ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Αποκάλυψη της Μεθόδου

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 1 Μάι 2023 - 19:13
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Μετάφραση: Απολλόδωρος

6 Μαΐου 2022 |  Από τον Dustin Broadbery | Διαβάστε το εδώ

Ο διευθυντής της CIA, William Casey φέρεται να είπε στον Ronald Reagan: “Θα ξέρουμε ότι η παραπληροφόρηση μας έχει ολοκληρωθεί όταν όλα όσα πιστεύει το αμερικανικό κοινό είναι ψευδή”.

Προχωρήστε μπροστά τριάντα χρόνια, και δεν υπάρχει κανένα κομμάτι μυθοπλασίας που να μην καταπίνουν οι μάζες.

Από το Woke μέχρι το COVID και τον πόλεμο στην Ουκρανία, οι άνθρωποι δεν κάνουν πλέον τα δικά τους ιδεολογικά προσκυνήματα για την αλήθεια – η αλήθεια σερβίρεται έτοιμη στο φούρνο από τους πολιτικούς τους προϊσταμένους.

Στις μέρες μας, υπάρχει ελάχιστη διάκριση μεταξύ των δύο ημισφαιρίων: της πραγματικότητας και της ψευδαίσθησης. Δεν είναι τόσο ότι οι άνθρωποι έχουν στερηθεί την ικανότητά τους να αποκρυπτογραφούν μεταξύ αυτών των δύο, όσο ότι τα γεγονότα έχουν αναπροσανατολιστεί σε μυθοπλασία και η μυθοπλασία σε γεγονότα. Πρόκειται για μια υποβάθμιση της επιστημολογίας τόσο σημαντική, ώστε οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν καν ότι δεν γνωρίζουν ότι δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει. Για να παραθέσω ένα απόσπασμα από έναν πρώην αναρχικό.

Στο μεγάλο σχήμα των πραγμάτων, η ανθρωπότητα έχει ψευδομαρτυρήσει και η ζωή όπως την ξέρουμε έχει μετατραπεί σε ένα είδος επιστημονικής φαντασίας, σαπουνόπερας με λίγους κοινούς προγόνους με την πραγματικότητα. Ακόμα και οι ορθά σκεπτόμενοι άνθρωποι χρειάζονται το ισοδύναμο ενός εγκεφαλικού αλυσοπρίονου για να ξεφλουδίσουν το πλήθος των απίθανων αφηγήσεων σε κάτι που να μοιάζει έστω και λίγο με την πραγματικότητα. Ξεπερνά τη φαντασία και φτάνει στον προγνωστικό προγραμματισμό. Δεν σας εξαπατούν απλώς- σας δείχνουν ότι σας εξαπατούν.

Αυτό που δεν είναι ούτε εδώ ούτε εκεί για τους εξαπατημένους είναι το μητρώο των απατεώνων τους. Πριν στεγνώσει το μελάνι στο χαρτί των εφημερίδων που διακήρυττε την αναμενόμενη κρίση, οι παραποιήσεις του COVID θάφτηκαν κάτω από τα ψεύδη του πολέμου, το παρατεταμένο χειροκρότημα του Zelensky στο Westminster χτύπησε τη δημοσιοποίηση των δεδομένων της Pfizer από το βήμα και όσοι προηγουμένως ήταν ενωμένοι στο γοφό με το COVID παντρεύτηκαν τις ουκρανικές νύφες τους.

Όλο αυτό το φιάσκο αντέχει γιατί αυτό που οι άνθρωποι νομίζουν ότι ξέρουν σίγουρα, που απλά δεν είναι έτσι, είναι μια συναίνεση. Η υπεροχή των κατασκευών, των ψεμάτων και των ψευδοπροφητών διέπει το πνευματικό περιβάλλον. Οι άνθρωποι λατρεύουν το πεζό και δοξάζουν την τέχνη. Οι ηθικές μας επιλογές καθοδηγούνται από κοινοτοπίες και όχι από αρετές, από ανέκδοτα και όχι από αποδείξεις.

Για να περιπλέξουμε τα πράγματα, ό,τι παλαιότερα θεωρούνταν ιερό έχει γίνει βέβηλο και ό,τι παλαιότερα ήταν βέβηλο έχει γίνει ιερό, για να παραθέσω τα λόγια του Robert Sepehr.

Μαίνεται ένας πόλεμος, εντάξει, αλλά θα βρείτε το θέατρο των επιχειρήσεων του μέσα στην ανθρώπινη ψυχή. Είναι ένας πόλεμος κατά της συνείδησης, μια ατροφία του πολιτισμού και οι σκληρές συνέπειές του είναι η πνευματική κακοδαιμονία της ανθρωπότητας.

Οι μασόνοι, για παράδειγμα, κατάλαβαν ότι η πληροφορία είναι δύναμη. Αποκρύπτοντας πέρα από τα αδιάκριτα μάτια των κατώτερων τάξεων, τα εσωτερικά μυστήρια του σύμπαντος.

Τότε όπως και τώρα, δεν αρκεί γι’ αυτούς τους ανθρώπους να κατέχουν το μονοπώλιο της γνώσης, πρέπει να στερήσουν από όλους τους άλλους τον φωτισμό της, ή να πάνε ένα βήμα παραπέρα και να διαδώσουν την άγνοια. Πέρα από τη λογοκρισία των αντεπιχειρημάτων, υποδαυλίζουν τα ψεύδη, Δεν πρόκειται τόσο για κοινωνική κατάρρευση όσο για αυτοπυρπόληση. Οι άνθρωποι παραπληροφορούνται και αποβλακώνονται και στέλνονται ως πράκτορες παραπληροφόρησης για να αποδομήσουν περαιτέρω ό,τι έχει απομείνει από μια ήδη αποδομημένη πραγματικότητα.

Και για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα, τα τελευταία δύο χρόνια δεν αντλήθηκαν κανένα απολύτως μάθημα. Οι άνθρωποι παραπαίουν από τη μια κρίση στην άλλη. Περπατούν άσκοπα από στρατόπεδο καραντίνας σε καταφύγιο αεράμυνας προς όποια κατεύθυνση τους υποδεικνύουν οι ανώτεροι πολιτικοί τους, για να χλευάσουν όποιον διορίζεται ως η μάστιγα της κοινωνίας, de jour. Η μεγάλη εθνική ενασχόληση είναι να μαζευόμαστε στα σίδερα και να πετάμε λάχανα στους αντι-εμβολιαστές, στους Ρώσους, (βάλτε τον αντιήρωά σας: εδώ).

–> ΤΟ INFOWAR

Αν όλα αυτά ακούγονται εντυπωσιακά σαν ένας πόλεμος πληροφοριών, τότε μάλλον έτσι είναι.

Η μάχη για τις καρδιές και τα μυαλά έχει μεταφερθεί στο διαδίκτυο. Η θεϊκή σπίθα της ζωής μας αναβαθμίζεται σε δεδομένα. Κάτι θεϊκών διαστάσεων μας αναγκάζει στο διαδίκτυο, στα δεδομένα – το καθημερινό μας ψωμί (και το τσίρκο), τα ψηφιακά μας άβαταρ που ζουν πλουσιότερες, πιο ουσιαστικές ζωές από τους κοπανατζήδες ιδιοκτήτες τους.

Αυτό που δεν αξίζει πια ούτε σεντ είναι η επιστημολογία των δεδομένων μας.

Δεν έχει σημασία σε ποια πλευρά του φράχτη βρίσκεσαι – μέλος με κάρτα της μεγάλης αφύπνισης ή χρήσιμος ηλίθιος της κλειδωμένης αριστεράς, εξακολουθείς να είσαι μέρος του ίδιου προβλήματος. Έχετε γίνει όμηρος μιας σειράς αφηγήσεων που σας έχει στρώσει με το φτυάρι η τάξη των αρπακτικών και που έχουν σχεδιαστεί με μοναδικό σκοπό να σας κρατούν συνεπαρμένους και όχι ενημερωμένους, καθιστούς και όχι ζωηρούς. Στον κόσμο των αλγορίθμων όλοι είναι ίσοι και τα δεδομένα είναι απλά δεδομένα, δεν υπάρχει ηθική.

Αυτά τα γεγονότα διαδραματίζονται σαν ένα περιπετειώδες whodunnit (ποιός το έκανε), αλλά η πραγματικότητα είναι ότι δεν πρέπει να λυθούν. Δεν υπάρχουν απαντήσεις ούτε αποκατάσταση, είναι η συνειδητοποίησή σας και όχι τα συστήματα πεποιθήσεών σας που συλλέγονται.

Αυτό που θέλουν αυτά τα κολασμένα σκυλιά είναι να διαλέξετε το μέρος σας, να επιλέξετε τη μάχη σας, αλλά βεβαιωθείτε ότι οι γραμμές μάχης σας είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ότι δεν πετάτε βόμβες μολότοφ στον Πύργο της Βαβέλ.

Ο καθένας έχει ένα σκύλο στον αγώνα. Ιδιαίτερα, όσοι ζητούν το αίμα των ανεμβολίαστων ή καλούν σε βία κατά των Ρώσων, οι οποίοι το κάνουν, σύμφωνα με τον Βολταίρο, επειδή όσοι μπορούν να σε κάνουν να πιστεύεις σε παραλογισμούς, μπορούν να σε κάνουν να διαπράττεις φρικαλεότητες.

Είναι πολύ απλό στην πραγματικότητα. Αν ο ψυχισμός ενός ατόμου βρίσκεται υπό πολιορκία και δεν ορίσει έναν εχθρό ως αποδιοπομπαίο τράγο, μπορεί να βάλει μυαλό για το ποιος πραγματικά του επιτίθεται, και αυτό απλά δεν θα γινόταν.

Σε αυτό το θέατρο του παραλόγου, οι άνθρωποι συνηθίζουν στη μυθοπλασία, επειδή είναι ευκολότερο από το να αντιμετωπίζουν δυσάρεστες αλήθειες. Αλλά κάτω από αυτές τις γόνιμες συνθήκες οποιαδήποτε εκδοχή της πραγματικότητας, όσο επισφαλής κι αν είναι, θα ξεπλυθεί. Εδώ είναι που μπαίνει στη μάχη η Μεγάλη Επανεκκίνηση.

Μόλις βεβηλώσεις τους ηθικούς και πολιτισμικούς χάρτες ενός ατόμου για τον κόσμο, η θέση του σε αυτόν γίνεται όλο και πιο αβάσιμη. Οι άνθρωποι χάνουν την επαφή με την πραγματικότητα και με το τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος. Η επακόλουθη κρίση ταυτότητας τους καθιστά ευάλωτους σε εχθρική κατάληψη. Μεταξύ άλλων πραγμάτων που θα μπορούσαν ενδεχομένως να πάνε στραβά είναι η ενδεχόμενη τοποθέτηση μικροτσίπ στον πληθυσμό και οι διεπαφές εγκεφάλου-μηχανής.

–> ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

Αλλά υπάρχουν ακόμη πιο παράξενα πράγματα που ετοιμάζονται. Ο Προβλεπτικός Προγραμματισμός είναι η θεωρία ενός κρυφού χεριού που χειρίζεται τους μοχλούς της πραγματικότητας. Ένα είδος γραφείου προσαρμογής της πραγματικότητας που συσκοτίζει τα γεγονότα του πραγματικού κόσμου μέσω της κινηματογραφίας, της λογοτεχνίας και της χειραγώγησης των μέσων ενημέρωσης. Η θεμελιώδης αρχή εδώ είναι η ψυχολογική προετοιμασία που μειώνει την αντίσταση των ανθρώπων στην αποδοχή προγραμματισμένων μελλοντικών γεγονότων και τους ενθαρρύνει να ανταλλάσσουν συγκεκριμένες δομές πραγματικότητας με στατικές κατασκευές, έως ότου τελικά, η κληρονομημένη κοσμοθεωρία μας αντικατασταθεί από μύθους και αρχέτυπα.

Το γεγονός ότι ζούμε μέσα από την αντικειμενοποίηση της τάξης των αρπακτικών δεν είναι αμφισβητήσιμο. Αυτό είναι το σύμπλεγμα του μεσσία τους που αποτυπώνεται στη συλλογική συνείδηση και προβάλλεται πίσω στον πραγματικό κόσμο. Με τη θέλησή τους, οι μάζες δίνουν ζωή σε αυτές τις γκροτέσκες και κηλιδώνουν τον κοινωνικό ιστό.

–> ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ

Αλλά η μέθοδος είναι ακόμη πιο βαθιά από τον προγνωστικό προγραμματισμό. Κάποιοι το αποκαλούν αυτό Αποκάλυψη της Μεθόδου.

Σύμφωνα με τον Michael Hoffman: πρώτα αποσιωπούν τον αντίλογο, και όταν έρθει η πιο κατάλληλη στιγμή, αποκαλύπτουν πτυχές αυτού που πραγματικά συνέβη, αλλά με ένα είδος περιορισμένης παρέας.

Μας είπαν ότι τα εμβόλια ήταν ακίνδυνα, μέχρι που η Pfizer απαξίωσε τους δικούς της ισχυρισμούς περί ασφάλειας, αλλά όχι πριν εμβολιαστεί ολόκληρος ο κόσμος. Οι απολογητές του λουκέτου σε όλα τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης είναι τώρα σχεδόν ομόφωνοι ότι τα λουκέτα κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό. Δεν πρόκειται για μια αυθαίρετη στροφή, αλλά μάλλον για μια προσεκτικά σχεδιασμένη αλληλουχία αποκαλύψεων, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.

Ο Michael Hoffman υποδηλώνει ότι η άρχουσα ελίτ γνωστοποιεί την υπεροχή της. Δηλώνουν ότι είναι βιρτουόζοι εγκληματικοί εγκέφαλοι, υπεράνω του νόμου και υπεράνω πάσης μομφής. Αλλά πάνω απ’ όλα, σας λένε, με απόλυτη σαφήνεια, ότι δεν έχετε δικαίωμα προσφυγής, ότι αυτά τα γεγονότα είναι πέρα από τον έλεγχό σας, όπως και το ίδιο σας το πεπρωμένο για το θέμα αυτό. Τελικά μια αίσθηση απάθειας και αβελτηρίας κατακλύζει την ανθρωπότητα, αποθαρρύνοντας μας σε σημείο να παραδεχτούμε την ήττα μας σε ένα σύστημα που είμαστε αδύναμοι να αλλάξουμε.

Όχι ότι θα έχετε ποτέ αποζημίωση. Το σπίτι δεν έχει σχεδιαστεί για να κάνει μόνο του το νοικοκυριό του. Θαμμένο βαθιά μέσα στο κράτος δικαίου τους, υπάρχει ένα κρυφό σύνταγμα που ορίζει: τίποτα δεν συμβαίνει χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Σε αυτή την εκδοχή του δικαίου των συμβάσεων, από τη στιγμή που η αλήθεια είναι κρυμμένη σε κοινή θέα, έχετε συμφωνήσει με αυτήν. Υπάρχει κάπου ένα ανυπόγραφο συμβόλαιο με τον ανυπόγραφο όρκο σας.

Στο τέλος, είμαστε όλοι θύματα του ίδιου αριστουργήματος, είτε ευαγγελιστής του πληκτρολογίου είτε κρατικοαπολογητής, όλοι την πατάνε βασιλικά, και δεν είναι τόσο ότι γελάνε μαζί σου, όσο ότι εσύ γελάς με τον εαυτό σου.

—Δικτυογραφία :

Revelation of the Method – OffGuardian

https://off-guardian.org/2022/05/07/revelation-of-the-method/

https://apollodoros.substack.com/p/2b3?utm_source=post-email-title&publication_id=1154987&post_id=107827239&isFreemail=true&utm_medium=email

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr