ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΒΙΝΤΕΟ Αποκάλυψη του Κρις Σπύρου στον Γ. Τράγκα: Στον αέρα η συμφωνία των Πρεσπών ! Χωρίς τις υπογράφες Τσίπρα-Ζάεφ στάλθηκε η Συμφωνία

ΕΘΝΙΚΑ. - 15 Μαΐ 2019 - 19:19
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Στον αέρα βρίσκεται η περιβόητη συμφωνία των Πρεσπών, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης και πρώην βουλευτής των ΗΠΑ, Κρις Σπύρου στον Γιώργο Τράγκα.

Σύμφωνα με τον κ. Σπύρου, ο πρώην ειδικός διαπραγματευτής του ΟΗΕ για το Σκοπιανό, Μάθιου Νίμιτς, δεν πήγε όπως όφειλε την συμφωνία στο Συμβούλιο Ασφάλειας των Ηνωμένων Εθνών, αντίθετα οι Σκοπιανοί έστειλαν την συμφωνία με τις υπογραφές κατώτερων υπαλλήλων του διπλωματικού σώματος από τις δύο χώρες. Για να έχει ισχύ η συμφωνία της λίμνης έπρεπε να φέρει τις υπογραφές των πρωθυπουργών Ελλάδας και Σκοπίων…

Όπως ανέφερε ο Κρις Σπύρου, γίνονται ήδη ενέργειες από μια επιτροπή ακύρωσης της συμφωνίας των Πρεσπών με την συνδρομή δικηγόρων ώστε να ενημερωθούν οι ηγεσίες των ΗΠΑ και της Ρωσίας.

Κατά τον Έλληνα ομογενή η ενδεδειγμένη λύση για τα Σκόπια ήταν αυτή που πρότεινε ο Ανδρέας Παπανδρέου το 1995 και προσυπέγραφε ο Κάρολος Παπούλιας. Τότε η γειτονική χώρα μπορούσε να γίνει μέλος του ΝΑΤΟ χωρίς πρόβλημα.

Ακούστε μετα το 17:00 την παρέμβαση του Κρις Σπύρου στην ραδιοφωνική εκπομπή του Γ. Τράγκα.

crashonline.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…