ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Αποκάλυψη ΣΟΚ για τις έρευνες του ΟRUC REIS που δεν άκουσε ποτέ το Πολεμικό Ναυτικό! Του Καθηγητή Δρ.Γ.Ζουγανέλη

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. Γ. ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ. - 2 Σεπ 2020 - 16:50

Ενας τρόπος να αντιληφθείς αν ένα πλοίο σαν το ORUC REIS κάνει έρευνα είναι να παρακολουθήσεις αν κινείται στη θάλασσα σε μαιάνδρους, δείχνοντας πως σκανάρει μία περιοχή ερευνών και αυτό μέσω radar. Αυτό σημαίνει πως το πολεμικό ναυτικό μπορεί εκ του μακρόθεν παρακολουθώντας την πορεία του Οruc Reis με ραντάρ πάντα να ξέρει τι συμβαίνει.

Ενας άλλος τρόπος είναι να δεί κάποιος τα σύρματα τα οποία κρέμονται ΜΕ ΚΑΛΩΔΙΑ πίσω του με τα μεγάφωνα ήχου και τα μικρόφωνα ήχου να κρέμονται κάτω από αυτά είτε από αέρος είτε από μακρυά. Τα μεγάφωνα ήχου είναι τα λεγόμεnα Seismic Air GUNS, των οποίων ο θόρυβος όταν λειτουργούν μεταδίδεται χιλιάδες μίλια μακρυά προκαλώντας και μεγάλη όχληση σε φάλαινες κλπ. Αυτό σημαίνει πως τα ελληνικά υποβρύχια με τα παθητικά sonar που διαθέτουν θα πρέπει να είχαν συλλάβει τους ήχους από το Oruc Reίς, από τη στιγμή που αυτό πρωτοξεκίνησε την έρευνα, ευρισκόμενα στη Ρόδο, στο Καστελόριζο ή Νότια της Κρήτης. Φυσικά από αυτό δεν ξεφεύγει και η Φρεγάτα Λήμνος που ήταν δίπλα του.

Επι αρκετές μέρες κάποιοι συνεχίζουν να αμφισβητούν τις έρευνες γελοιοποιώντας το πολεμικό ναυτικό αλλά και εμας που γνωρίζουμε, δίνοντας στη Τουρκική πλευρά πως ξέρουμε μόνο από σουτζουκάκια και κρέμες για τον ήλιο. Τελευταία πρόκληση επι του θέματος από τη κ.Μπακογιάννη. Ακολουθεί το σχετικό video.

Στη συνέχεια ένα video που δείχνει το αποτέλεσμα της λειτουργίας ενός Seismic Air Gun στην θαλάσσια ζωή και την προβληματική απουσία της Grean Pease από το θέμα.
Θα κλείσω με ένα video, στο οποίο θα ακούσετε ένα σοναρ πως συλλαμβάνει και τι είδους σήμα από μια σεισμική έρευνα που γίνεται σε μεγάλη απόσταση, μαζι με κάποια ανάλυση

Λυπάμαι για την κατάντεια του πολιτικού συστήματος και ζητώ την παραίτηση του ΓΕΝ και του Υπουργού Άμυνας.

Ο Διακόπουλος τουλάχιστον παραιτήθηκε

Βιογραφικό μου εδώ

https://drive.google.com/file/d/1Y6iPI6bT1nW216H7TYH0Tlv-mWoxQaKN/view?usp=sharing

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr