση για την αλλαγή. Ενώ ο αρχικός τίτλος συνόψιζε το επιχείρημα του Salzberg, ο νέος τίτλος φαίνεται να αντιφάσκει ελαφρώς με όσα έγραψε.
Ο Salzberg έγραψε το άρθρο ως απάντηση σε αυτό που αποκάλεσε «ένα από τα κοινά τροπάρια» σχετικά με τα εμβόλια που διαδίδονται από όσους αντιτίθενται στη λήψη τους: Ότι τα εμβόλια μπορούν να αλλάξουν ή να αλληλεπιδράσουν με το DNA σας.
Το CDC καταγράφει αυτόν τον ισχυρισμό ως έναν κοινό «μύθο» σχετικά με τα εμβόλια.

Ο Salzberg εξήγησε ότι τεχνικά το CDC «έκανε λάθος» στην προσπάθειά του να δώσει μια απλή διάψευση του ισχυρισμού για το DNA. Περιέγραψε πώς το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού ανταποκρίνεται σε παθογόνα όπως ο ιός SARS-CoV-2, επιλέγοντας αντισώματα που μπορούν να αναγνωρίσουν το παθογόνο, να συνδεθούν με αυτό και να το καταστρέψουν.
«Ο τρόπος με τον οποίο το κάνει αυτό είναι πραγματικά μάλλον εκπληκτικός: πολλά μικρά κομμάτια του DNA σας κόβονται και κολλιούνται μεταξύ τους, σε εκατομμύρια συνδυασμούς, και το καθένα παράγει ένα διαφορετικό αντίσωμα. Τελικά, ένα από αυτά τα αντισώματα «αναγνωρίζει» το παθογόνο (προσδένεται σε αυτό)», έγραψε ο Salzberg.
Συνεχίζοντας, εξήγησε ότι τα επιτυχημένα αντισώματα «θυμούνται» από το ανοσοποιητικό σύστημα ως ειδικά κύτταρα -που ονομάζονται Β-κύτταρα- τα οποία έχουν ελαφρώς τροποποιημένο DNA.

Forbes: «Ναι το εμβόλιο αλλάζει το DNA σας» – Επίσημη παραδοχή πως τα mRNA εμβόλια είναι γενετικοί τροποποιητές

Πηγή άρθρου: the gateway pundit
Πηγή μεταφρασμένου κειμένου: telegra.ph

http://www.press-gr.com/2021/12/forbes-mrna-dna.html

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr