ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΟΖΑΝΗΣ Κ. ΠΑΓΟΥΝΗ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΑ ΝΤΕΜΟΥ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΣΑ". - 10 Νοέ 2018 - 9:06
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Τής Κωσταντινιάς Ντέμου

Τι περιμένατε Κ. Παγούνη από τον πόντιο; – δεν το γενικεύω αποτελεί εξαίρεσιν – γιατί πέσατε από τα σύννεφα για το ότι ο Κ. Ιωαννίδης έχει αυτήν την ανθελληνική συμπεριφορά ; σας πληροφορώ με την στάση του ως προς το “Μακεδονικό ζήτημα” , έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι είναι πολεμικός διώκτης και υβριστής της Μακεδονίας όχι μόνο κατά των πολιτών της Κοζάνης και όλων των Ελλήνων απανταχού της γης .

Αξιότιμε Κύριε Παγούνη Με την παρουσία του ως Δήμαρχος βεβηλώνει και ασελγεί κατά κόρον και κατά συρροήν τον Ελληνα Μακεδόνα πολίτη , εις αντίθεσιν με τους προγόνους του πόντιους, ερχόμενοι από τον πόντο , που πήραν μέρος υπέρ της ελευθερίας στους μακεδονικούς αγώνες αφήνοντας τις οικογένειές τους τις γυναίκες τους χήρες και τα παιδιά τους ορφανά , άφησαν τα κόκαλά τους στην Μακεδονία και δεν ξαναγύρισαν ποτέ πίσω στον πόντο ..

Επίσης , να σας θυμίσω ότι στις δυο συγκεντρώσεις για το “Μακεδονικό ζήτημα” που έγιναν στην πλατεία της Κοζάνης με περιπου 7.500 χιλ. Κοζανίτες , με το μεγαλύτερο ποσοστό συμμετοχής ποντίων , ο Κύριος Ιωαννίδης έλαμπε δια της απουσίας του, όπως και ο Κύριος Περιφερειάρχης μας , δέσμιοι και εξαρτημένοι από την κεντρική πολιτική σκακιέρα – εν ολίγοις, τα αγαπητά παιδιά της γιάφκας του Κ. Τσιπρανέλ-.

Να σας θυμίσω Κ. Παγούνη ότι όλοι οι Δήμαρχοι της Δυτικής Μακεδονίας μίσθωσαν λεωφορεία για την μετάβαση των πόλεών τους, στα εκάστοτε Μακεδονικά συλλαλητήρια της πρωτεύουσας της Μακεδονίας , εκτός από τον Κ. Ιωαννίδη και τον Κ. Καρυπίδη .

Να σας θυμίσω, ότι όταν επισκέφτηκε ο Κ. Κοτζιάς την Κοζάνη -όσων αφορούσε την πώληση γης και ύδωρ στους Δάρδανους βάρβαρους Σκοπιανούς , τα πολυέξοδα των τραπεζωμάτων τα πλήρωσε ο φορολογούμενος Κοζανίτης -με ο,τι αυτό συνεπάγεται- στην οικονομική κρίση που βιώνουμε ..

Να σας θυμίσω ότι όλες οι περιφέρειες ανά την Ελλάδα, είχαν βγάλει απόφαση και στήριζαν την Μακεδονία του Μ. Αλεξάνδρου , εκτός από την δική μας περιφερεια , αναγκάζοντας στην δεύτερη σύσταση του περιφερειακού συμβουλίου, να παραιτηθούν για λόγους ευθιξίας αρκετοί συμπολίτες μας εκλεγμένοι στο δικό του ψηφοδέλτιο ..

Δια στόματος του Κ. Περιφερειάρχη και αυτήκοη σε συνέντευξή του είπε: “έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον Κ. Κοτζιά ότι θα τα καταφέρει ” δηλ ,θα τα καταφέρει τελικά να πουλήσει την Μακεδονία. Δια καώς Κ. Παγούνη με ότι κόστος έχει αυτό επί προσωπικού, – δηλ. εις άγραν ψήφου- , οι τοπικοί θεσμοί, ξεπουλούν τα πάντα ήθος , ύφος , αξιοπρέπεια , γη και ιστορία προς ιδίων όφελος . Η ιδιοτέλεια και η υστεροβουλία τους, έχει ξεπεράσει κάθε ανθρώπινο όριο και προσδοκία .

Τι τελικά να θυμηθώ απ’ όλα για να σας το θυμίσω;
Στο επί τής ουσίας τής αναφορά σας Κ. Παγούνη όσων αφορά την ένστασίν σας για στρατιωτική μπάντα , ο *αξιαγάπητος -κατά τα άλλα – νυν Δήμαρχος εάν έκαναν παρέλαση τα αδέσποτα σκυλιά λόγο το ότι είναι οικολόγος -και τον ευχαριστούμε γι΄ αυτό-, για τα οποία διαθέτει τεράστια ποσά για συσσίτιο ,εμβόλια κτλ. θα έδινε εντολή να παίξει η στρατιωτική μπάντα το άσμα Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα και ας τον πιάνει ίλιγγος .

Να σου πω στα Κοζανίτικα που τους στέλνουν οι κοζνανίτες Δήμαρχο και Περιφερειάρχη; στουν *Αρβανίκου Μετάφραση: Αρβανίκος =πηγάδι
Με εκτίμηση στο πρόσωπό σας Κ. Παγούνη την καλημέρα μου
Κωσταντινιά Ντέμου “Μακεδόνισσα”

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…