ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Αποκάλυψη σοκ – Αύξηση των θανάτων κατά 40%, στις ηλικίες 18-64 ετών, αναφέρει η ασφαλιστική «OneAmerica»

ΔΙΕΘΝΗ. ΥΓΕΙΑ. - 4 Ιαν 2022 - 8:00

«Και αυτό που είδαμε μόλις το τρίτο τρίμηνο, το βλέπουμε να συνεχίζεται και στο τέταρτο τρίμηνο, είναι ότι τα ποσοστά θνησιμότητας είναι αυξημένα κατά 40% σε σχέση με αυτά που ήταν πριν από την πανδημία», είπε ο Davidson

Το ποσοστό θνησιμότητας για τα άτομα ηλικίας 18-64 ετών έχει αυξηθεί κατά 40% σε σχέση με τα προ πανδημίας επίπεδα, σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ασφαλιστικής εταιρείας OneAmerica με έδρα την Ινδιανάπολη.
«Βλέπουμε, αυτή τη στιγμή, τα υψηλότερα ποσοστά θανάτων που έχουμε δει στην ιστορία αυτής της επιχείρησης – όχι μόνο στην OneAmerica », δήλωσε ο Scott Davison, επικεφαλής της ασφαλιστικής εταιρείας 100 δισεκατομμυρίων δολ. που λειτουργεί από το 1877 και έχει περίπου 2.400 υπαλλήλους.

Η αύξηση αντιπροσωπεύει «τεράστιους αριθμούς», μεταξύ «ανθρώπων κυρίως σε ηλικία εργασίας» σύμφωνα με το The Center Square .

«Και αυτό που είδαμε μόλις το τρίτο τρίμηνο, το βλέπουμε να συνεχίζεται και στο τέταρτο τρίμηνο, είναι ότι τα ποσοστά θνησιμότητας είναι αυξημένα κατά 40% σε σχέση με αυτά που ήταν πριν από την πανδημία», είπε ο Davidson κατά τη διάρκεια μιας διαδικτυακής συνέντευξης Τύπου την περασμένη εβδομάδα.

«Το 40% είναι απλώς ανήκουστο» , πρόσθεσε.Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr