ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΑΠΟΡΙΑ-ΠΡΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ GEWKWN.

ΑΡΘΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. - 2 Αυγ 2021 - 21:33
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Καλησπέρα σε όλους.

Θα ήθελα να μοιραστώ τις εξής σκέψεις οι οποίες έχουν σαφή αποδέκτη τον αρθρογράφο της ιστοσελίδας σας GEWKWN.

Αγαπητέ φίλε, διαβάζοντας τα άρθρα σου δεν μπορώ παρά να διακρίνω την πύρινη πρόθεση για αφύπνιση, το ενδιαφέρον και την προσπάθεια για την “εν Χριστώ” σύμπλευση των λεγομένων σου.

Παρατήρησα ότι στα τελευταία άρθρα σου καλείς εντόνως σε αφύπνιση και εξέγερση, ένεκα των σοβαρών γεγονότων που πρόκειται να συμβούν 1ον) σύμφωνα με τον γέροντα σου και 2ον) διότι εάν έχω καταλάβει καλά ταυτίζεις το εμβόλιο του κορονοιού με το προφητευόμενο σφράγισμα των εσχάτων χρόνων.

Θα ήθελα να επισημάνω ότι διατηρώ αρκετές αμφιβολίες και επιφυλάξεις, όντας και ο ίδιος πολύ μπερδεμένος με τις καταστάσεις που ζουμε τον τελευταίο καιρό. Αναφέρεσαι με τρομερή βεβαιότητα και ζέση περι των εσχάτων, ερχόμενος όμως σε αντίθεση -εν μέρει- με λεγόμενα του Ευαγγελίου αλλά και αγίων ανθρώπων που έζησαν έμπλεοι Αγίου Πνεύματος.

Όπως για παράδειγμα, ο αγιος Ανδρέας ο δια Χριστόν σαλός, ο οποίος έζησε στα χρόνια του αυτοκρα΄τορα Λέοντος του Σοφού, ο οποίος στα λεγόμενα του περί ωδινών και συντέλειας, αναφέρθηκε με αρκετές λεπτομέρειες στις συνθήκες που θα προηγηθούν της συντέλειας.

Σύμφωνα με αυτά λοιπόν, πριν λάβουν χώρα τα λεγόμενα στο θείο έργο του Ιωάννου “Αποκάλυψις”,- έλευση Προφήτου Ηλία και Ενώχ, κύρξη του Ευαγγελίου και κλήση προς μετάνοια, θανάτωση των προφητών στην Ιερουσαλήμ, σφράγισμα με τον αριθμό του θηρίου- θα προηγηθούν αρκετά γεγονότα.

Βασικότερα εκ των οποίων η βασιλεία του Βασιλέως Ιωάννη, η περίοδος του Χιλιάρχου Αράν, Βασιλεία της αισχρής γυναίκας και τελικώς η καταστροφή και καταποντισμός της Κωνσταντινούπολης όπου όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Άγιος Ανδρέας “τότε θα σαρκωθεί απο τη φυή του Δαν ο Σατανάς” και θα ακολουθήσουν τα γεγονότα της Αποκαλύψεως.

Απο αυτά συμπεραίνει κάποιος ότι μπορεί το εμβόλιο του κορονοιού να εντάσσεται μεν σε ένα γενικότερο σχέδιο “Νέας Τάξης Πραγμάτων” όμως δεν πρόκειται περί του προφητευόμενου χαράγματος.

Έχουμε ακόμη να περάσουμε αρκετά σαν ανθρωπότητα για την ομολογία του Χριστού!

Και θα ήθελα να ρωτήσω, περί του γέροντος που σε νουθετεί πνευματικά ούτως ώστε να γνωρίζουμε εάν μπορούμε να απευθυνθούμε και εμείς στις συμβουλές του και κατά δεύτερον να γνωρίζουμε την πνευματική βαρύτητα των λόγων του, που τόσο ανάγκη έχουμε αυτή την εποχή.

Περί ποίου γέροντα πρόκεται, και αν δεν επιθυμεί το όνομα του, που ασκητεύει ή μονάζει και απο που πηγάζει η πανευματικότητα των λόγων του;

Εάν έχεις αναφερθεί σε κάποιο παλιότερο άρθρο σου για αυτά, παρακαλώ παρέπεμψε με για να μη σε κουράζω.

Με γνήσια αδελφική αγάπη και με προσπάθεια για να βαδίσουμε τον δρόμο το σωστό.

Ρομαντικός

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…