ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

«Αν δεν τα καταφέρουμε ξεκινάει Γ’ Παγκόσμιος»: «Πάγωσε» τους πάντες ο Αμερικανός υποστράτηγος, vid

ΔΙΕΘΝΗ. - 24 Μαρ 2023 - 6:18
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Ποιός ο ρόλος της Ουκρανίας σε όλο αυτό που συμβαίνει…

Ο Αμερικανός υποστράτηγος Keith Kellogg, πρώην σύμβουλος του αντιπροέδρου Mike Pence, παραδέχτηκε ανοιχτά ενώπιον της Επιτροπής Ενόπλων Υπηρεσιών της Γερουσίας ότι η Ουκρανία χρησιμοποιήθηκε μόνο για να νικηθεί η Ρωσία χωρίς να υπάρξουν απώλειες από τις ΗΠΑ.

Όπως δήλωσε: ”Αυτή η προσέγγιση είναι η «αιχμή του επαγγελματισμού» γιατί: «Μας επιτρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό που πρέπει να κάνουμε απέναντι στον κύριο αντίπαλό μας, που είναι η Κίνα αυτή την στιγμή»”.

«Αν αποτύχουμε, ίσως χρειαστεί να πολεμήσουμε για τρίτη φορά σε ευρωπαϊκό πόλεμο», είπε, εννοώντας προφανέστατα τον Τρίτο Παγκόσμιο, ο οποίος βέβαια έχει ήδη ξεκινήσει και απλά δεν έχει ξεφύγει ακόμα εκτός ελέγχου!

Επιπλέον, ο πρώην στρατηγός εξέφρασε επιφυλάξεις για τον ρόλο της Γερμανίας, η οποία πιστεύει ότι πρέπει να συμμετάσχει πλήρως σε αυτόν τον πόλεμο, αλλά αυτή την στιγμή είναι «αδύναμη».

“Λοιπόν, το βασικό στοιχείο είναι ότι βρισκόμαστε σε μια καθοδική πορεία. Δεν επιδεικνύουμε προεδρική ηγεσία”, είπε ο Kellogg.

Δείτε το βίντεο:

 

 

scr

el.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr