ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Απάντηση για όσα ειπώθηκαν από τον Μητροπολίτη Δωδώνης

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. - 24 Νοέ 2021 - 20:36

Παρακαλώ πολύ τον μητροπολίτη Δωδώνης , τον οποίον έτυχε να τον γνωρίζω , να μην βρίζει τους Ιερείς και όσους επιλέγουν να διαχωρίζουν τις θέσεις τους στο περίφημο θέμα του εμβολίου .

Πρέπει ο ίδιος να γνωρίζει ως αρχιερέας ότι κάθε άνθρωπος δικαιούται να έχει τις απόψεις του και να επιλέγει ότι είναι καλό για αυτόν .Αυτή είναι η αναφαίρετη ελευθερία την οποία έδωσε Θεός στον άνθρωπο .Και ως αρχιερέας ,λοιπόν, και θεολόγος πρέπει να γνωρίζει ο σεβασμιότατος και να μην συμπεριφέρεται ως άσχετος και αθεολόγητος μιλώντας για θέματα για τα οποία δεν έχει καμία ιδιότητα . Είναι γεγονός ότι όλη η συμπεριφορά του και τα λόγια του έδειξαν το μίσος και την κακία του . Είναι αίσχος , και εξάλλου , το φλέγον πρόβλημα που ζούμε δεν είναι μόνο ιατρικό θέμα ,αλλά βαθύτατα πνευματικό θέμα . Αν είχε εντρυφήσει ο ίδιος στα συγγράμματα των Αγίων Γερόντων μας , τα πατερικά και πνευματικά θέματα της Ορθοδόξου Πίστης μας ,είμαι σίγουρος ότι δεν θα έλεγε αυτά τα ειδεχθή λόγια . Δεν έχει καμία δουλειά να ανακατεύεται και να εκφράζει πράγματα που δεν θα ήθελε ο ίδιος στη ζωή του . Θα έχει ευθύνη για τους ανθρώπους, που αν πάθουν τρομερές παρενέργειες ,όπως συνήθως συμβαίνει τις περισσότερες φορές ,και ακόμη να πεθαίνουν ,όπως έχουν πεθάνει κατά χιλιάδες από το σκεύασμα .

Δεν είναι αστείο το θέμα του “σκευάσματος”, ούτε μικρό πράγμα ο κίνδυνος που προέρχεται από αυτό .

Να σκεφτεί ο σεβασμιότατος βαθιά και ώριμα για να καταλάβει, και να μην κάνει ταραχές που δεν θα ήθελε .

Μία φάλαινα σε βαθιά νερά δεν κάνει ταραχές , σε ρηχά νερά όμως κάνει ταραχές , έτσι για να μην ταράζουμε λοιπόν καλύτερα να είμαστε βαθυστόχαστοι !

Φρουμέντιος

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr