ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Αποκάλυψη που ρίχνει τον Τσίπρα – Αμερικανός καθηγητής: «Ο Σόρος πίσω από τις “Πρέσπες”, άλλη μετάφραση πήγαν στην Ελληνική Βουλή»

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. ΕΘΝΙΚΑ. - 1 Απρ 2019 - 20:18
Loading...

Nέα βόμβα ρίχνει Αμερικανός Καθηγητής. Πριν λίγους μήνες, το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ είχε αναφερθεί σε συνέντευξη που είχε δώσει σε σε Σκοπιανό ΜΜΕ.

Πριν μία εβδομάδα, έδωσε συνέντευξη σε ραδιοφωνκή εκπομπή της ομογένειας και πραγματικά τα όσα αποκαλύπτει, προκαλούν σεισμό στο εγχώριο πολιτικό σύστημα.

Πίσω από την Συμφωνία όπως αναφέρει ο καθηγητής είναι ο Σόρος. Η αλήθεια είναι, πως ο μεγαλοεπενδυτής, επιθυμεί την ανάληψη ασφάλειας και πλήρους ελέγχου του υπερ-καναλιού Θες/νίκη-Σκόπια-Πρέσεβο-Δούναβης, με το οποίο θα ελέγχονται όλα τα αγαθά

που θα εισέρχονται στην Ευρώπη.

Γι’αυτό επιβλήθηκε και η Συμφωνία. Μιλάμε δηλαδή για ένα υπερ-σχέδιο που θα αλλάξει όχι μόνο τον ρου των υδάτων αλλά ολόκληρης της περιοχής.

Σήμερα έχουμε πλήρη εναρμόνιση των σχέσεων Ελλάδος και Σκοπίων , μετά την επικύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών για την αλλαγή του ονόματος, έτσι η συμφωνία για την πρόοδο του έργου χρησιμεύει ως σπονδυλική στήλη της Βαλκανικής οικονομίας, κατά των φόβων περί κινεζικού ελέγχου του καναλιού.

Για τον λόγο αυτόν έγινε πολύ πιεστική η αμερικανική διπλωματία που έχει σκοπό την εναρμόνιση των θέσεων της για την επίτευξη μιας παρόμοιας συμφωνίας, με αυτής των Πρεσπών μεταξύ Κοσσυφοπεδίου και Σερβίας, με στόχο την εξάλειψη εμποδίων που θα αποτρέψουν ή θα αναβάλουν την υλοποίηση ενός τέτοιου μεγαλόπνοου έργου.

Τι αποκάλυψε ο Καθηγητής:

Η Συμφωνία των Πρεσπών παραβιάζει την Σύμβαση της Βιέννης, αναφέρει στον ραδιοφωνικό σταθμό Dialogos Radio ο Αμερικανός καθηγητής Διεθνούς Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Illinois Francis Boyle. Χαρακτήρισε δε τον ειδικό μεσολαβητή του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς ως όργανο του αμερικανικού ιμπεριαλισμού.

Ο καθηγητής αναφέρει ότι οι Αμερικανοί χρησιμοποίησαν τον Νίμιτς και την Συμφωνία των Πρεσπών για να εντάξουν τη «Μακεδονία» στο ΝΑΤΟ. Αναφέρεται δε και στον γνωστό Τζορτζ Σόρος τον οποίο εμπλέκει στην υπόθεση.

O Boyle έχει διατελέσει σύμβουλος της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης και υποστηρίζει ένθερμα τα δικαιώματα των αυτοχθόνων πληθυσμών και των Παλαιστινίων.

Τονίζει επίσης ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι γραμμένη στα αγγλικά και η μετάφραση που παρουσιάστηκε στην ελληνική Βουλή ίσως να είναι διαφορετική. Ο Καθηγητής τονίζει ότι η Συμφωνία των Πρεσπών αντίκειται στο άθρο 49 της Σύμβασης της Βιέννης.

Το ηχητικό ντοκουμέντο στην αγγλική γλώσσα στο βίντεο που ακολουθεί:

pentapostagma.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΥΠΕΡΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter