ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Απαράδεκτοι!

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΑ ΝΤΕΜΟΥ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΣΑ". - 15 Νοέ 2019 - 10:35
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Τής Κωσταντινιάς Ντέμου

Απαράδεκτοι και η μητρόπολη Ηλείας και ο δήμαρχος Καλαβρύτων πήγαν μετανάστες σε μοναστήρι ιστορικό επί της τουρκοκρατίας χωρίς καμία ενημέρωση των ντόπιων ,οι δε μετανάστριες μόλις είδαν τις εικόνες ,ανατρίχιασαν και έφυγαν.

Ποιος ξέρει ίσως αποχωρώντας να άφησαν τα κόπρανά τους εκεί.

Ξεπουλιούνται τα πάντα, αυτά τα περί ανωτερότητας και ανθρωπισμού της εκκλησίας και του Κυρίου Κούλη τα ακούω βερεσέ.

Υπάρχουν πολλές δομές φιλοξενίας όχι όμως μέσα στους ιερούς ναούς και σε στρατόπεδα, αν μη τι άλλο, αυτό που επιτελείται είναι ιεροσυλία .

Μάλλον η αποχώρησή τους ,έχει να κάνει με τη θρησκεία….εμείς απαρνιομαστε το σταυρό και τις εικόνες στα σχολεία ,στα νοσοκομεία στα δικαστήρια και σ’ άλλους χώρους για χάρη τους,αλλά εκείνοι δε μένουν στη σκέπη το Θεού μας ούτε μπροστά στη πείνα και το θάνατο….μάλλον μας έδωσαν ένα γερο μάθημα…

Θέλημα θεού!!!! Ποιος ξέρει τι ένιωσαν μπαίνοντας μέσα στο μοναστήρι και έφυγαν τρέχοντας.Οι εικόνες και οι σταυροί τους αηδίασαν

Είναι μοναστήρι και όπου φύγει – φύγει ούτε ίντερνετ έχει και πολύ προσευχή… Τι να κάνουν εκεί; Θέλουν και ψυχαγωγία τρομάρα τους!

Μήπως ξέρει κάποιος, οι σουίτες στο Χίλτον αν είναι διαθέσιμες;

Οι 300σιοι κυβερνώντες και οι Μητροπολίτες έχουν την καλή διάθεση να πληρώσουν στο Χίλτον προκειμένου να τους κρατήσουν εντός της Ελληνικής επικράτειας!!! .

Όλοι τους ήταν από Σομαλία, Σουδάν, Κονγκό και Ιράκ Αφγανιστάν ,Πακιστάν . Άρα δεν μιλάμε για πρόσφυγες, αλλά για βδέλλες επιδομάτων.

Η αχαριστία στο μεγαλείο της και μάλιστα η αντίδραση τους αυτή δείχνει ανθρώπους που δεν ήρθαν στην πατρίδα μας να σώσουν τις ζωές τους, διαφορετικά θα ήταν ικανοποιημένοι και ευγνώμονες .

Αντίθετα δείχνει ανθρώπους που ήρθαν να μείνουν και να κληρονομήσουν αυτή την πατρίδα.. Το ακούς ελληνα ραγιά;

Η κυβέρνηση, μήπως λειτουργεί σαν μια μεγάλη ΜΚΟ?

Πληρώσαμε μέχρι τώρα 30 δις ευρώ για τους επίλεκτους παράνομους εισβολείς.. που ανεβάζουν και βίντεο ότι “εντό στο Ελλάντα” παίρνουμε τσάμπα λεφτά.. .. Ας νοιαστεί η μασονική Μητρόπολη και οι δωσίλογοι κυβερνώντες για τους ελληνες άστεγους.. Αμ δε…

Κωσταντινιά Ντέμου “Μακεδόνισσα”

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr