ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Απίστευτη καπηλεία της ιστορίας από τον Ερντογάν – Ανακήρυξε «Έτος Τροίας 2018» και ξεδιπλώνει την τουρκική προπαγάνδα στη …

ΔΙΕΘΝΗ. - 16 Μαΐ 2018 - 16:00
Loading...

Ροή ειδήσεων σε μορφή blog….Θεσσαλονίκη με τις πλάτες του Μπουτάρη

Στην παραχάραξη της ιστορίας σε βάρος της Ελλάδα προβαίνει για ακόμη μία φορά ο Ρ.Τ. Ερντογάν. Ανακήρυξε «Έτος Τροίας 2018» και μάλιστα σπεύδει να ενημερώσει τους Θεσσαλονικείς σε μία εκδήλωση απίστευτης προπαγάνδας το τριήμερο 18 έως 20 Μαΐου που διοργανώθηκε με τις πλάτες του γνωστού για τα φιλοτουρκικά του αισθήματα Γιάννη Μπουτάρη.

Πρόκειται για μία εκδήλωση απίστευτης καπηλείας της ιστορίας από τον Τούρκο Πρόεδρο και το χειρότερο είναι ότι η καμπάνια του Ερντογάν για το «Έτος Τροίας 2018» κάνει την εμφάνιση της στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 6ης Γιορτής Πολυγλωσσίας που διοργανώνει ο δήμος Θεσσαλονίκης!

Θέμα της φετινής διοργάνωσης, που θα πραγματοποιηθεί στον Οργανισμό Λιμένα Θεσσαλονίκης, είναι «Η μόρφωση στο δρόμο για τη δημοκρατία και τον πλουραλισμό». Την τουρκική συμμετοχή προαναγγέλλει ο γενικός πρόξενος της γειτονικής χώρας στη Θεσσαλονίκη Orhan Yalman Okan, ο οποίος απευθύνει δημόσια πρόσκληση προς το ελληνικό κοινό, να παραστεί στη χορευτική και μουσική παράσταση του ομίλου νεολαίας και αθλητισμού του λαογραφικού και ερευνητικού συλλόγου του Τσανακαλέ (Δαρδανέλια).

Ο Τούρκος πρόξενος μάλιστα, ενημερώνει «ότι στο τουρκικό περίπτερο της Γιορτής Πολυγλωσσίας (στις 18,19,20 Μαΐου) θα γίνει ενημέρωση για το “Ετος Τροίας 2018”), το οποίο αποτελεί την κεντρική πλατφόρμα προβολής του τουρκικού υπουργείου Τουρισμού, στοχεύοντας στην προσέλκυση μεγάλου αριθμού τουριστών μέσω της σύγχρονης αναβίωσης του μύθου του Πάρη και της Ωραίας Ελένης.

TROIA

pentapostagma.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter