ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

«Αν η Ελλάδα δεχτεί να αποσύρει έστω έναν στρατιώτη από νησί τίθεται θέμα κυριαρχίας»! Χ.Καπούτσης

ΕΘΝΙΚΑ. - 13 Ιαν 2023 - 6:42

«Ακόμη και η απόσυρση ενός τουφεκιού από νησί του Αιγαίου, μας οδηγεί σε αποστρατιωτικοποίηση νησιών», λέει «καθαρά και ξάστερα», ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Χρήστος Καπούτσης. Τελευταίο του βιβλίο το «Εδώ μιλούν τα γεγονότα».

«Αν η Ελλάδα δεχτεί να αποσύρει έστω κι έναν στρατιώτη, το επόμενο βήμα της Τουρκίας θα είναι η αμφισβήτηση της κυριαρχίας μας», λέει. Ο Χ.Καπούτσης μιλά για την τουρκική επιθετικότητα, τις επιδιώξεις της Άγκυρας αλλά και τις ελληνικές αντιδράσεις που εκπέμπουν αντιφάσεις. Πριν ξεκινήσει τη δημοσιογραφική και συγγραφική καριέρα του ο Χ.Καπούτσης ήταν Αξιωματικός του ΕΣ .Μάχιμος. Είναι ο Αξιωματικός που με τους στρατιώτες του έχτισε το φυλάκιο της Παναγιάς, πάνω από το οποίο σήμερα κάνουν υπερπτήσεις οι Τούρκοι. Όταν το έχτιζε με τους άνδρες του ίσως να μην είχε κατά νου πόσο σημαντικό θα αποδεικνυόταν.

militaire.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr