• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Κυριακή, 31 Μαΐου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ – ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

7 έτη ago
in ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
0
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ – ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
0
SHARES
5
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Η Κυβέρνηση «θάβει» & το Αιγαίο: Ο Τσίπρας στέλνει κλιμάκιο στην Άγκυρα για τα ΜΟΕ – «Η Ελληνική ΠΑ να μην μας αναχαιτίζει!»

Εν κρυπτώ διαπραγματεύσεις λαμβάνουν χώρα παρασκηνιακά με την Τουρκία από την Κυβέρνηση. Ο Τσίπρας προσπαθεί να σύρει την χώρα σε δύσκολα μονοπάτια λίγο πριν αφήσει την πρωθυπουργική καρέκλα και πρέπει άμεσα να παρέμβει και η ΝΔ, καθώς είναι αυτή που διαχειριστεί την καυτή πατάτα των Ελληνοτουρκικών.

Η σιωπή της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα μεταφραστεί αυτομάτως ως συνενοχή, οπότε πρέπει τώρα να πάρει θέση!

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ προχωρά σε διαπραγματεύσεις με την τουρκική πλευρά για τα ΜΟΕ (Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης) και τις επόμενες ημέρες ελληνικό στρατιωτικό κλιμάκιο, αποτελούμενο από ανώτερους αξιωματικούς, θα μεταβεί στην Άγκυρα για διαπραγματεύσεις με το αντίστοιχο τουρκικό κλιμάκιο.

Όλα αυτα συμβαίνουν την στιγμή που πριν λίγες ημέρες είχαμε την παραίτηση βόμβα του επικεφαλής των συνομιλιών αντιστράτηγου Ζαχαριάδη. Ο λόγος της παραίτησης ήταν η επικείμενη επίσκεψη της ελληνικής αντιπροσωπείας στην Άγκυρα για τη συνέχιση των συνομιλιών. Ο κ. Νίκος Ζαχαριάδης ήταν της άποψης πως αυτή θα έπρεπε να αναβληθεί λόγω των επικείμενων βουλευτικών εκλογών στην Ελλάδα, θέση που δεν ασπάστηκε ο ΥΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Slpress.gr, η τουρκική πλευρά επιχειρεί να ρυμουλκήσει την ελληνική στο να αποδεχθεί μέσω των ΜΟΕ επεκτατικού χαρακτήρα απαιτήσεις της Άγκυρας. Για την ακρίβεια, επιχειρεί να τις προωθήσει μέσω του ‘Κώδικα Συμπεριφοράς’ των μαχητικών αεροσκαφών που πετούν στο Αιγαίο.

Στην πραγματικότητα αυτός ο Κώδικας επιχειρεί να ακυρώσει τις αναχαιτίσεις που πραγματοποιούν τα ελληνικά μαχητικά, όταν τουρκικά παραβιάζουν τον ελληνικό εναέριο χώρο, ή εισέρχονται στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέτουν σχέδια πτήσεων. Υπενθυμίζουμε πως η Αθήνα απορρίπτει εδώ και πολλά χρόνια την τουρκική αυτή να πρόταση.

Ο νέος κύκλος διαπραγματεύσεων για ΜΟΕ αποφασίσθηκε στη συνάντηση των δύο υπουργών Εξωτερικών στο Ελσίνκι πριν μερικές εβδομάδες. Πράγματι, η πρώτη συνάντηση-διαπραγμάτευση έγινε στην Αθήνα και συνέχεια εκείνης είναι η επικείμενη συνάντηση-διαπραγμάτευση τις επόμενες ημέρες στην Άγκυρα. Ο τουρκικής εμπνεύσεως ‘Κώδικας Συμπεριφοράς’, πάντως, είναι επισήμως στο τραπέζι.

H αποστολή του ελληνικού στρατιωτικού κλιμακίου στην Άγκυρα για συνέχιση των διαπραγματεύσεων πραγματοποιείται με απόφαση του Μαξίμου και με εντολή που δόθηκε στον υπουργό Άμυνας. Οι αντιρρήσεις που εκφράσθηκαν στα ηγετικά κλιμάκια των ενόπλων δυνάμεων, με κορύφωση την παραίτηση του αντιστρατήγου Ζαχαριάδη, δεν διαφοροποίησαν την κυβερνητική απόφαση.

Ο λόγος που ο πρωθυπουργός έδωσε τέτοια εντολή, παρότι η Ελλάδα βρίσκεται στην καρδιά της προεκλογικής περιόδου και όλα δείχνουν πως επίκειται ‘αλλαγή φρουράς’ στην εξουσία, είναι ο διάχυτος φόβος ότι ενδεχομένως ο Ερντογάν να εκμεταλλευθεί τη συγκυρία για να προκαλέσει κάποιου είδους ελληνοτουρκική κρίση.

Πιο συγκεκριμένα φοβούνταν μήπως στείλει το ‘Μπαρμπαρός’ για σεισμικές έρευνες στη θαλάσσια περιοχή του Καστελλορίζου και ακόμα χειρότερα μήπως στείλει το ‘Γιαβούζ’ για γεώτρηση στην ίδια περιοχή.

Στο Μαξίμου θεωρούν πως εάν παραμονές των εκλογών προέκυπτε μία τέτοια κρίση και πολύ περισσότερο ένα θερμό επεισόδιο, ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατακρημνιζόταν εκλογικά. Σε μία προσπάθεια, λοιπόν, να αποτρέψουν μία τέτοια εξέλιξη έχει δοθεί η εντολή και στον υπουργό Εξωτερικών και στον υπουργό Άμυνας να κάνουν τα πάντα προκειμένου να κατευνάσουν την Άγκυρα και να ρίξουν χαμηλά τη θερμοκρασία.

Στο πλαίσιο αυτό, μάλιστα, ο Κατρούγκαλος ζήτησε από τον ομόλογό του Τσαβούσογλου –στην τελευταία συνάντησή τους– να δεσμευθεί πως η Τουρκία δεν θα προβεί σε κάποια τέτοια κίνηση. Ως αντάλλαγμα έδωσε, μάλιστα, τη διαβεβαίωση ότι η Αθήνα δεν πρόκειται να σηκώσει ψηλά τους τόνους για τη γεώτρηση που πραγματοποιεί ο ‘Πορθητής’ στην κυπριακή ΑΟΖ.

Και όλα αυτά συμβαίνουν στην σκιά των δηλώσεων-σοκ από τον πρώην πρωθυπουργό Κ. Σημίτη, ο οποίος σαν λαγός έκανε περίεργες δηλώσεις για τα Ελληνοτουρκικά.

Δεν είναι τυχαία η παρέμβαση Κ. Σημίτη

Την παραπάνω εκτίμηση εκφράζει ο Σταύρος Λυγερός. «Κάτι γίνεται και κάτι ψήνεται» επισημαίνει προκειμένου να ηρεμήσουν οι Τούρκοι. «Μάλλον δεν έχουν μάθει τίποτα ορισμένοι στο Ελληνικό πολιτικό σύστημα, από αυτά που έχουν γίνει μέχρι σήμερα».

Ακούστε σε ηχητικό την σημαντική παρέμβαση:

Το τελευταίο διάστημα αυξάνονται τα σενάρια, οι φήμες, οι αναφορές που θέλουν οι τούρκοι να σχεδιάζουν θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο με στόχο να υποχρεώσουν την Ελλάδα να έρθει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για συνδιαχείριση της ΑΟΖ του Αιγαίου όπως την αποκαλούν οι Τούρκοι.

Πρόσφατα το αμερικανικό υπουργείο εξωτερικών και το αμερικανικό Πεντάγωνο ανέφεραν ότι οι ΗΠΑ κάνουν ότι είναι δυνατό για να μην υπάρξει επεισόδιο μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας.

Οι αμερικανοί συστηματικά δηλώνουν ότι η Ελλάδα αποτελεί στρατηγικό σύμμαχο των ΗΠΑ με σημαίνουσα στρατηγική σημασία.

Με βάση ορισμένες πηγές οι Τούρκοι σχεδιάζουν να προκαλέσουν θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο ώστε να δημιουργήσουν τετελεσμένα και να υποχρεώσουν την Ελλάδα να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με αντικείμενο…την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου.
 

Το σενάριο αυτό εδώ και μήνες αναφέρεται ως ενδεχόμενο. Η Τουρκία είναι άκρως προκλητική στο Αιγαίο και δεν θα δίσταζαν να προκαλέσουν διερευνώντας το εύρος της αντίδρασης της ελληνικής πλευράς.

Οι εξελίξεις λοιπόν είναι ραγδαίες και χρειάζεται εγρήγορση!

pentapostagma.gr

Tags: slide
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Ελλάδα: Εξωτερική απειλή και εσωτερική αδυναμία – Η ανάλυση Μωραΐτη για τη “Γαλάζια Πατρίδα”, τα 12 μίλια, και την ανάγκη εθνικής στρατηγικής
ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Ελλάδα: Εξωτερική απειλή και εσωτερική αδυναμία – Η ανάλυση Μωραΐτη για τη “Γαλάζια Πατρίδα”, τα 12 μίλια, και την ανάγκη εθνικής στρατηγικής

by admin
5 ημέρες ago
Σε ΑΜΟΚ οι Τούρκοι με χάρτη της ΕΕ που δείχνει την Ελλάδα στα 12 ναυτικά μίλια!
Slider

Σε ΑΜΟΚ οι Τούρκοι με χάρτη της ΕΕ που δείχνει την Ελλάδα στα 12 ναυτικά μίλια!

by admin
1 εβδομάδα ago
Ευρωπαϊκή Εισαγγελία: Κατεπείγουσα έρευνα για τα 120 εκατ. ευρώ της Κεραμέως σε διαδραστικούς πίνακες
Slider

Ευρωπαϊκή Εισαγγελία: Κατεπείγουσα έρευνα για τα 120 εκατ. ευρώ της Κεραμέως σε διαδραστικούς πίνακες

by admin
2 εβδομάδες ago
Τα τουρκικά ΜΜΕ «βλέπουν» σύγκρουση με την Ελλάδα το φθινόπωρο
Slider

Τα τουρκικά ΜΜΕ «βλέπουν» σύγκρουση με την Ελλάδα το φθινόπωρο

by admin
3 εβδομάδες ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Ηλίας Καλλιώρας: 29 Μαΐου 1453: «Εάλω η Πόλις»! – 29 Μαΐου 2026: «Πάλι δικά μας θά’ ναι»!

Ηλίας Καλλιώρας: 29 Μαΐου 1453: «Εάλω η Πόλις»! – 29 Μαΐου 2026: «Πάλι δικά μας θά’ ναι»!

2 ημέρες ago
Γιατί το 90% των Νέων Πλυντηρίων είναι Σκουπίδια (Το Εργοστασιακό Μυστικό)

Γιατί το 90% των Νέων Πλυντηρίων είναι Σκουπίδια (Το Εργοστασιακό Μυστικό)

6 ημέρες ago
Γεώργιος Φλώρος: Έχω την γνώμην….. ότι ο Πατριάρχης και όσοι τον μνημονεύουν είναι αντίχριστοι.

Γεώργιος Φλώρος: Έχω την γνώμην….. ότι ο Πατριάρχης και όσοι τον μνημονεύουν είναι αντίχριστοι.

1 ημέρα ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Ο πόλεμος της Big Pharma κατά της φυσικής ιατρικής – 8 υπερτροφές που σιωπούν γιατί θεραπεύουν, αντί να κερδοσκοπούν

    Ο πόλεμος της Big Pharma κατά της φυσικής ιατρικής – 8 υπερτροφές που σιωπούν γιατί θεραπεύουν, αντί να κερδοσκοπούν

    22 shares
    Share 9 Tweet 6
  • ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (30/5/2026)

    21 shares
    Share 8 Tweet 5
  • ΒΙΝΤΕΟ – πάμε σε πρόωρες εκλογές για αιτία που δεν φανταζόμαστε;

    41 shares
    Share 16 Tweet 10
  • Δρ. Κ. Βαρδάκας: Μην ρωτάτε για την αψυχολόγητη συμπεριφορά του Τράμπ ρωτήστε για την δαιμονική ακίδα του Covid -19 που πλημμύρισε το μυαλό μας.

    21 shares
    Share 8 Tweet 5
  • Τι φοβάται ο δισεκατομμυριούχος Thiel και εγκαταλείπει την Αμερική για να ζήσει με την οικογένειά του στην Αργεντινή;

    17 shares
    Share 7 Tweet 4

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr