ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΩΝ S 400 ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΟ ΙΡΑΝ;

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. - 11 Ιούλ 2019 - 20:43
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Πολύς θόρυβος έως και ντόρος έχει γίνει για την κρίση στις αμερικανοτουρκικές σχέσεις λόγω της απόφασης του σουλτάνου, να προμηθευτεί τους ρωσικούς αντιαεροπορικούς πυραύλους S 400. Οι σχέσεις των δύο χωρών βρίσκονται επί ξυρού ακμής με τον Τραμπούκο και τον Ταγιπάκο, να τα ψιλοβρίσκουν και να τα ξαναψιλοχάνουν, αφού οι Αμερικανοί αξιωματούχοι δε λένε, να βάλουν νερό στο κρασί τους όσο και αν ο Ντόναλντ τακιμιάζει με τον Ταγίπ και ρίχνει όλο το φταίξιμο στον Μπάρακ, που δεν έδωσε στην Τουρκία τους Patriot.

Οι αιτίες, που η αγορά των S 400 είναι κόκκινο πανί για τους Αμερικανούς έχουν αναλυθεί επανειλημμένως και επισταμένως από τους ειδικούς και εννοείται, ότι η άσχετη οδοντίατρος (βλ. αφεντιά μου) δε θα είχε, να προσθέσει ή να αφαιρέσει τίποτα επ’ αυτού. ΄Ομως υπάρχει και μια παράμετρος, που δεν έχει αναλυθεί διεξοδικά και δείχνει, ότι το θέμα είναι πολύ πιο βαθύ από ό,τι νομίζουμε και ότι το χεράκι τους έως και το ποδαράκι τους έχουν βάλει ποιοι άλλοι; Μα οι φίλτατοι Εβραίοι, που λύνουν και δένουν στο σιωνοκρατούμενο αμερικανικό κράτος και που αποφασίζουν για την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ σαν να ήταν το τσιφλίκι τους!

Περί τίνος ο λόγος; Γνωστή η έχθρα Ισραήλ και Ιράν, που όπως έχω ξαναματαγράψει κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια. Και τι σχέση έχει αυτή η έχθρα με τους S 400 της Τουρκίας; Οέο; Την απάντηση μας τη δίνει ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία, Ανδρέας Πενταράς, πρώην διοικητής της Κυπριακής Υπηρεσίας Πληροφοριών στο παρακάτω άρθρο:

Πρώην διοικητής ΚΥΠ: Γι’ αυτό η Τουρκία προτίμησε τους S400 από τα F35 (pics & vid)

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Εμένα, μου κάνει εντύπωση γιατί τοποθετεί τους πυραύλους σ΄ αυτή την περιοχή. Η μόνη αεροπορική απειλή που αντιμετωπίζει η Τουρκία είναι από την Ελλάδα. Ούτε η Συρία έχει αεροπορία, ούτε το Ιράκ έχει αεροπορία. Μόνο το Ισραήλ έχει πολεμική αεροπορία αλλά η Τουρκία αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση με το Ισραήλ. Βέβαια θα επηρεάσει σημαντικά το Ισραήλ σε περίπτωση που αποφασίσει να επιτεθεί στο Ιράν για να καταστρέψει τις πυρηνικές του εγκαταστάσεις, διότι, ο διάδρομος που θα περάσει θα είναι μέσα από την βόρεια Συρία – βόρειο Ιράκ».

Δεν άκουσα! Πώς είπατε; Ορίστε; Οι S 400 της Τουρκίας τοποθετούνται σε σημείο, που θα μπορούν, να αποτρέψουν την επίθεση του Ισραήλ στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν; Ε, καλά τότε! Συμπεράσματα:

1) Οι υπόλοιπες αιτίες, που αναφέρονται στην εξαιρετική ανάλυση του παραπάνω άρθρου είναι απλώς οδοντόκρεμες.

2) Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο οι ΗΠΑ, να κάνουν πίσω στο θέμα αυτό! ΄Οχι τόσο γιατί η αγορά των S 400 από την Τουρκία δε συνάδει με τα συμφέροντα των ΗΠΑ αλλά επειδή αποτελεί εμπόδιο στα σχέδια πρωτίστως του Ισραήλ και έπειτα των ΗΠΑ για επίθεση στο Ιράν!

3) ΄Εχουμε μια ακόμα απόδειξη, ότι οδεύουμε -με αργούς ή γρήγορους ρυθμούς δε γνωρίζουμε- προς την εκπλήρωση της γνωστής σε όλους μας προφητείας, που κάνει λόγο για επίθεση στο Ιράν, που θα σημάνει την έναρξη ή καλύτερα τη γενίκευση του αναμενόμενου Γ’ΠΠ.

4) Η Τουρκία του Ερντογάν αποτελεί εμπόδιο στα σχέδια του Ισραήλ, επομένως ένα πράγμα είναι βέβαιο: ότι επίσης ο Ταγίπ θα το φάει το κεφάλι του!

Αυτά τα ολίγα για σήμερα! Καλά μπάνια! Μπάι!

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
annapan1966@hotmail.com

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…