• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τρίτη, 16 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ : Πάμε για ΕΟΖ στη Μακεδονία και τη Θράκη…

7 έτη ago
in ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
0
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ : Πάμε για ΕΟΖ στη Μακεδονία και τη Θράκη…
0
SHARES
6
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Την περασμένη εβδομάδα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για την 84η Διεθνή Έκθεση της πόλεως και στην ερώτηση δημοσιογράφου για τη Συμφωνία των Πρεσπών στη συνέντευξη Τύπου, είπε: 

«Είναι εθνικά επιζήμια συμφωνία, αλλά είναι κυρωμένη από την ελληνική Βουλή, συνεπώς δεν αλλάζει κατά το δοκούν! Δεν προβλέπεται κατάργησή της παρά μόνο έλεγχος της εφαρμογής της κι θα είμαστε πάρα πολύ αυστηροί ως προς αυτό»! 

Βέβαια θυμόμαστε, ότι προεκλογικά κατηγόρησε τον τότε Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, πως υπέγραψε την επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών με αντάλλαγμα των “αγορών”, την μη εφαρμογή του Νόμου Κατρούγκαλου για τις περικοπές των συντάξεων και τη μείωση του αφορολογήτου!  

Όμως για να είμαστε δίκαιοι, ο κ. Μητσοτάκης τηρεί τις προεκλογικές του δεσμεύσεις για τη Συμφωνία των Πρεσπών, άσχετα αν αυτοί που τον ψήφισαν άλλα προφανώς κατάλαβαν και τώρα διαμαρτύρονται!  

Π.χ. στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”, είχε πει λίγες μόλις ημέρες πριν τις εκλογές του Ιουλίου: 

O κ. Τσίπρας είπε “ναι” εκεί που οι άλλοι είπαν “όχι”. Και είπε “ναι” και στο όνομα και στην εθνότητα και στη γλώσσα. Δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να υπογράψω τέτοια συμφωνία, να εκχωρήσω μακεδονική γλώσσα και μακεδονική ταυτότητα. Θα επιχειρήσω να διορθώσω κακώς κείμενα των επιπτώσεων της Συμφωνίας. Όταν ήρθε στη Βουλή έκανα ό,τι μπορούσα να τη σταματήσω, αλλά είπα, ότι αν κυρωθεί δεν αλλάζει. Θα δουλέψουμε για να περιορίσουμε τις αρνητικές επιπτώσεις της συμφωνίας»! 

Ωστόσο, το ζητούμενο είναι – και θα το αναφέρω συνεχώς – ότι δεν καλεί όλους εκείνους, συνταγματολόγους, διπλωμάτες και νομικούς, που τεκμηριωμένα μιλούν για δυνατότητα συνολικής ακύρωσης αυτής της διμερούς Συμφωνίας! Γιατί δεν καλεί να ακούσει αυτά τα προβεβλημένα και επιφανή για την επιστημονική τους κατάρτιση, μέλη της ελληνικής κοινωνίας, που διατέλεσαν κατά το παρελθόν σε υψηλότατες θέσεις της Πολιτείας μας;    

Από την άλλη μεριά, το τελευταίο διάστημα αντιλαμβανόμαστε να εξυφαίνεται ένα επικίνδυνο σχέδιο, επί ημερών στην Πρωθυπουργία του Κυριάκου Μητσοτάκη!    

Η κυβέρνηση της ΝΔ – τάχατες – προσπαθεί να αποσυμφορήσει τα νησιά του Αιγαίου από την αθρόα εισβολή των παράνομων μεταναστών και τους στέλνει στη βόρεια Ελλάδα! Γιατί;  

Μήπως, προκειμένου να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για τη δημιουργία ΕΟΖ (Ελεύθερη Οικονομική Ζώνη) στη Μακεδονία και τη Θράκη; 

Υπάρχει κάποια δέσμευση προς τη Γερμανία, ο κ. Μητσοτάκης να συνεχίσει την πολιτική της προηγούμενης κυβέρνησης σε αυτό το φλέγον εθνικό ζήτημα;   

Για να εξελιχθεί το φαινόμενο, σε μόνιμο από προσωρινό;;    

Η ελληνική νεολαία κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών… 

Στην πλειοψηφία του ο ελληνικός λαός έχει απορρίψει από την πρώτη στιγμή τη διμερή Συμφωνία των Πρεσπών, ως πολύ επιζήμια για τα εθνικά συμφέροντα της Πατρίδος μας! Είναι όμως εξόχως ενθαρρυντικό, να αντιδρά η νεολαία της χώρας μας κατά αυτής της Συμφωνίας! Τελευταίο ζωντανό παράδειγμα, ο μαθητής του 3ου ΓΕΛ Γιαννιτσών, που συμμετείχε της Βουλής των Εφήβων στην ΚΖ Σύνοδό της! 

«Είμαι απογοητευμένος που βρίσκομαι στο χώρο που πριν περίπου μισό χρόνο οι Έλληνες βουλευτές ψήφισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών με την οποία δεν συμφωνεί η πλειονότητα. Δεν είμαστε φασίστες, αλλά Έλληνες πατριώτες, που αγαπούν όλες τις πατρίδες όλου του κόσμου. Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι ελληνική»! 

Τα παραπάνω είπε ο μαθητής και το ακόμη πιο ενθαρρυντικό ήταν, πως τον χειροκρότησε το σύνολο των εφήβων  βουλευτών!  

Κρατάει ακόμη ο “πόλεμος” Μιχαλολιάκου – Κασιδιάρη… 

Πριν από 2-3 χρόνια, όταν ακόμη η Χρυσή Αυγή ήταν στα ντουζένια της, πρώτος είχα αποκαλύψει, πως Νίκος Μιχαλολιάκος και Ηλίας Κασιδιάρης δεν άλλαζαν ούτε ματιά! Στη συνέχεια είδαμε πολλά σενάρια να αποκαλύπτονται για τις κακές σχέσεις των δυο ανδρών! Δεν περιμέναμε όμως και σήμερα ακόμη να κρατάει αυτή η αντιπαλότητα! 

Έτσι λοιπόν ενημερωνόμαστε από τον δημοσιογράφο Άρη Σπίνο και το σάιτ “Εδώλιο 5” με το παρακάτω πολύ καυστικό δημοσίευμα:   

«Η “νύχτα των κρυστάλλων” δεν αργεί! Με εντολή του “Πατριώτη της κονόμας” ο Δεμέστιχας “πέταξε” την μητέρα του Κασιδιάρη από δίπλα του και έβαλε… το σακίδιο του… Το ίδιο και ο Παναγιώταρος στην Περιφέρεια Αττικής με τον πάτερα του Ηλία. Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου άνοιξε η “αυλαία” για την πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Πειραιά, όπου παρευρέθηκαν οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της “Ελληνικής Αυγής”, Γρηγόρης Δεμέστιχας και Βασιλική Κασιδιάρη, μητέρα του Ηλία Κασιδιάρη. Η απρέπεια του Δεμέστιχα, κατά εντολή του Πατριώτη της “Κονόμας” όπως ήταν αναμενόμενο ξεπέρασε κάθε όριο φέρνοντας πλέον τις σχέσεις με τον Κασιδιάρη στην κόκκινη γραμμή. Ο Δεμέστιχας δεν επέτρεψε στην Βασιλική Κασιδιάρη, όπως είπαν στο edolio5 παριστάμενοι δημοτικοί σύμβουλοι, να κάτσει δίπλα του και στην πρώτη σειρά των εδράνων του δημοτικού συμβουλίου, προκειμένου να σταλεί το “μήνυμα” στον Ηλία.! Μάλιστα η σχετική φωτογραφία δημοσιεύτηκε στην κεντρική ιστοσελίδα της Χ.Α για να δουν όλοι τι παθαίνουν αν δεν προσκυνούν τον “Ηγέτη της πλάκας”. Το ίδιο έγινε και με την ορκωμοσία των συμβούλων της περιφέρειας Αττικής, όπου εξαφάνισαν από την φωτογραφία που δημοσιεύθηκε πάλι στην κεντρική σελίδα της Χ.Α, τον πατέρα του Ηλία, Παναγιώτη Κασιδιάρη, όπου εξελέγη περιφερειακός σύμβουλος Αττικής. Η “νύχτα των κρυστάλλων” μεταξύ Κασιδιάρη και “Πατριώτη της κονόμας” δεν αργεί»! 

Λέτε να ζήσουμε νέα σενάρια απείρου κάλλους;  

Οψόμεθα… 

Ημερήσιος χάρτης πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς…

Δεν μπορούμε παρά να επαινέσουμε τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών για την τοποθέτηση σε “επίμαχα” σημεία, πίνακα πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς…  

Μια αξιέπαινη προσπάθεια ενημέρωσης των πολιτών… 

Η φωτογραφία που δημοσιεύω είναι από σημείο του ρέματος Χαλανδρίου… 

Σε έναν πραγματικό πνεύμονα, που πρέπει όλοι να προστατεύουμε!! 

Tags: slide
Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Δρ. Κ. Βαρδάκας: Το ερώτημα δεν είναι αν υπογραφεί η συμφωνία ΗΠΑ – ΙΡΑΝ την Παρασκευή , αλλά αν παραμείνει μέχρι τότε και τα επόμενα 24ωρα ζωντανή ;
Slider

Δρ. Κ. Βαρδάκας: Το ερώτημα δεν είναι αν υπογραφεί η συμφωνία ΗΠΑ – ΙΡΑΝ την Παρασκευή , αλλά αν παραμείνει μέχρι τότε και τα επόμενα 24ωρα ζωντανή ;

by admin
9 ώρες ago
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (15/6/2026)
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (15/6/2026)

by admin
18 ώρες ago
Μακρυγιάννης: Η Αϊτή και η Πολωνία: Δύο λαοί που πολέμησαν για την Ελλάδα – Και τους ξεχάσαμε. Η FIFA τους λογοκρίνει.
Slider

Μακρυγιάννης: Η Αϊτή και η Πολωνία: Δύο λαοί που πολέμησαν για την Ελλάδα – Και τους ξεχάσαμε. Η FIFA τους λογοκρίνει.

by admin
19 ώρες ago
Στάλιας: Εκλογές 2027: Η Μεγάλη Ψευδαίσθηση και οι Διαχειριστές της Σιδερένιας Φυλακής
Slider

Στάλιας: Εκλογές 2027: Η Μεγάλη Ψευδαίσθηση και οι Διαχειριστές της Σιδερένιας Φυλακής

by admin
1 ημέρα ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr